VROČE: 6 zelo strastnih igric (samo za odrasle)

Sta za poredno avanturo? Pustita svoji domišljiji prosto pot in preizkusita naslednje vroče igrice ...

VROČE: 6 zelo strastnih igric (samo za odrasle) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 2. 2021

Da bosta lahko zares uživala, se prepričajta, da bo noč res samo vajina, saj je pomembno, da bosta imela dovolj časa! ;)

Igra št. 1: Pikantna priznanja

Udobno se namestita v temnem kotičku v baru, če pa sta doma, si privoščita koktejl na kavču. Beležiti začnita najbolj skrivne želje, ki si jih ne upata povedati v obraz. Žal je ‘plonkanje’ prepovedano.

Navodila za oba: Vzemita svinčnik in prtiček ter napišita naslednja dva stavka, s prostim mestom za vajine skrite želje. “Ponorim od poželenja, ko ___________.” “Rad(a) bi videl(a) mojo punco/mojega fanta, ko ___________.”

Bodita čim bolj izzivalna in dopustita, da vaju domišljija in domiselnost popeljeta do zaželenega vrhunca. Potem si prtičke izmenjajta.

Želje partnerja berita z zapeljivim in toplim glasom, a zelo počasi in naglas. V nabito polnem baru se odločita za bolj diskreten, a toliko bolj mikaven način izpovedovanja. Čim bolj se približajta eden drugemu in si šepetajta svoje izpovedi.

Poskušaj si natančno predstavljati, kaj ti je partner hotel opisati. Bolj ko bo delovala vajina domišljija, hitreje vaju bo preplavila vročica. Da bo igra še za odtenek pohotnejša, uporabita kovanec in ga vrzita v zrak.

Tisti, ki bo prvi vrgel ‘moža’, mora povedati, kateri položaj med ljubljenjem bi že od nekdaj rad preizkusil, in seveda priznati, da si želi, da se mu ta fantazija še to noč izpolni.

Igra št. 2: Sladka vdaja

Obleci si čim bolj seksi spodnje perilo in obuj čevlje z visoko peto. Potem daj svojemu fantu navodila (spodaj) in počakaj, da bo prevzel kontrolo nad položajem.

Potrebujeta:

 • čim bolj seksi perilo
 • zapeljivo glasbo
 • čevlje z visoko peto
 • kravato
 • preobleko za blazino

Navodila zanj: Prižgi počasno glasbo, ki vama je najbolj všeč. Potem punci s kravato zaveži oči in se večkrat prepričaj, da ne more ničesar videti. Z občutkom začni drseti s svojimi prsti po njenih prsih, po spodnjem delu trebuha in okoli njene zadnjice.

Počasi ji sleci majico in krilo. Medtem ko jo gledaš v seksi perilu, si vzemi čas in jo občuduj. Potem se z jezikom dotakni tistega dela nedrčka, ki pokriva njeni prsni bradavici.

Jeziček naj nadaljuje pot po hrbtu, nato odpni nedrček in ga pusti pasti na tla. Zdaj se z jezikom dotakni zgornjega robu njenih spodnjih hlačk, potuj okrog pasu in ritnice, odisejado pa končaj na obeh straneh njenega trikotnika.

Potem ji hlačke počasi sleci, s preobleko za blazine, ki jo držiš na obeh koncih, pa se počasi približaj njenim prsim, tako da nežno božaš njene prsne bradavice.

Zdrsni s preobleko med njene noge, tako da bo začutila rahlo dotikanje bombaža, in znorela bo od užitka. Premikaj blago naprej in nazaj, dokler ne bo tako vzburjena, da ne bo mogla zdržati niti sekunde več.

Igra št. 3: Slepa naslada

Ta zlobna igrica ga bo peljala do neba, medtem ko bo tvoj užitek dosegel neznansko sladke ravni.

Potrebujeta:

 • masiven stol z naslonjaloma za roke
 • kravato
 • dve preobleki za blazino
 • stekleničko sladkega likerja

Navodila zanjo: Zdaj je čas, da ga še ti malce pocrkljaš. Počasi ga sleci in posadi na stol. Nenadoma mu pokrij oči s kravato, zapestji pa s preoblekama nežno zveži ob naslonjali za roke, njegove dlani naj bodo usmerjene navzgor.

Predenj se postavi gola, božaj ga od glave do pete, tudi njegovo spolovilo – brez prekinitve. Nadaljuj tako, da svoje prste pomočitš v sladki liker. Partnerju zašepetaj, naj odpre usta in poliže tvoje prste. Mmmmm, odlično.

Prosi ga, naj spet odpre usta, medtem pa si polij malce likerja po svojih bradavicah, približaj jih njegovim ustnicam, eno po eno. Mmmm, še boljše.

