Ujemi ga v mrežo

Zdaj sta šele v fazi spogledovanja, a čutiš, da se bo slej ko prej med vama nekaj zgodilo. Kaj moraš storiti (in česa ne), da bo zagotovo podlegel tvojim čarom?

Tega fanta hočeš za vsako ceno, zato nočeš ponavljati starih napak. (foto: www.shutterstock.com) www.shutterstock.com
20. 4. 2010

Tako ja

  • 1 Na zabavi, kjer bo tudi on, se pojavi s prijateljico, ki je popolnoma drugačna od tebe. Moški so po naravi tekmovalni: če vidijo dve prijateljici skupaj, bodo poskušali zapeljati tisto, ki jim je bolj všeč.
  • 2 Ko te povabi na večerjo, pozabi na hujšanje. Zanj je hrana isto kot seks – če zavračaš vse, kar ni solata in ananas, bo sklepal, da boš ienako zbirčna tudi v postelji.
  • 3 Smej se njegovim šalam: oboževal te bo, če boš ti oboževala njegov smisel za humor. A spet ne pretiravaj: če te je preveč lahko nasmejati, bo hitro izgubil zanimanje. Bodi izziv.

Tako ne

  • 1 Za vajin prvi zmenek v kinu ne izberi filma s svojim najljubšim igralcem, saj tvegaš, da te bo igralec prevzel bolj kot on. To bi bila katastrofa, sploh če njemu ‘tvoj’ film ne bi bil niti najmanj všeč.
  • 2 Ko ga boš povabila k sebi domov na večerjo, ne pretiravaj s kuhanjem. Takoj bi mu bilo namreč jasno, da si se zanj prelomila na pol, to pa v prevodu pomeni samo eno: zaljubljena si do ušes!
  • 3 Te je povabil k sebi? Ne dotikaj se njegovega sterea, televizije, računalnika in drugih podobnih igrač. Za fante so to prave relikvije. Dokler ti ne reče, da te ljubi, daljinca še poglej ne!

Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri