"Tisto sekundo sem točno vedela, kaj bo, ko bom odprla mail" (pretresljiva izpoved Slovenke)

"Tišči me v želodcu, ko pomislim na to, gre mi na bruhanje, ko se pripravljam, da bi mu povedala, kaj vem o njem."

"Tisto sekundo sem točno vedela, kaj bo, ko bom odprla mail" (pretresljiva izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 5. 2022

"Priznam, da ne bi smela, pa sem. Ker mi deveti čut ni dal miru, zato. Vzela sem njegov telefon sredi noči in vtipkala varnostno kodo. Štefnarila sem po moževem telefonu in ker elektronske igračke za žensko obvladam nadpovprečno dobro, sem šla v gmail na telefonu in tam našla še en mail, seveda ne z njegovim imenom in priimkom, ampak nekaj v stilu 'trdzate7594'.

Tisto sekundo sem točno vedela, kaj bo, ko bom odprla mail.

Registriran je na portalu a***ture in odprla sem par mailov ter ugotovila, da se je dobil z eno večkrat, ker sta imela cel convo mailov, videla sem, da sta se nekoliko tudi miselno zbližala, niso bili maili samo stavki, kako bi jo in kako bi ona njega, niti ni bilo pisanja kakšnih fantazij.

V bistvu navadni pogovori. Sem pa videla, da sta se dobila prvič pred približno 4 meseci in ji je napisal, da mu je bila super in bi se rad še kdaj dobil z njo, če je ona za. Nisem brala vsega, v tisti dolgi minuti sem se zelo mirno sprijaznila s tem.

Moj mož je star 46 let in imava 2 otroka, živiva skupaj, seveda, in seksa mu nisem odrekala. Nikoli (!!!!).

Moj izgled je za 44-letnico super (ne da se hvalim, ampak ja, res je tako). Kako sem opazila?

Moža sem parkrat klicala, ko je bil (naj bi bil) v službi, pa se ni javil. Ima tako službo, da se lahko kadarkoli javi na telefon, in vem, da telefon jemlje s sabo še na wc. Parkrat se mi dopoldne ni javil in me kliče nazaj čez kakšni dve uri.
Ne, nisem našla sledi parfuma, niti kakšnih drugih znakov, da bi lahko na videz rekla in ga obsodila, da me vara. Enostavno je bilo samo to dovolj, da se mi parkrat dopoldne ni javil na telefon, da se mi je zbudil deveti čut, da nekaj ni OK.

Mož je sicer ostal enak kot prej, dober mož, dober oče. Tudi intimna sva bila. Obrača se mi, ko pomislim, da se je mogoče kdaj najprej dobil z njo, potem zvečer pa jaz …

Ne zmorem in ne zmorem mu povedat, da vem. Sej ne vem niti, kaj naj rečem? 'Poslušaj, vem, da se dobivaš s prostitutko' (njen prvi mail je bil kratek opis, kaj so njene specialitete in kakšna je cena), zakaj? Kaj sem naredila narobe? Sem res jaz kriva?

Je bolje, da se dobiva s prostitutko, s katero sta si začela kasneje pisati še čisto običajne stvari in imela cel čvek, medtem ko je bil on v službi, ali bi bilo bolje, da bi si našel drugo ljubico nekje drugje?

Ne razumem, zakaj to dela. Vem, da bi morala vprašat njega, pa ne zmorem zaenkrat. Tišči me v želodcu, v trebuhu, ko pomislim na to, gre mi na bruhanje, ko se pripravljam, da bi mu povedala, kaj vem o njem.

Midva se pogovarjava, seks je vsaj 2x na teden bil zagotovo, včasih tudi skoraj vsak dan, hodiva na izlete tudi brez otrok, ker sta že obe dovolj veliki, iščem napake pa jih ne najdem.

Kaj bi lahko šlo tako zelo narobe, da je iskal prostitutke? Ne vem, kaj sem sploh hotela s to temo, mogoče samo ven dat iz sebe. Mogoče pa si, dragi mož, tudi ti na med.over.net in boš to prebral in se prepoznal. Glede let nisem lagala, res je tudi, da imava 2 odrasli hčeri. Kaj bi ve naredile? Kako naj mu povem? Kako naj sploh začnem?"

Kaj bi obupani ženi svetovala ti?

Zapis je bil objavljen na tem slovenskem forumu.

Preberi še: "Moja punca še zmeraj živi s svojim bivšim - bi me moralo skrbeti?" (klic na pomoč moškega)

Priporočamo tudi: Slovenec na forumu vprašal, zakaj je vedno več starejših samskih žensk, in dobil TA odgovor