Teh stvari, ki tebe pri seksu motijo, on sploh ne zazna

Ne obremenjuj se. Moškim se namreč um med seksom tako zamegli, da kopico stvari, ki motijo tebe, sploh ne bo zaznal. Zato se sprosti in uživaj, brez pomislekov o vonjih, zvokih in vsesplošni estetiki dejanja.

Teh stvari, ki tebe pri seksu motijo, on sploh ne zazna (foto: Getty Images) Getty Images
14. 5. 2016

1. Tvoje seksi spretnosti

Normalno je, da se na začetku zveze pri seksu počutiš negotovo. Pomaga pa, če že pred intimno seanso začneš misliti na seks.

Fantaziranje s pomočjo dotikanja kakšne tebi zelo erotične točke na telesu pripravi možgane na akcijo.

Naj potem med seksom tudi on preide na to izbrano točko tvojega telesa – in seveda na vse druge, če sta že ravno gola.

2. Ko ni vse čvrsto

Tudi če se počutiš kot Shrekova nevesta, je zelo verjetno, da on ne bo opazil vsega tistega, kar te na svojem telesu tako zelo moti.

Koliko te bodo tebi moteče stvari v resnici ovirale pri samem seksu? Negativnost raje nadomesti z mislimi na užitek, na primer o tem, kako zelo si te želi.

3. Telesne funkcije

Čigava ideja je bila, da si za večerjo naročiš solato s fižolom in česnom? Vsi dobimo vetrove in vsem kdaj smrdi iz ust.

Dobra stran?

Če skrbiš za osebno higieno, to ni nekaj, kar bi te lahko zmotilo – ali pa zmotilo njega. Tako ali tako bo verjetno na dolgi rok prdel bolj kot ti. Oba sta le človeka.

Po predlogi Julie Vadnal priredil Darjo Hrib
Fotografija: Getty Images

Preberi še: Koliko nas v odnosu zares osrečuje seks? Tole te zna presenetiti! ali pa 5 poglavitnih razlogov, ki nas zadržijo v nezdravem razmerju