Točno TO izdaja način, kako se z njim crkljaš! <3

Zaupali ti bomo skrivnost: svojemu ljubemu z načinom, kako se z njim crkljaš, izdajaš neko točno določeno in njemu namenjeno sporočilo.

Točno TO izdaja način, kako se z njim crkljaš! <3 (foto: Profimedia) Profimedia
10. 6. 2017

Ne, še zdaleč ni vseeno, kako in kdaj to počneš!

Si želiš, da bi vedel, kaj mu hočeš povedati, ne da bi rekla eno samo besedico? Le kako misliš, da mu slajše pokažeš, da je on tvoj pirat iz Karibov, kot tako, da si tiho kot miška in lepo varno stiskajoča se v njegovem naročju? Le kaj si tvoj dragi lahko še poželi? Morda še kozarec hladnega piva, a šalo na stran.

Vedeti moraš, da crkljanje v vajin odnos prinaša tudi druge stvari – po eni strani vaju povezuje in po drugi tudi vzburja.

Ne pozabi, da je dotik najmočnejša oblika neverbalne komunikacije: si predstavljaš vajino ljubezen brez dotikanja? Na isti način, kot uporabljaš besede, da povzameš svoje misli, lahko dotik uporabiš za izkazovanje svojih čustev. Brez besed.

In ker različni položaji objemanja izpolnjujejo in izražajo različne čustvene potrebe, je prvi korak naučiti se: kaj so in kdaj jih želiš uporabiti. Pripravljena?

Potreba: Zbližanje

Ključni položaj: Z obrazi skupaj

Oh, kar lepo priznaj: v takšnem položaju bi lahko ostala za zmeraj. Resda obstaja neskončno načinov, kako se lahko zbližaš s svojim ljubim, a noben – niti romantična večerja ob svečah ali dolg sprehod – vaju ne bo zbližal tako kot tistih par minutk muckanja z obrazi čisto skupaj. Neka­teri mu rečemo kar ‘noskanje’. Se kdaj sprašuješ, kakšen je najboljši način crkljanja za večanje intimnosti? Do sedaj se še nisi – prav, a odslej boš tole znanje s pridom izkoriščala in vajinemu odnosu v enem koraku prižgala iskrico globoke čustvene povezanosti. Kako?

Ulezita se na posteljo z obrazi obrnjena drug proti drugemu in se objemita. Ni presenetljivo, da se večina parov zbliža, ko sta tako blizu, da čutita dih drug drugega in slišita šepetanje. Takšna interakcija je še posebej všeč nam ženskam, saj nam tako bližnje gledanje iz oči v oči daje občutek intimnosti. Mu želiš zaupati nekaj pomembnega, pa ne veš, kako? Izberi takšen položaj in zagotavljam ti, da se boš z njim počutila tako udobno, da ne boš niti za trenutek pomislila, da bi karkoli zadržala v sebi. Noskanje za delitev skrivnosti!

Potreba: Izkazovanje ljubezni

Ključni položaj: Spuščeni nagib

Novica dneva: poljubljanje in držanje za roke nista edina načina, s katerima izkazujemo ljubezen! Obstaja namreč še en dober način, in ta je, ko se zleknemo nekomu v naročje. Bojda je prav takšna gesta eden izmed osnovnih načinov izkazovanja ljubezni. Najlepše pri tem je, da to lahko narediš kjerkoli, kadar sedita skupaj – na kavču doma, na klopci v parku ali celo v lokalu. Samo nagni se nazaj in ugnezdi v njegov objem.

In še zares najboljši del? Ko sta v javnosti, je prikupno, in ne osladno za okolico. Čeprav ni preveč demonstrativen položaj, pa vendar izkazuje, da sta si s partnerjem v oporo, da se počutita varna drug z drugim in da sta popolnoma zadovoljna z vajinim odnosom. V takšnem položaju se zlepa ne boš zalotila, ko si nanj jezna kot ris. Njemu je vseč, ker se počuti zaupanja vrednega, hkrati pa neutes­njenega, saj so njegove proste roke še vedno lahko na tipkovnici prenosnega računalnika ali pa za listanje in branje časopisa. Si pomislila na: “Ah, ti moski”? Draga, to je povsem naravno!

Potreba: Zbliževanje po seksu

Ključni položaj: Žlička

Zaspanih trenutkov, ko oba žarita od zadovoljstva po posteljnih akcijah, ne smeta – ponavljam: ne smeta – zavreči. Kar pomisli: med seksom sta z ljubčkom dobesedno združena – psihično in čustveno – ko eden ali oba doživita vrhunec, pa je to idealen trenutek, da se on prižame k tebi od zadaj. Moški so sploh po dobro opravljenem delu radi v položaju, v katerem so lahko v intimi, a se od njih ne pričakuje kaj več kot to. (Ja, s tem mislim na besedno izražanje.) Ko te po seksu takole objame od zadaj, mu daje ta položaj občutek moči in možatosti, še posebej pa je primeren zanj, saj nista z obrazi obrnjena drug proti drugemu in se zato ne počuti ranljivega.

Seveda pa tudi ti lahko njega objameš na tak način! S pritiskom svojega telesa ob njegovega podaljšuješ tisti božanski seksualni občutek in mu daješ vedeti, da uživaš še naprej v njegovi bližini. Punce ta položaj naravnost obožujemo in najraje bi takole ostale z njim kar cel dan, kajne? No, zakaj pa ne? Na kakšno deževno nedeljo ne bo imel nič proti – še posebej pa, ko bo v njegovem vidnem polju prižgan televizor.

