TEH 6 stvari si on želi od tebe, ko si ZGORAJ (utrgalo se mu bo!)

Če si med seksom rada ti glavna, potem je tole zate! 😋

TEH 6 stvari si on želi od tebe, ko si ZGORAJ (utrgalo se mu bo!) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 7. 2022

Zakaj smo med seksom ženske tako rade zgoraj? Na kratko: ker imamo nadzor, pa ne samo nad moškim, ampak tudi nad ritmom in globino penetracije. Pa tudi, ker takoooo paše!

In enako paše tudi njemu, a če boš v svojo običajno "rutino zgoraj" vključila še katerega izmed spodnjih trikov, se mu bo OD-PE-LJA-LO!

Teh 6 stvari si želi od tebe, ko si med seksom zgoraj:

1. Zgrabi ga za zapestja in ga pritisni dol.

Tako ne bo mogel narediti ničesar, razen da leži in uživa v razgledu.

Zaradi nadzora, ki ga izvajaš nad njim, se bo v hipu vzburil – še posebej, če se mu sicer v seksu podrejaš. Pa ne pozabi na vroče poljube, ki vedno "palijo". ;)

Preberi tudi: Moški si med seksom želijo, da z njihovimi JAJČKI počneš TOLE (utrgalo se mu bo!)

2. Pusti svoje dlani, da počivajo na njegovih prsih.

Tako boš lažje ohranjala ravnotežje, on pa bo oboževal občutek tvojih prstov na svoji koži. Ko si pripravljena na korak naprej, zarini nohte v njegove prsi. Malo bolečine bo še povečalo njegov užitek (a pazi, da ne bo preveč – bolečine, namreč).

3. Primi se za svoje prsi.

Med poskakovanjem po njem jih objemi z dlanmi. Igraj se z bradavičkami. Naredi vse, da pritegneš njegovo pozornost na to mesto.

Druga varianta: dotikaj se svojega klitorisa. Ne samo, da se mu bo zdelo noro seksi, ampak boš lahko povečala tudi svoj užitek. Tudi ti si zaslužiš orgazem! ;)

Priporočamo še: Fante smo vprašali, kaj bi s tabo najraje počeli v postelji

4. Nagni glavo nazaj.

Tako, da gledaš proti stropu. S tem mu boš dala občutek, da je njegov penis najboljša stvar, ki si jo kadarkoli doživela.

Medtem lahko tudi zgrabiš njegove roke in jih položiš kamorkoli želiš: na svojo zadnjico, na boke, na prsi. Izbira je tvoja. Naj uživa v razgledu, medtem ko po njem poskakuješ kot zajčica.

5. Nagni se naprej – tako, da se tvoje prsi dotikajo njegovih.

Ko bo začutil drgnjenje tvojih bradavičk ob njegovo golo kožo, se mu bo utrgalo! Še boljše – nagni se naprej ravno dovolj, da eno bradavičko položiš v njegova usta. Verjemi, nič ne bo imel proti.

Te morda zanima tudi: Sta že preizkusila položaj 'poskočna žlička'? V njem boš dosegla najbolj INTENZIVEN orgazem doslej

6. Zgrabi njegovo roko in mu sesaj ali grizljaj prst.

To bo spodbudilo njegovo domišljijo. Predstavljal si bo lahko, kako bi bilo, če bi imela v ustih kar drugega. ;)

In še za konec, kar je najpomembneje in ga bo najbolj "podžgalo": bodi samozavestna – ker je to noro seksi – in preprosto uživaj. Ko bo videl tebe, bo užival tudi sam!

Preberi še: Najboljši SEKS tega poletja bosta doživela, če bosta seksala TAKOLE (+ top lokacija)

Priporočamo tudi: Strokovnjaki enotno: TA velikost penisa NAJPOGOSTEJE pripelje žensko do orgazma (bi si mislila? 🤯)