Viralni youtube hit: Romantika na londonski podzemni

Nenavadna snubitev na nabito polnem londonskem podzemnem vlaku je v zadnjih nekaj tednih generirala več kot 1.300.000 youtube ogledov.

Viralni youtube hit: Romantika na londonski podzemni (foto: shutterstock) shutterstock
16. 12. 2011

Vsi, ki so se v torek, 1. novembra (še vedno letos, 2011), znašli na londonski podzemni železnici, v drugem vagonu, ob 19.57 uri, na spoju za Watford, so imeli kaj videti (in predvsem slišati).

V nekem trenutku si je spontano pričel nekdo nekaj brundati, sledi osamljen ženski solo, nato pa zbor pevcev stopnjuje svoje sprva spontano popevanje v eskalirano zborovsko interpretacijo uspešnice Bill Withersa, Lovely Day.

Vse samo zato, ker si je snubitev svojega dekleta, 26-letne Lucy Rogers, zamislil 35-letni Adam King, vodja pevcev skupine Adam Street Singers. In ko je Adam pred gospodično Rogers še tradicionalno pokleknil s prstanom v lični šatuljici, je vidno šokirana in presenečena Lucy kar zajokala.Lucy Rogers je za spletni BBC, ki je dogodek popisal, povedala:

"Bilo je neverjetno. Ko so ljudje pričeli peti, si nisem mislila, da bi to lahko bilo zaradi mene. Z Adamom sva bila par že kar nekaj časa, a si niti v sanjah nisem mislila, da me ima namen zasnubiti."

Par so po viralnem uspehu posnetka snubitve na podzemni, ko je ta čez nekaj dni iz posredovanega emaila pristal še na youtube serverjih, že zasuli s prošnjami za intervjuje in nastope na tv šovih z vsega sveta.

"Verjetno je nagovoril romantiko v ljudeh," je o izjemnem odzivu na videoposnetek še povedala Lucy Rogers.