To navodilo vaju bo pripeljalo do nebeškega seksa

Babica in Hollywood sta ti povedala, da je šesti čut v življenju še kako pomemben. In šesti čut naj bi bila tvoja intuicija. Naj te prepričamo, da se ključ do uspeha pravzaprav skriva v zapeljevanju. Tule je nekaj vročih prijemov, s katerimi boš razdražila vseh pet njegovih in svojih standardnih čutov, da te bo potem tisti šesti odpeljal do nebeškega seksa.

To navodilo vaju bo pripeljalo do nebeškega seksa (foto: Profimedia) Profimedia
5. 5. 2017

1 Dotik

Čas je, da si umažeš roke. In to na zelo zabaven način.

 • Sumljivi dotiki

Tudi tkanine so lahko del predigre. Ogrni se v poredno mešanico tistih najbolj finih: čipkasti nedrček, svilena halja in žametne ... spodnjice?

No, če žametnih spodnjic še nimaš, jih seveda nujno potrebuješ. Ker ko bo na lastni koži čutil te plemenite tkanine, ko bodo tiste žametne spodnjice nežno božale njegovo mednožno doto in ko bodo drzne čipke dražile njegove prsi, se bosta skupaj ogrela na seksualno temperaturo, še preden bo končno prišlo do stika kože na kožo.

 • Hladna obdelava

Presenečenja so vedno zabavna stvar. Sploh, kadar se mu pripetijo tam spodaj. Med oralno strežbo naj najprej čuti poznano naravno toploto tvojih ust in jezika.

Potem pa, za malce spremembe, poliži kocko ledu in nato nadaljuj na njem. Presenetljiv občutek nove nepričakovane temperature mu bo izostril čute sredi že tako čutne akcije. Naj ti potem po pravilu daj-dam vrne to uslugo s svojo kocko ledu. Orgazmično? Bolj kot dve kepici čokoladnega sladoleda s koščki piškota in dodatkom smetane.

 • Najprej mehko, potem trdno

Končno so na voljo prijetne seks igračke iz novega svilenega silikona (luxe), ki ob dotiku nudijo resnično prijetne občutke. Obenem so te igračke zelo delikatne.

Če eno teh prineseš s seboj v posteljo, ga ne bo prestrašila, kot ga lahko prestraši 25-centimetrski dildo. Igračko uporabi med položajem po pasje okoli svojega klitorisa ali pa na njegovih modih med oralnim seksom. Na njem brez dvoma ne bo več nič mehkega.

 • Draženje od znotraj

Dotiki, ki jih čutiš v sebi, so še pomembnejši kot tisti zunanji. In to mislimo dobesedno. Zato zamenjajta običajen kondom (ker so takšnega uporabljali že Rimljani, zato je res čas, da gresta v korak s časom) s takšnim, ki ima na površini dodan relief, najbolje miniaturne bunkice, ki te bodo dodatno stimulirale. Tako piše tudi na embalaži – za njen užitek. Za njegov užitek si tako ali tako že poskrbela v prejšnjih treh točkah.

2 Pogled

Porno industrija je dokaz, da fantje potrebujejo vizualno stimulacijo. A zakaj bi gledala slabe igralce med pretvarjanjem uživanja v seksu? Sama si pripravita pravo poslastico za oči – in vse drugo.

 • Divje fotografije

Poznaš tisti pocukran romantični trik, kjer po postelji posuješ cvetne lističe vrtnice? Veš, koliko erekcij so do danes povzročili cvetni lističi vrtnic? Nič. Kaj pa, če cvetne lističe zamenjaš s svojimi polaroidnimi fotografijami.

Na katerih si od fotografije do fotografije bolj gola. Kot drobtinice, ki ga vodijo do nagrade, jih pustiš vse do spalnice. Samo preveri, da ne bo tašča prišla na obisk, preden se on vrne iz službe.

 • Nastop pod tušem

Skoči pod tuš, se dodobra namili in pokliči svojega dragega. Ko že misli, da je prišel zato, ker ti je (spet) zmanjkalo gela za tuširanje, mu podari predstavo,

v kateri se počasi, nežno in po vseh skritih kotičkih božaš z dišeče spenjenim gelom. Ta mokra in vroča akcija mu bo brez dvoma odličen navdih za nadaljevanje predstave – morda kar takoj pod tušem.

 • Optični orgazem

Zamisli si svojega najljubšega igralca brez majice. Ti je utrip srca že poskočil? Bližnjica do vizualne stimulacije je zelo enostavna – med seksom moraš le odpreti oči.

S pogledom ošvrkni njegovo vstopanje vate. Upogni se nazaj, da lahko on uživa v pogledu na tvoje usločeno telo. Opazuj, kako njegovo celotno telo deluje za vajin užitek. Tako boš hitro razumela, zakaj njega vzburja predvsem tisto, kar lahko vidi.

3 Zvok

Od pobalinskih šepetov do skrivnih seksi sporočilc – tule so triki, ki bodo ozvočili tvojo seksualno dogodivščino.

