Vroča tema: Seks v troje (iskrene izpovedi naših bralk)

Če že razmišljaš o seksu v troje, bi bilo mogoče dobro, da se vanj podaš s trezno glavo (čeprav seks v troje že v osnovi ni nekaj blazno treznega). To je seveda njegova največja fantazija ali vsaj ena od, pa tudi ti si v postelji radovedna ali vsaj hočeš veljati za takšno.

Vroča tema: Seks v troje (iskrene izpovedi naših bralk) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 10. 2015

A preden se seksa v troje tudi zares lotiš, si najprej preberi, kako so v njem uživale (in se opekle) naše bralke.

"Seks v troje? To sem storila, da bi ustregla fantu, a se mi ni splačalo."

Fant me je najprej v šali in nato vedno pogosteje nagovarjal k seksu v troje. Imel je to prijateljico, ki naj bi zadevo redno prakticirala, bila je biseksualna in sploh odštekana. Sčasoma me je uspel prepričati, da sem staromodna in sebična, če mu ne bom ustregla. Dobili smo se pri njej, a sem že prej, ker me je bilo strah, precej spila.

Začeli smo s poljubljanjem, kar je bilo še kar prijetno, nato pa mu ga je ona vzela v usta. Spet sem nagnila steklenico in se poskušala spraviti nazaj v razpoloženje. Ko je vstopil vanjo, sem se jima približala, najprej dražila njo, nato pa njega, vse to pa samo zato, da se ne bi več posvečal njej. Nato sem se spet ukvarjala z njo, kot da bi hotela preprečiti, da bi uživala z njim.

Bilo je čudno, ker me ženske pravzaprav ne vzburjajo, a tiste noči sem se počutila kot stroj v proizvodnji – nisem se mogla ustaviti. Kmalu po tistem sva se s fantom razšla, ker se nisem mogla znebiti občutka ponižanosti. A zdaj, ko imam drugega, vem, da te vate zaljubljen moški nikoli ne bi silil v kaj podobnega.

"Trojko sem si privoščila med študijem v tujini."

Izmenjava študentov, Španija, daleč stran od doma, zlobnih jezikov in radovednih oči – pogoji za lumparije so bile naravnost idealni. Nekega večera smo šle punce ven v zelo glasen bar, sangrija je tekla v potokih, vsi smo plesali in bili sproščeni.

V sendvič sta me nenadoma vzela dva huda tipa, Carlos in Juan, in me osvajala, kot da sem zadnja ženska na planetu. Ko se je večer že prevesil v jutro, mi je Juan predlagal, da se skupaj pozabavamo pri njem doma. Mislila sem si, zakaj pa ne, saj je šlo za enkratno priložnost, ki se marsikateri nikoli ne zgodi. Težko namreč srečaš dva tipa, ki sta ti oba všeč in ki ti predlagata takšno stvar. V glavnem sem navajena tipov, ki mi težijo, naj v njihovo posteljo pripeljem še svojo najboljšo prijateljico, tole pa je bilo obratno in zelo mamljivo.

Če sem še bolj natančna: recimo, da nimam res nobenih lezbičnih nagnjenj in bi zelo težko ustreg­la fantu, ki si poleg mene želi tudi mojo prijateljico in mene z njo. Pri Juanu smo se usedli na kavč, spili še nekaj vina, se smejali in gledali MTV. Skoraj sem že zaspala, ko me je Carlos zagrabil in odnesel v posteljo.

In potem je bilo vse čudovito: počasno ljub­ljenje kot v slow-motion filmu, strastno, globoko, intenzivno. Česa tako lepega še nisem doživela. Videti je bilo, da sta Španca uigran tim, a me to ni motilo.

Presenečena sem bila nad vzburjenjem, ki sem ga občutila, ko sem gledala, kako se poljub­ljata. Mislim, da sem bila jaz tam samo kot dodatek, bolj gledalka kot ne, kar pa ne pomeni, da sta se posvečala samo drug drugemu.

V meni sta utišala vse predsodke, ki sem jih imela glede odnosov med moškimi. Z njima sem se nato še večkrat videla v tistem lokalu, a smo se samo pozdravili. Kar smo doživeli, smo doživeli. Carlos mi je razložil, da nista skupaj, zaljubljena ali karkoli drugega, a da imata enako rada moške in ženske.