Potreba: Pomiritev

Ključni položaj: Stisk ob prsi

Če imaš za sabo naporen dan, obstaja veliko načinov, kako se sprostiš in predvsem pozabiš na tečnega šefa v enem samem trenutku, ko prideš domov. Ne, nikakor ti ne priporočam načina, da se usedeš poleg svojega moškega in stvari daš iz sebe tako, da godrnjaš in izgubljaš sapo v obnavljanju dogodkov. To ne le da utruja njega, nič dobrega ne naredi niti tebi.

Zakaj mu raje ne bi rekla, naj se lepo uleže, ti pa mu položi glavo na prsi? Ne moreš si predstavljati, kako čudežno lahko deluje ta položaj na tvoj stres! Ko zaslišiš njegov srčni utrip, ti to daje občutek podpore in varnosti na podoben način, kot si to čutila v maternici. Res misliš, da potrebuješ v tistem trenutku kaj drugega kot točno takšne vrste sprostitev? No ja, morda se ne boš branila zraven še božanja po glavi ... Nezanemarljivo pa je tudi dejstvo, da je vse skupaj všeč tudi njemu. Ta položaj ga bo spomnil na to, da ga še vedno potrebuješ in da je on tvoja opora.

Potreba: Občutek moškosti

Ključni položaj: Počitek v naročju

Prav nobena skrivnost ni, da je eden od ključev osrečevanja moškega tudi zadovoljivo negovanje njegovega ega. Ta zviti trik bo sprožil naval testosterona, počutil pa se bo kot pravi moški – seveda ne tako, da bo to spet slišal iz tvojih ust. Ker smo pametne, moramo s triki ravnati zmerno in jih ‘servirati’ v ravno pravem trenutku, saj nočemo, da izgubijo vso čarovnijo, kajne? Naslednjič, ko bo sedel na kavču ali postelji, tebi pa bodo skozi možgane šinile poredne misli, se privij k njemu, zlekni zraven in položi glavo v njegovo naročje. Lahko si misliš: ko je tvoja glava v njegovem naročju, to pri njem ustvari podložno seksualno energijo, kar mu daje občutek prvinskosti in moškosti.

Zaradi dejstva, da je fizično višje kot ti, se počuti močnega in zmožnega zaščititi te, kar pa mu daje popoln nadzor nad univerzumom tvoje ženskosti. Da sploh ne omenjamo tega, da so njegove roke in noge proste, zato se ne počuti priklenjenega. Vsi pogoji so izpolnjeni in velika verjetnost je, da bo ta položaj malce začinil njegov libido. Želel si te bo dotikati ... povsod.

Potreba: ‘Rajcanje’

Ključni položaj: Seksi jezdenje

Pošteno povedano: spraviti moškega v posteljo – za to ni treba ravno veliko truda. Ko si v erotičnem, zapeljivem razpoloženju, preizkusi ta položaj in ga prefinjeno spravi do norosti. Reci mu, naj se usede na stol ali posteljo in ga zajahaj, z obrazom obrnjenim proti njemu. Fizična narava te poze in dejstvo, da sediš na njem, ga seveda vzburja. Pa to ni edino, kar ga vznemirja. Moški so, vemo, zelo dovzetni za vizualno stimulacijo.

Ga želiš zares do konca obnoreti? Objemi ga z rokami, nežno mu poljubljaj vrat, medtem pa z boki kroži tako, da pritiskaš na njegove mednožne organe. Takšno jezdenje začini še z obratom, saj mu boš obrnjena s hrbtom nudila enako zadovoljstvo, njegove roke se bodo avtomatično oprijele tvojih prsi, pogled na tvojo zibajočo se ritko pa ga bo - bodimo realni - do konca in prav nesramno zrajcal! Zdaj, ko si ga ze ujela v svojo mrežo, pa si lahko privoščiš se malce virtuznih gibov odpenjanja zadrge, medtem ko mu zreš v oči in mu z nasmeskom na vlažnih ustnicah obljubljaš nebesa. Če je bil “priden”, zakaj pa ne ...

Pretirano crkljanje ...

Kot za vse užitke v življenju tudi za crkljanje velja zmernost. Zakaj?

Ga lahko odbije!

Konstantno crkljanje brez primernega zaključka – seksa – je za fante frustrirajoče. To nikakor ne pomeni, da morata seksati po vsakem crkljanju, a vendarle imej v mislih: če njega vzburi tvoj dotik, mu ne bo všeč, če ga boš vedno pustila na suhem.

- Lahko izpadeš preveč oklepajoča

To, da si želiš njegove bližine, je eno, če si vedno nalepljena nanj, pa je nekaj čisto drugega. Sposobna moraš biti, da si v istem prostoru z njim, ne da se ga nenehno dotikaš. Ne izkazuj mu preveč pozornosti, saj ga s tem lahko dušiš, sama pa izpadeš negotova vase. Skratka, ne pretiravaj!

- Lahko je nadležno za druge

Saj poznaš parčke, ki v javnosti vedno tičijo skupaj, kot da so siamski dvojčki? Prosim, ne postanita takšna! Držanje za roke je normalno, a konstantno dotikanje celo noč je –nagnusno! Če mi ne verjameš, opazuj reakcije iz okolice. Če družba pripomni, pa lahko tudi v šali, “kako sta vidva ljubeča”, je čas za pavzo. Resno!

Marta Lamovšek

Preberi še: "Ko je najgloblje v tebi, za dodaten užitek iztegni ..." (top erotični nasveti samo za vaju)

Priporočamo tudi: Ali moški, ki so v življenju varali, lahko postanejo zvesti partnerji?