Termofor kot seks pripomoček? Ja, poglej kako ga uporabiš (+ še nekaj top erotičnih idej)!

Tole bo dodobra razvnelo tvojo spolno slo. Na enem mestu smo namreč zbrali vroče ideje, s katerimi lahko popestrita vajino seksualno življenje. Si vedela na primer, da termofor ne ponuja užitka samo tvojim ledenim nogam? Beri dalje!

Termofor kot seks pripomoček? Ja, poglej kako ga uporabiš (+ še nekaj top erotičnih idej)! (foto: Profimedia) Profimedia
27. 7. 2015

Igračkanje s svetlobo

Ste že kdaj opazovali, kako topel soj sveč, ki se mehko vzpenja po pohištvu in stenah, ustvarja edinstvene in čudovite podobe ter stanovanju podari pridih mističnosti?

Znanstveniki so dognali, da naše nezavedno v plapolanju ognja zaznava občutek varnost in zavetja ter ustvarja napeto pričakovanje.

Naslednja pravila vam bodo pomagala, da boste same znale pričarati skrivnostno in napeto ozračje:

  • Plameni sveč morajo vedno malce plapolati, da ustvarijo pravljično erotično vzdušje.
  • Barvne sveče oddajajo toplejšo svetlobo.
  • Rožnata, rdeča in zelena imajo status barv strasti, romantike in seksualnosti. Vsekakor pa so tudi bele sveče čudovite.
  • Previdno uporabljajte odišavljene sveče, saj lahko njihov močni vonj kaj hitro izzove glavobol. Vendar boste z vonjem vanilije ali cimeta vedno zadele v polno.

Sladka skrivnost

Nežno zagrejejo in po skrivnih poteh vzdražijo: jedilna čokolada, praženi mandlji in sladek krožnik s poživljajočimi tropskimi sadeži, kot so ananas, mango in banane.

Kombinacija seksi prigrizkov zanimivo učinkuje – razširi krvne živle in poveča erotično pričakovanje partnerjev.

Fotografiranje

Človek se odziva na vidne dražljaje. Če si to, kar vidi, poželi, to tudi hoče. Zato med igro nikakor ne pozabita na fotkanje.

V okvir ujemite svoje ali partnerjevo telo, spomini, ki se bodo porajali ob gledanju fotografij, pa vaju bodo greli še veliko večerov.

A pomnite, zakrito je privlačnejše kot odkrito. Poleg fotografij se lahko zabavate še z erotičnimi stripi in vročimi zgodbicami. Pošteno vam bodo podkurili.

Ognjeni otroci narave

Veliko začimb v sebi skriva ognjevito skrivnost: janež, bazilika, čili, ginseng, koriander, muškatni orešček, rožmarin, timijan.

Najbolj vroče recepte za uporabo teh nagajivcev najdete v seksi kuharskih knjigah, kot so Ljubezenski grižljaji in Čokolada. Le pazite, da vam ogenj ne bo zajel želodca.

Zvočna kulisa

Uho, čutno in visoko občutljivo na dotike, predstavlja neposredno vez med zunanjim svetom in notranjimi občutki.

Spolzko do vrhunca

Vzemite si ves ljubi čas na tem svetu in partnerju privoščite sproščujočo masažo.

Uporabite dišeča masažna olja nežnih, ne preveč agresivnih vonjev, ki vaju bodo gladko pripeljala do naslednje etape vajinega treninga.

Najboljši sta olji iz kamilice ali arnike. Olje med dlanmi vedno ogrejte in masirajte z obema rokama.

Še nasvet za boginje ljubezni: pokažite mu, kako se njegov naoljeni penis prilega notranjima stranema vaših stegen ali kako se počuti med vašima dojkama.

Označevanje teritorija

Ustnice močno pritisnite ob njegovo obleko ali kožo in počasi izdihajte zrak. Pušča majhne, tople madeže. Postaneta si tako prijetno blizu.

Seksi srajca

Ni potrebno, da vedno nosite najbolj vroče perilo ali da ste ogrnjene v nežno tančico, ki sramežljivo odkriva vaše obline.

Včasih moškega vzburi tudi pogled na žensko, ki je oblečena v mehko, po možnosti njegovo srajco (s poudarkom, da pod srajco ne nosi nič ;))

Topla ritka

Termofor ne ponuja užitka samo ledenim nogam. Obstajajo tudi druga mesta, na katerih enako, ali pa še bolj učinkovito deluje kot prevodnik toplote.