V meni sta naredila droben prostor za ekstremna doživetja. Zdaj je moje izmenjave že zdavnaj konec, a se še vedno občasno zalotim, kako se po lokalih in diskotekah igram z ugibanjem, katera kombinacija bi bila prava zame. Zadovoljna sem tudi z enim fantom naenkrat, je pa res, da se vsi užitki podvojijo, ko sta na tebi dva jezika, dva para rok, dva ...

"V seks v troje me je zvabil fant, v katerega sem bila zaljubljena na faksu."

Vsa leta na faksu sva veljala za super par, v resnici pa sva se zares ujemala samo v postelji. A recimo, da v teh letih šteje predvsem to. Oba sva diplomirala, on se je vrnil nazaj domov na drug konec Slovenije in si tam našel službo, jaz pa sem ostala v Ljubljani. Obljubila sva si, da bova obdržala stike, a sva se vseeno nekako oddaljila in na koncu izgubila.

Od prijatelja sem čez nekaj let slišala, da se je preselil v London, in to je bilo to. A kot po naključju se je v London preselila tudi moja najboljša prijateljica, kar je pomenilo, da bom večkrat na letalu. Ko me je prvič povabila, sem ji na Facebook napisala, da komaj čakam, da vidim njo in London.

V mojem mailboxu je že naslednji trenutek zacingljajo. Bil je on, ki je videl mojo objavo, in mi zabičal, da ne bi odšla iz Londona, ne da bi šla z njim vsaj na čaj.

Pustil mi je tudi svojo novo telefonsko številko in naslov, za vsak primer. Ves čas obiska sem tehtala, ali naj se mu sploh javim. Po eni strani me je mikalo, ker je bil seks z njim fantastičen, in nekaj mi je govorilo, da v Londonu ne bi le pila čaja ob petih, po drugi strani pa nerada pogrevam stare zgodbe, sploh pa se mi je nasmihala nova ...

Vseeno na koncu nisem zdržala in ga poklicala. Dobila sva se v baru in bilo je, kot da bi se nazadnje videla včeraj. Še vedno mi je bil všeč in še vedno je ves čas namigoval na seks.

Pa sem si rekla: zakaj pa ne, in šla z njim v njegovo stanovanje. Odprl nama je njegov cimer in takoj mi je postalo čudno, da se ni umaknil in je ves čas svetil med nama.

Na hitro sem si ga ogledala in ni mi bil preveč všeč, a alkohol se me je počasi prijemal in kriteriji so se nižali ... Počasi sta me slekla do konca in me izmenično obdelovala z usti, nato pa sta se menjala od zadaj. Ker mi cimer ni bil všeč, mi sploh ni prišlo, sploh pa naju je moj bivši kar naenkrat pustil sama na kavču.

Moja glava je bila spet bolj trezna in obšla me je slabost. Kaj počnem? In to s človekom, ki mi sploh ni všeč, medtem ko fantu, v katerega sem bila zaljubljena, očitno ne pomenim nič več.

Vstala sem, se oblekla in rekla, da ne bi smela biti tam, ter brez slovesa odšla. Ko sem se vrnila domov, sem malo počistila stike na Facebooku in končala to poglavje. Nikoli več se nočem počutiti tako izkoriščeno.

"Za seks v troje sem se odločila, da bi bila lahko z njo."

Najbrž sem biseksualna, če ne kar lezbijka: vsekakor imam rada fante in punce, a druge malo bolj kot prve. Že v srednji šoli sem bila zaljubljena v Majo, lepo rdečelasko, ki se je kot po tekočem traku otepala vseh dobrih tipov na šoli. A oni z njo sploh niso lepo ravnali, medtem ko sem jo jaz oboževala: sanjarila sem, da jo ure in ure samo božam in ji češem lase.

V prvem letniku faksa sem ugotovila, da sva izbrali isto smer, in se tega neizmerno razveselila. Le da je Maja seveda spet imela fanta, kar pa je tudi razumljivo, saj so tako lepe punce le redkokdaj same.

