V tem se skriva skrivnost za super vzburjajoč seks!

Je tvoje seksualno življenje predvidljivo in dolgočasno? Brez skrbi.

V tem se skriva skrivnost za super vzburjajoč seks! (foto: Profimedia) Profimedia
24. 2. 2018

Vemo, kako lahko vneseš nekaj svežine in prave sočnosti v intimno igro. Tebe in tvojega dragega peljemo na tečaj plesa – z vagino. Seveda bo vključenih veliko sličic in neposrednih nasvetov. Stranski učinek – orgazem! (In to ne samo eden!)

Glede na današnjo situacijo bi morale na majicah nositi napis:

“Fantje, velikost ni pomembna.”

Na hrbtni strani te iste majice pa bi pisalo “Nepomembna je tudi dolžina seksa.” Ker le kaj pomenijo rezultati za Guinnessovo knjigo rekordov, če pa ima fant v postelji egoistično predstavo? Ali pa dolgočasno rutino enih in istih položajev, pri katerih potem še on prehitro konča in se s tvojimi potrebami sploh ne obremenjuje?

Katere so te potrebe, najbolje ve dr. Debby Herbenick z Univerze v Indiani. Debby je kar 16 let preučevala tisoče žensk in jim postavljala vedno isti vprašanji: “Kaj te v postelji najbolj vzburja?” “Kako bi popravila morebitne pomanjkljivosti?” Najpogostejši odgovori?

“Želim, da je moški pripravljen eksperimentirati, da vpraša, kaj mi prija in kaj ne, da se pazljivo odziva na subtilne signale in da si vzame dovolj časa za vse moje potrebe.”

Jasno?

Vsaka vagina je drugačna!

Sledi najpomembnejše spoznanje, ki bo verjetno razočaralo vse fante, prepričane, da so našli bližnjico do ženskih skrivnosti.

Oprostite, ampak ena in edina shema ne obstaja. Ženske želje in potrebe so popolnoma individualne in zato ne obstajata niti dve dekleti s popolnoma enakimi željami.

“Dejstvo, da ščegetavček vsebuje največje število živčnih končičev, ne pomeni, da si vse ženske želijo stimulacije prav tega območja,” razlaga Debby. Še več, so punce, ki jim bolj prija draženje leve strani ščegetavčka, in so punce, ki jim je bolje na desni, prav tako kot v politiki. Nekatera dekleta si želijo tako zapletenih prijemov za dosego orgazma, da bi moški včasih res potrebovali GPS-navodila.

Da ne bomo preveč zapletli – priznamo, nekatere podobnosti vseeno obstajajo. Recimo, 36 odstotkov vseh žensk za dosego orgazma potrebuje draženje ščegetavčka, prav toliko žensk se strinja, da je orgazem preprosto boljši, če je v igro vključen tudi ščegetavček. Osem od desetih žensk želi, da se gibi ritmično ponavljajo, medtem ko ima sedem od desetih žensk raje, da jih partner preprosto prese neti z novimi razburljivimi dražljaji.

Vsem pa je skupna želja, da bi mu uspelo vzdrževati neki odgovarjajoč ritem v izbranem položaju, namesto da bi v sekundah pred orgazmom nenadoma zašel s poti.

Verjamemo, vse to se sliši tako komplicirano, da popolnoma razumemo fante, ki v ženskem orgazmu vidijo kompleksno matematično enačbo. Debby je svoje anketiranke vprašala, v čem je največji problem. Lahko krivimo napačno interpretacijo ženskih signalov?

Medtem ko ti vzklikaš “ooooh, ja, samo tako nadaljuj”, on kot nogometaš, ki se mu zdi, da mora na tekmi briljantno driblati, zamenja smer, ritem in nenadno pospeši, kot bi želel v zrak dvigniti namišljeno letalo ... In tvoj trenutek neslavno izpuhti v zrak.

Kakšna je torej skrivnost super vzburjajočega seksa?

Odpri vendar usta! In to ne med seksom, ampak potem ko je že vsega konec.

Da se ne bomo narobe razumeli, to nikakor ne pomeni, da se moraš po seksu preleviti v strogo učiteljico, ki žuga slabemu učencu in mu niza spisek vseh stvari, ki jih počne narobe.

Raje se ob skodelici toplega čaja ali kave pogovarjajta o razburljivih podrobnostih in eksperimentih, ki vaju bodo v postelji še bolj povezali.

Če na koncu njemu ni niti malo jasno, o čem govoriš, ali pa si ne predstavlja, kako naj vse to, kar si želiš, izvede le z dvema rokama, predlagamo, da se zatečeš k članku "Oh, da to! Tu! Takooo!" (11 tehnik, ki jih tvoja vagina obožuje).

Napiši mu, kaj ti je všeč, potem pa mu ta Cosmo spisek pusti na njegovi blazini, ob playstationu ali pa mu ga stisni v torbo, ob načrte za prihodnji teden in poročila s terena.

Prevedel: Darjo Hrib
Fotografija: Profimedia

Preberi še: Reci 'adijo' povprečnim orgazmom in pozdravi VESOLJNI UŽITEK!

Priporočamo tudi: Legenda pravi, da med osebama, ki sta si usojeni, obstaja NEVIDNA NIT ...