Top 4 namigi, ki si jih pri seksu (vsi) fantje želijo od tebe

Ne samo da fantom laska, če mislijo, da so ti ponudili trenutke izjemnega užitka, obenem jih neverjetno vzburja, če vidijo, kako ti z orgazmičnimi prijemi mešajo glavo. Zato pa včasih potrebujejo malce navigacije pri potovanju po tvojem telesu. 

Top 4 namigi, ki si jih pri seksu (vsi) fantje želijo od tebe (foto: Profimedia) Profimedia
31. 5. 2018

To je še toliko bolj pomembno pri prvih intimnih srečanjih, ko si on tako želi, da bi te navdušil in pripeljal do vrhunca. Pomagaj mu s temi namigi.

1. Stokanje

Moški so kot pohlevni in ustrežljivi kužki – če jih hvališ, te bodo z veseljem lizali in lizali. Tvoje stokanje naj mu pove, da nekaj dela prav. Naj bo to tvoj namig, da je njegov seksi trik uspel.

2. Uporabi roke

Tam spodaj je temno, on pa naskakuje njemu še nepoznan teren. Zato včasih potrebuje malce pomoči, da zadane najbolj sladko točko. Brez zadržkov ga vodi do obljubljene dežele.

3. Povej mu

Nič ni narobe, če za pomoč uporabiš čisto prave stavke. Fantje so v postelji še vedno kot praljudje, vendar znajo poslušati. Samozavestno izgovori želene usmeritve – višje, počasneje, točno tam!

4. Prižgi pornič

Pornografija je tvegan predlog za nekoga novega. A ženske svoja telesa najbolje poznajo, zato so porniči z lezbijkami vedno odličen izobraževalni vir za moške. Namigni mu, da je to samo za ogrevanje. Zagotovo bo delal miselne zapiske.

Po predlogi Julie Vadnal priredil Darjo Hrib
Fotografija: Getty Images

Preberi še: 30 dni je z dragim seksala le oralno! Poglej, kaj se je zgodilo ...

Priporočamo tudi: Nenavadni kraji, na katerih moraš vsaj enkrat v življenju seksati ali pa Naslednjič po seksu obvezno spijta kozarec VODE!