To se zgodi, če svojega moškega med seksom pokličeš po imenu

Zadnje raziskave odkrivajo, da moški med seksom menda z (zgornjo) glavo niso vedno čisto pri stvari. Kaj lahko storiš, da vročico, ki jo dihata vajini telesi, naseliš tudi v njegove možgane? Cosmo razkriva tri načine, kako naviješ njegovo poželenje.

To se zgodi, če svojega moškega med seksom pokličeš po imenu (foto: Profimedia) Profimedia
29. 5. 2021

1. Govori umazano

Če si sicer pridna punčka, ga bo konec od navdušenja, ko boš v postelji spregovorila nekaj pokvarjenih besed.

Podrobno mu opiši, kaj želiš, da ti dela – fantje so usmerjeni k akciji in za uspešno opravljanje naloge potrebujejo natančna navodila.

Za več informacij nujno preberi članek 8 pravil umazanega govorjenja med seksom!

2. Pusti ga v pričakovanju

Za spremembo naredi stvari v obratnem vrstnem redu, kot sta navajena. To bo razburkalo njegovo domišljijo, ker bo zagotovo ugibal, kaj pride za tem.

Če se vedno najprej poljubljata, tokrat začni z masažo. Ko bo pričakoval, da se boš spustila k njegovemu mednožju, se posveti drugim erogenim conam ...

Eksperimentiraš lahko tudi z močjo pritiska, vlažnostjo rok ali pa z vročimi pripomočki, ki jih kot čarodejka vlečeš iz ‘škatle užitka’ ob postelji.

3. Izgovori njegovo ime

Ko ga pokličeš po imenu, bo pomislil: “Nobenega dvoma ni – zanjo sem eden in edini.” Zavedanje tega dejstva bo njegovo strast še dodatno podžgalo.

Za konec pa še zanimivost ...

Kje tvoj dragi najpogosteje misli na seks?

  • Medtem, ko se tušira... 43%
  • Pri delu... 38%
  • V avtu... 11%
  • V telovadnici... 8%

Nujno preberi še 7 stvari, ki jih goli moški ne slišijo radi ali pa resnično zgodbo: "Moj najboljši seks v življenju je bil s fantom, ki sem ga sovražila"