Umrl bo od želje, toda nadaljuj z božanjem vsepovsod, dokler ne boš prepričana, da je popolnoma vzburjen. Zajahaj eno naslonjalo, tako da se bo njegova dlan spočila med vašimi nogami. Drgni naprej in nazaj ter ponovi postopek z drugo roko.

Potem, ko mu pokažeš hrbet, mu počasi masiraj njegov ud in s svojo zadnjico draži njegovo najbolj čutno točko. Drsi gor in dol, dokler se ne razpoči od poželenja. 

Igra št. 4: Mrzlo – vroči užitki

Dva močna občutka za enkraten užitek. Kovanec določi tistega, ki začne.

Potrebujeta:

 • kovanec
 • skodelico čaja ali tople vode
 • skodelico mrzle vode
 • brisačo

Navodila zanj: Ko si pripravil pijačo, prosi svojo punco, naj se gola uleže na rob postelje z razprtimi nogami. Kleči med njenimi nogami na zloženi brisači in popij majhen požirek toplega čaja ali vode.

Ko začutiš, da je tvoj jezik dovolj segret, jo poljubčkaj ‘od glave do pete’. Potem popij požirek ledeno mrzle vode in se vdaj strastnemu lizanju. S konico jezika okrog njenega ščegetavčka riši osmice. Naredi še drugi požirek in igrico ponavljaj, dokler je ne popelješ do orgazma.

Navodila zanjo: Partner naj leže na rob postelje, sleci mu hlače in spodnjice ter poklekni na zloženo brisačo med njegove noge.

Srkni majhen požirek toplega čaja ali vode, malce požvrkljaj tekočino v ustih, jo popij in si poliži ustnice, da si jih ogrejš. Potem se z vročimi poljubi loti notranjih delov stegen. Privošči si še požirek mrzle vode in z ledenim jezikom še enkrat preišči skrivnostne dele njegovega telesa.

Že stoka? Še enkrat zamenjaj temperaturo, preseneti ga tu in tam z majhnimi ugrizi. Na koncu se ga narahlo dotakni z jezikom, dokler njegov vulkan ne izstreli prve iskre …

Igra št. 5: Divji rodeo

Zgrabita usnjeni pas in se pripravita na tri vroče seks položaje ...

Potrebujeta:

 • masiven stol
 • dolgo svileno ruto
 • usnjen pas

Navodila zanjo: Partnerja posadi na stol in mu pokaži hrbet. Ozri se nazaj z izzivalnim pogledom, nato ga počasi spusti vase.

S svileno ruto nežno ogrni njegova jajčka, tako da mu mehko blago boža njegovo občutljivo kožo in mu hkrati pošilja mravljince v hrbtenico. Premikaj svoje telo gor in dol na njegovem penisu, ne pozabi pa na nežno draženje s svileno ruto.

Po nekaj minutah se obrni, ga strastno in globoko poljubi in mu zašepetaj, da si želiš, da bi on ležal na hrbtu.

Sledi klasična poza ‘ona na vrhu’, še prej pa se ogrni z usnjenim pasom (tako, kot bi ga nosila, vendar ga ne zapnite) in ga namestite na sredino vaše zadnjice. Povej mu, naj z vsako roko zgrabi en konec pasu. Zdaj je on glavni. Ko boš premikala boke, pusti, da te vodi on.

Ko bosta oba blizu vrhunca, nadaljujta v misionarskem položaju. Potem položi pas okrog njegove zadnjice in ga uporabi vsakič, ko želiš partnerja potegniti bližje. Tik preden eksplodira, ga zadnjič trdo povleci in pošlji galopirat do skrajne meje.

Igra št. 6: V soju sveč

Si želiš seksa kot v najlepših sanjah? Načrtuj presenečenje sredi noči in ga zapelji v pravljično deželo.

Potrebujeta:

 • diskretno budilko
 • šest majhnih svečk

Navodila zanjo: Skrivoma si nastavi budilko na drugo uro zjutraj. Zmanjšaj zvok in počakaj trenutek, da se ne bi zbudil. Potem vstani in prižgi šest majhnih svečk z opojnim vonjem orienta in jih postavite okrog svoje postelje na trdno in varno podlago.

Zlezi nazaj med rjuhe in ga nežno prebudi. Ko bo odprl oči, naj tvoji prsti nežno drsijo po njegovem telesu, dokler se ne dotakneš njegovega ‘prijatelja’. Božaj ga prav tam (gor in dol). Zasmej se in mu zašepetaj: "ššššš ..."

Zlezi dol in ‘ga’ vzemi v usta. Sesaj zelo nežno, dokler ni popolnoma trd. Napol zaspan bo tvoj princ mislil, da se mu sanja, ko te bo vzburjen opazoval v odsevu sveč.

Stisni se k njemu in mu prišepni, da ga hočeš čutiti. Seksajta nežno in z občutkom. Ko končata, upihnita svečke in zaspita v objemu.

Priredila: D. P.