 • Misija: Popolnoma nemogoče

Zamislita si skrivna zakodirana sporočilca, ki vama v prevodu pomenijo le eno: seks. Ko sta na zabavi, si lahko tako pošljeta sporočilce: "Doma v hlačah imam zate eno darilo ..." No, vsaj dokler nekdo ne pošlje ikone dveh smehcev, ki seksata.

 • Sporočilce, sporočilce na telefonu, povej ...

Si vedela, da obstaja aplikacija, s katero lahko pošiljaš glasovna sporočila? Izkoristi jo in mu pošlji podroben, počasi citiran seznam stvari, ki bi mu jih rada počela. Na koncu lahko še poredno zapredeš kot razvneta mačka, ki čaka svojega mačkona.

 • Dobre vibracije

Ko ravno kradeš glasbo s spleta, izkoristi priložnost, da sestaviš seznam seksi pesmi, na katere bosta pozneje pomečkala rjuhe. Začni s kakšno nežno in čutno, pozneje pa le dodaj bolj energične melodije, denimo S&M od Rihanne, da vaju spodbudi k drugačnim odtenkom seksa, če veš, kaj mislimo.

 • Na-na-na ves glas!

Dodajta zvoke vajini naslednji seksualni seansi. Rahlo ga udari po zadnjici ali pa zatresi vzglavje postelje v namig, da želiš stvari pognati v naslednjo prestavo. Lahko ga dražiš tudi z malce nesramnega namigovanja in mu kar z odraslimi besedami poveš, kam si želiš, da bi vtaknil ... no, saj veš.

4 Okus

Uporabi jezik v postelji, kot ga do zdaj še nisi. Okusila boš sladko in pikantno, on pa se bo le slinil kot psiček, ki moleduje za posladek.

 • Dober tek!

Pot do njegove ljubezni gre skozi njegov želodec? Naj gre na burek. Mi verja­memo, da je pot do njegove ljubezni skozi tvoje prsi. Zaveži mu oči, nato pa si na prsi dodaj izbrano sladko dobroto – med, sladoled, smetano, nutello – in mu jo ponesi v usta, da bo naenkrat užival v dveh sladkostih tega življenja.

 • Sladka razvada

V trgovinah s seks igračkami imajo na voljo tudi užitne lubrikante. Omisli si kakšnega z njemu prijetnim okusom in si ga nanesi tja spodaj, preden se te on loti z usti in jezikom. Ker bo tvoja mednožna ženstvenost imela tako čudovit okus, se kar ne bo hotel odlepiti od nje.

 • Moč kislega

Ti je ideja ledenih kock zanimiva, ampak te moti, ko se začnejo topiti in je vse naokoli mokro? Zamenjaj ledeno kocko s predčasno zamrznjenimi grozdnimi jagodami. Podajajta si jo iz ust v usta ali pa jih le nekaj pohrustaj, preden mu ga vzameš v usta – bo bolj zanimivo, ker boš imela dolgotrajen okus po sadnem.

 • Kulinarično ozaveščanje

Kuhinjo je seveda treba krstiti. Stoječi seks ob hladilniku, da povišata temperaturo, ali pa se nagni čez kuhinjski pult, da mu omogočiš enostaven vstop in draženje tvoje G-točke. Bistvo tega podviga? Da si lahko takoj po seksu privoščita bogat prigrizek in nadome­stita pokurjene kalorije.

5 Vonj

Veš, kaj so ženske po svetu dale na prvo mesto stvari, ki jih vzburja pri moških? Njegov vonj. Zato globoko vdihni in ...

 • Eau de orgazem

Zjutraj pred odhodom od doma poškropi malo svojega parfuma čez njegovo službeno torbo. Tvoj vonj bo ostal z njim ves dan, s tem pa tudi ti v njegovih mislih.

 • Skrivnostno dišeče orožje

Načrtujeta skupno namakanje v kopalni kadi? Dodaj afrodizična olja, najbolje z vonjem po sivki ali bučni piti (ja, prav si prebrala), ker naj bi po študijah ta vonja povečala njegovo vzburjenost za kar 40 odstotkov. Kako specifično!

 • Seksi spomini

Vonji, povezani s pozitivnimi spomini, intenzivno vzburjajo ženske. Najpogostejši tovrstni vonji? Poznaš jih: vonj po kavi, vonj po čistem perilu in vonj po kremi za sončenje. Nauk: pred seksom operi rundo spodnjega perila z veliko mehčalca.

 • Feromonsko

Zdrava pamet ti govori, da je potenje odvratno. A s potenjem med seksom se izločajo feromoni, ki vplivajo na privlačnost nasprotnega spola. Ko bo ves prepoten ležal na tebi – le globoko vdihni. Če se redno tušira, to morda celo res deluje!

Po predlogi Lauren Panariello priredil Darjo Hrib
Fotografije: Getty Images

Preberi še: 11 zelooo porednih seks fantazij