To je najboljši recept za srečno dolgoletno partnersko zvezo

Dolgoletni zaljubljenci so nam razkrili recept za uspešen zakon. Opozorilo: zaradi njihovih epskih ljubezenskih skrivnosti se boš verjetno resno zamislila nad svojim razmerjem.

To je najboljši recept za srečno dolgoletno partnersko zvezo (foto: Profimedia) Profimedia
4. 10. 2016

Štefka (80) in Janez (82), poročena 58 let

Štefka: "Vedno se o vsem pogovoriva, in to ne glede na to, kako neprijeten je pogovor. Tudi če se ne strinjava, to preprosto sprejmeva. Ko slišiva najina soseda, kako se kar naprej prepirata, nama je vedno žal za njiju."

Janez: "Vsako jutro se ob zajtku opomniva na vse svari, za katere sva hvaležna, prva in najpomembnejša med njimi pa je, da imava še vedno eden drugega."

Nežka (78) in Igor (89), poročena eno leto, skupaj 48 let

Nežka: "Ko se zjutraj zbudiva, se najprej dolgo crkljava v postelji."

Igor: "Ne morem začeti svojega dne, dokler se ne naužijem Nežkinega objema. Šele nato vstanem in ji pripravim kavo."

Pavla (77) in Robert (78), poročena 52 let

Pavla: "Kar tri leta je potreboval, da je ugotovil, da sem prava zanj. Ker je zaradi mene pustil kar nekaj deklet, sem še toliko bolj vedela, da z mano misli resno."

Robert: "Občasno sva se dobila, a takrat, ko sem jo spoznal, sem se videval še z nekaj drugimi dekleti. Ko sem enkrat ugotovil, da je ona tista, s katero bi rad preživel življenje, je bil občutek tako jasen, da sem v hipu vedel, da sem najsrečnejši človek na svetu."

Preberi še: 6 neseksualnih stvari, ki mu v trenutku ogrejejo srce ali pa preveri 5 stvari, ki si jih on misli, ko prvič skupaj spita