Izbran grelni telešček do polovice napolnite s toplo vodo, nato pa nanj sedite. To vam bo sprostilo in prekrvavilo celoten medenični del.

Zabava v banji

‘Sfrizirajte’ svojo kad! Vse, kar potrebujete, je goba iz naravnih materialov, mehke in ogrete brisače, sveče pred ogledalom in šampanjec.

V vodo zmešajte kopalno sol po lastni izbiri, ali pa s kremno kopeljo in curki vode ustvarite bogato peno.

Dodatni nasvet za boginje ljubezni: kdo trdi, da je v banjo treba stopiti gol? Kje pa je tista stara obleka, ki vas mokra naredi divje seksi?

Očarljiva rdeča

Rdeča je barva življenja, ljubezni in strasti. Zvišuje frekvenco srčnih utripov in pospeši dihanje, kar posledično ogreje telo.

Poskusite z rdečim spodnjim perilom, kupite nekaj rdečih svilenih blazinic ali pa rdečo satenasto prevleko za posteljo.

Sprememba postojank

Kdo pravi, da spolne igrice spadajo samo na posteljo?

Pravzaprav vas seks na različnih mestih v stanovanju, na primer ob tresljajih pralnega stroja ali škripanju mize naredi še bolj privlačne in vas napolni z neko nedojemljivo spolno energijo. 

Da se ne bosta samo valjala po postelji, smo vama v članku 10 noro dobrih predlogov, kje še lahko seksata (poleg postelje) pripravili pester seznam 'seks krajev', kjer se še lahko potita.

Lov na skriti zaklad

V njegovo pisarno pride pismo. Ko ga odpre, v njem zagleda sladke male hlačke, ki jih ima najraje na vas. Zraven je priloženo sporočilo:

“Danes zvečer tega ne bom nosila”, in navodilo, kaj naj prinese s sabo (šampanjec, jagode, peresa, barvaste kondome).

Nato se pustite presenetiti.

Hranjenje

Toplo in slastno, od ust do ust. Zaljubljenci bi se morali večkrat tako ljubeče hraniti. In tisti, ki se ljubijo, tudi.

Vroče branje

Zelo malo stvari tako močno vzburi naš največji spolni organ – glavo –, kot moč besed. Za ogrevanje si privoščite posteljne zgodbice ali kakšne druge okrogle povesti.

Za živahnejše so na voljo različne erotične revije z vročimi in mokrimi pripovedkami.

Najlonke

Kako bi bilo videti, če bi se on lotil vaših dragih najlonk s škarjami ali pa bi jih preprosto strgal z nog?

Nasvet za boginje ljubezni: najlonke s sebe strgajte same, njemu pa dovolite le opazovati dogajanje.

Nagajive kapljice

Kdaj sta se nazadnje skupaj tuširala in drug drugega mazala z bogato peno?

Nasvet za boginje ljubezni: s pasom kopalnega plašča ga privežite ob stojalo za tuš (biti mora stabilno) in ga mokro vzdražite.

Nove razsežnosti užitka

Ta možnost prihaja iz Rusije: toplo, neodišavljeno olje nalijte v plitvo skodelico. Med ljubezensko igro naj on vsake toliko namoči svoj najboljši kos v olje, preden nadaljuje. Občutek ob takšni igrici je nepopisen. Eksperimentiranje na lastno odgovornost.

Na balin

Pustite se pobriti. Ja, spodaj. In opravi naj on. Intimnosti tega opravila so za mnoge moške kot sanje, saj hočejo na skrivaj vsi po vrsti vedeti, če se ‘brez’ občuti kako drugače.

Merjenje moči

Igrice izenačevanja moči s stiskanjem rok in pesti vaju bodo dobro spotile in približale. Puljenje in trganje za kakšno stvar uravnoveša vajine energijske tokove. Mar ni včasih lepo podleči človeku, ki ga ljubiš bolj kot kar koli na tem svetu?

Ljubezenske igrice

Vrzita kocke in tisti, ki ima večje število, lahko partnerju za tri minute določi, kako ga bo zadovoljeval. 

Temnica

Seveda radi gledamo, kaj delamo. A lahko je napeto tudi to, da sebi in njemu prevežete oči ter drug drugega raziskujeta in okušata.

Napisala: Mojca Cestnik

Preberi še: Koliko minut traja pravi seks? ali pa Erotično število: Odkrij svoje in njegovo! - Se ujemata?