Nekega večera sem se vrnila domov v stanovanje, ki sem si ga delila še z dvema cimroma, simpatičnim parčkom, ko se mi je skoraj zaletelo: v dnevni sobi je na kavču s steklenico piva v roki sedela Maja s svojim fantom Tomažem in se na ves glas smejala.

Pova­bili so me, naj se jim pridružim. Usedla sem se zraven nje in vohala njen parfum. Večer se je močno zavlekel in Tomaž se je nenadoma sklonil k meni ter me vprašal, ali bi bila za, da se jima z Majo enkrat pridružim v postelji. Nisem mogla verjeti svojim ušesom – od sreče in strahu sem bila čisto iz sebe. Samo prikimala sem in nato smo se zmenili, da se naslednji teden dobimo pri njima.

Pol dneva sem preživela v kopalnici in pol pred garderobno omaro, da na koncu na meni ni bilo več niti najtanjše dlake in da sem se spravila v svojo najboljšo oblekico in najbolj primerno spodnje perilo.

Na njunih vratih sem stala dolgo časa, preden sem sploh pozvonila. Odprl mi je Tomaž, že kar pošteno pijan, v ozadju pa je brenčala televizija. Ozračje je bilo čudno naelektreno in mislim, da se nihče od nas treh ni zares dobro počutil.

Po uri in pol površnega pogovora naju je Tomaž vprašal, ali sva pripravljeni. Maja se je slekla, tudi jaz sem se in končno sem se lahko zagrizla v njene ustnice. Cela je bila sladka in pomislila sem, da jo bom težko delila s Tomažem.

Z jezikom sem jo pripeljala do orgazma, nato pa se je usedla Tomažu v naročje in sta seksala, kot da mene ne bi bilo zraven. Ko je Tomažu prišlo, je bilo vsega konec. Nič orgazma zame. Zaspala sem na kavču, se ob petih zjutraj zbudila in šla peš domov. Ves dan sem prejokala – niti predstavljala si nisem, da se je mogoče počutiti tako izrabljeno in izigrano.

"Z najboljšo prijateljico sva na službenem izletu zapeljali njenega šefa."

Moja prijateljica ima super službo, super šefa in super sindikalne izlete, na katere lahko vedno pripelje še koga. Tokrat sem bila ta srečnica jaz. Veselila sem se izleta in druženja z njo, nisem pa pomislila, da se bom družila tudi z njenim seksi mladim šefom.

Nekaj pogledov sva si izmenjala že na avtobusu in šesti čut mi je govoril, da ne bo ostalo smo pri tem. Prvi večer naše poti smo se ustavili v prijetni restavraciji, kjer so imeli odlično vino. Jeziki so se razpletli, vezi so se spletale in dal mi je svojo telefonsko številko, da bi mu pozneje lahko sporočila številko sobe. Ko je nato v hotelu zares potrkal na moja vrata, skoraj nisem mogla verjeti, da je res.

Pri meni je bila prijateljica, in ko je odšla v kopalnico, me je vprašal, ali bi se je lahko kako znebila, saj je spodaj v hotels­kem baru še žur in mogoče bi se mu lahko pridružila.

Odkimala sem, kot da bi me nekaj obsedlo, in pomislila, da se lahko zabavamo tudi vsi trije. Niti pomislila nisem, da bi prijateljica zaradi tega lahko imela pozneje težave v službi, njemu pa pojasnila, da si s prijateljico pač vse deliva in da si bova tudi njega.

Videlo se je, da okleva, a mu je ideja všeč. Ko se je prijateljica vrnila iz kopalnice, sva se midva že poljubljala. Z roko sem ji namignila, naj se nama pridruži. Midve sva glede teh stvari že stari mački - na zabavah radi s poljubljanjem izzivava tipčke, ki jim potem ne pustiva blizu.

Presenečenemu šefu sva nato pripravili predstavo, ki je zagotovo ne bo pozabil vse življenje. A nisva bili sebični ... Na koncu sva mu pustili, da je z nama počel, kar je hotel (in zmogel). Sicer smo se naslednji dan med ogledovanjem turističnih znamenitosti vsi malo preveč muzali in nasmihali, a življenje je eno samo in te izkušnje niti slučajno ne obžalujem.

Pripravila: Anja Osojnik

Preberi še: Izpolni mu njegovo največjo (poredno) željo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri