Velenjčanka prepričana, da je kraljica seksa s poročnih zabav (3 njene najbolj VROČE zgodbe)

Poznaš koga, ki je še bolj divji od nje? Zapiši nam v komentar. 

Velenjčanka prepričana, da je kraljica seksa s poročnih zabav (3 njene najbolj VROČE zgodbe) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2023

Bralka nam je razkrila, kaj vse se lahko zgodi na poroki. Nauk zgodbe: najboljše se zgodi po rezanju torte!

“Sem profesionalna obiskovalka porok. Ko bi vsaj to bil resničen naziv. V resnici je tako, da so se vse prijateljice in prijatelji okoli mene že poročili, jaz pa sem se (seveda) vseh porok pridno udeležila. 

Na začetku sem bila na porokah precej zadržana. Šele na četrti poroki sem si prvič upala zares sprostiti in minglati z ostalimi gosti, kar je privedlo tudi do prvega poljuba na poroki. In ja, to je bil začetek pravih poročnih zabav.

'V postelji mi je priznala, da je njen fetiš ...' (bralec o izkušnji na Tinderju)

Na poroki svoje dobre prijateljice sem ujela šopek, nato pa sva se s pričo po moževi strani skrila v majhno sobico v gradu, kjer je bila poroka, in tam preživela kar nekaj časa. Gola. Eden na drugemu.

Na neki drugi poroki sem na stranišču zasačila ženina in nevesto.

Ona je bila na kolenih, on pa je od užitka stokal. Še dobro, da je glasbena skupina bila tisto noč še posebej glasna.

Spet na neki drugi poroki sem se znašla v precej zanimivi situaciji. S kolegico in njenim fantom smo po vročem plesu na plesišču pristali na parkirišču, kjer smo se strastno poljubljali. To je bilo najbližje trojčku, kar sem kadarkoli bila.

In moja najljubša prigoda na poroki?

Z bivšim fantom sva se sredi cerkvenega obreda izmuznila iz cerkve in se v avtu predala en drugemu. In ja, to sva storila kar na cerkvenem parkirišču. Ups?”

"Je čudno, da ima moj partner med spolnim odnosom zaprte oči?" (Odgovor strokovnjakinje)