To, kar ti podari za božič, lahko VELIKO pove o vajinem razmerju!

Povej nam, kaj ti je podaril za božič, in povemo ti, kakšno je vajino razmerje. ;)

To, kar ti podari za božič, lahko VELIKO pove o vajinem razmerju! (foto: Profimedia) Profimedia
25. 12. 2018

Tako, čas je, da razjasnimo, kaj v resnici pomenijo določena božična darila, in ali se bo vajino razmerje obneslo še naslednjih kar nekaj božičev ali pa ne bosta prišla niti do bližajočega se novega leta.

(Seksi) spodnje perilo = dolgotrajna sreča

Pri spodnjem perilu njegove misli niso tako očitne, kot si morda misliš. Želi, da se počutiš čudovito v svoji koži in da tako izgledaš tudi zanj – poštena razdelitev, kajne? In če mu uspe, da ti zadene še pravo velikost, potem se vama obeta dolgotrajna sreča!

Gospodinjski aparati = pripravljen na dolgoročno zvezo

Si se kdaj zavzela, koliko kuhinjskih naprav imaš v kuhinji, ki jih po možnosti še zelo redko uporabljaš? Čeprav te prime, da bi mu tisti aparat za pripravo kruha, s katerim namiguje na to, da želi vsako jutro svež domač kruh, vrgla v glavo, on to v svoji glavi vidi kot pozorno darilo. Očitno je, da si vaju predstavlja vsak dan skupaj, in to na dolgi rok. Nam se morda to ne zdi smiselno, a takšna je pač moška logika.

Računalniška igrica = sprva ne naredi vtisa

Na srečo danes že obstaja mnogo igric za žensko populacijo, ampak tudi, če ti podari bolj "moško", to ni zato, ker bi bil nesramen ali sebičen. Dejansko s tem pokaže, da ga še vedno zanimaš in želi najti izgovor, kako bi s teboj preživel še več časa.

Vikend oddih = mešani signali

Na planetu Venera romantični pobeg v dvoje pomeni pravo ljubezen, a zahvaljujoč Bridget Jones zdaj vemo, da ni tako. Morda sama pričakuješ mini oddih, on pa to vidi samo kot sprevržen vikend. S čemer ni nič narobe, če si tudi ti za, le poskrbi, da ti bo tam prav tako privoščil dobro hrano in razvajanje.

Seks igračke = ljubezen do zabave

Če se ti odloči kupiti seks igračko, ki jo lahko ob posebnih priložnostih (na primer, na potovanju v tople kraje) uporabita skupaj, potem ne samo, da ima smisel za humor, ampak ti prav tako kaže svojo pustolovsko plat in te želi zadovoljiti.

No, če je vibrator ali kakšna podobna seks igračka tvoje edino darilo, potem je morda na mestu, da se vprašaš, kako resne so v resnici stvari med vama.

Nakit = resna zaobljuba

Pritisk, ki ga moški čuti ob kupovanju nečesa bleščečega, je precej visok. Če ti bo torej podaril nekaj zelo dragega, je to zato, ker se bo drag nakit – tako kot vajino razmerje – dolgo obdržalo. Kar je pri tem še bolj pomembno, je to, da si želi, da vsak dan nosiš nekaj, kar te bo spomnilo nanj. Iiiii!

Parfum = popolno ujemanje

Četudi je za pomoč pri izbiri prosil prijateljico, sestro ali mamo, je za nakup parfuma potrebnega kar nekaj raziskovanja in truda. Če ti bo podaril nekaj klasičnega, bo morda naredil napako, saj boš dišala kot njegova mama. Če ti bo podaril preveč seksi vonj, si boš morda mislila, da misli le na eno stvar.

Če ti bo podaril nekaj, kar ti ni všeč, ga boš obtožila, da te ne pozna dovolj dobro. Vidiš dilemo tukaj? Če mu torej uspe izbrati pravega (pa tudi, če ne :)), ga ne izpusti nikoli!

Tehnika = ljubeče razmerje

Na nek čuden način je to, da ti podari mobitel, fotoaparat ali tablico, pravzaprav pozorno, a hkrati nekaj, kar si sam na skrivaj želi. Kar pomeni, da je ceni tako močno, kot ceni sebe, kar ga uvršča med najboljše fante na svetu! :) Pri tem darilu mu daj vse točke, četudi nisi čisto prepričana, kako ga uporabljati ...

Tisto, kar si si želela = prava ljubezen

Čeprav mu primanjkuje domišljije, to nadomesti tako, da te naravnost obožuje. Morda si želiš, da je bolj spontan in te preseneti, ampak on pač ni tak. Vsekakor pa je zvest, ljubeč in pozoren. Četudi ti gre na živce, da je njegova izbira darila preprosta, pa je vsaj popolnoma iskren s svojimi čustvi do tebe.

Po predlogi pripravila N. Š.

Preberi tudi: Horoskop: Kateri božični film ti je pisan na kožo glede na tvoje astrološko znamenje?

Priporočamo še: Staršev za večno ne moreš imeti ob sebi, lahko pa storiš TO, da bosta živela čim dlje