TE stvari ločijo običajno žensko od boginje posteljnih vragolij (jih imaš tudi ti?)

Obstajajo ženske, ki so dobre v postelji, in obstajajo boginje vroče igre. Slednje so ženske, ki s prefinjenostjo uporabljajo ubijalske trike zapeljeva­nja in seksualne veščine, s katerimi spravljajo moške dobesedno čez rob.

TE stvari ločijo običajno žensko od boginje posteljnih vragolij (jih imaš tudi ti?) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 6. 2022

Njihov zmagoviti atribut je obnašanje, ki daje vsakemu moškemu občutek, da je najboljši ljubimec na svetu. In kaj je najbolj pomembno? Prava bogi­nja seksa vse to počne, ne da bi za en sam trenutek žrtvovala lastni užitek. In verjemi, ona zna zares uživati. Za to je bila pravzaprav rojena.

1 Strastna je v vsem, kar počne

Slaba novica za tiste, ki v restavraciji naročijo le: ‘Solatko’. Seveda je potem ne pojedo do konca, ker “ne morejo več”.

Strokovnjaki opozarjajo, da moški izbirčnost pri hrani hitro povežejo s pomanjkanjem poželenja po seksu.

Nikar se torej ne obremenjuj s preštevanjem joulov. To je hudo neseksi. Naj se ti le zaiskrijo oči, ko pred seboj zagledaš zvrhano obložen krožnik slastne hrane. Mjami ... Plani po jedeh, tako kot rada planeš nanj. (Ja, tako kot planeš tudi na fitnes naprave).

2 Zna se poigrati z njim

Domiselna je tudi, ko gre za preživljanje prostega časa z njim.

Ko se neproduktivno pre­­teguješ na njegovi postelji in čakaš na sekundo njegove pozornosti, medtem ko on kot hipnotiziran pritiska ročico playstationa in je povrhu vsega še imun za tvoje novo (seksi?!) perilo, se ponudi, da se v igrici poizkusiš še sama.

Če te bo potem moral vleči stran, ker boš tako ‘padla noter’, toliko bolje. A po vsej verjetnosti bo poskušal tvojo pozornost zbuditi tako, da ti bo namesto ročice v igranje ponudil svojo igračko med nogami ... če je pameten, seveda.

3 Povsod najde erotični navdih

Si delaš utvare, da tvoj moški uživa v nakupovanju s teboj?

Sprijazni se, da to ni res, in raje prisluhni cosmo nasvetu: ko boš naslednjič v garderobi neutrudno pomerjala vse tiste kupe cunjic in te bo revež potrpežljivo čakal in pogledoval proti barčku čez ulico (v očeh mu bo pisalo p i v o), ga preseneti.

Pošlji mu SMS-sporočilo, naj te pride pogledat v kabino. Na sebi boš imela najbolj seksi Dolce&Gabbana črno oblekico (katere si v resnici nikdar, res nikdar ne bi mogla privoščiti).

In ko bo radovednež pokukal v kabino, ga ti odločno potegni noter in mu z vso strastjo potisni jezik v usta.

4 Vedno ga preseneča in zabava

Moški ljubijo domiselnost in nepredvidljivost z možnostjo vzburjenja – pri sicer njim dolgočasnih opravilih. “Boys just wanna have fun!”

A pazi! Obstaja možnost, da si boš potem težje izborila nakupovanje s prijateljico, saj bo vedno hotel iti s teboj ... A ni razloga za preplah.

Obstaja še druga možnost – nemudoma bo poklical banko za povečanje limita. Ciao, Dolce! Ciao, Gabbana!

5 Je samozavestna in sproščena

Noben moški ji ne zameri, ko ima deset kilogramov (petnajst, če smo natančne) preveč! Ne verjamete? Domen, 25 let, pravi takole:

“Bolj seksapilna se mi zdi malce debelušna punca, ki je sproščena gola; torej, ki ni obreme­njena s svojim videzom in ne išče nenehno potrditev, da je seksi, kot pa takšna, ki ima super postavo, pa se med slačenjem nenehno pritožuje, da ima preveliko rit, trebuh itd. Po možnosti ti še ugasne luč! Kakšen dolgčas ...”

In zdaj naj te Cosmo še stopetin­sedemdesetič, ampak zdaj pa res zadnjič, spomni: pomembno je le to, da se imaš rada, takšna kakršna si! Zapomni si, da je tvoje telo vendar najbolj seksi telo, kar ga boš kdaj imela.

6 Privlači moške in ženske

Boginja seksa se ne obremenjuje s tem, kdo jo privlači. Naj je to profesor na faksu, prijateljičin fant, sestrina prijateljica, prijateljičina soseda, fant iz sosednje ulice ... Je kje kakšen problem? Ljudje so ji pač všeč. In ona je všeč njim.

Če smo še malce strokovni – vemo, da je Freud že zdavnaj ugotovil, da se “vsi ljudje rodimo s predispozicijo za navezavo na oba spola, svojega ali nasprotnega, in da se dokončna izbira razvije preko vpliva okolja in zunanjih dejavnikov.”

Odvisno od tega je tudi boginja seksa lahko bolj ali manj heteroseksualno ali (opa!) biseksualno usmerjena. Naj strokovno raz­pra­vo obeležim s tem neizpodbitnim dokazom: ena najbolj znanih in najlepših (in stereotipnih) predstavnic s tem zavidljivim statusom je Angelina Jolie.

Kajne, kako je resničnost včasih ... zoprna? Izrekam sožalje vsem prizadetim.

7 Zanjo se predigra začne zjutraj

Boginja seksa je ‘na delu’ ves dan, ne le zvečer v času ovulacije. V knjigi Advanced Techniques for Driving a Man Wild in Bed lahko preberemo:

“Ko se boš naslednjič zjutraj od svojega ljubčka poslovila in odhitela v službo ali šolo, ga poglej globoko v oči in ga čutno poljubi z vlažnimi ustnicami.”

Cosmo priporoča, da ga poleg vročega poljuba še nežno pobožaš po njegovi moškosti. Zašepetaj mu, da komaj čakaš na večer, ko si boš lahko vzela čas le za njega.

Pri tej zadnji besedi ga nekoliko močneje pobožaj tam spodaj in mu daj s pogledom porednice vedeti, naj se dobro pripravi.

8 Zna poskrbeti, da moški cel dan sanja o njej

Naj se te kar pazi. Ko bosta spet skupaj, si boš namreč sposodila njegovega ‘prijatelja’ in ga oralno obdelala, da bo videl zvezde. Nič ne bo škodilo, če mu s tem kar nežno zagroziš. Pokaži mu s pogledom.

Nasvet za drznejše je – če imaš seveda še nekaj sekund časa – da se dostojno posloviš še od njega. Potem šele mu lahko sladko rečeš: “Se vidiva!” Bodi prepričana, ves dan te bo imel v mislih ... eee, čislih. No, kjer koli že.

9 Izziva in draži z namenom

Pozabi na izzivanje, potem pa rep med noge! Prijatelj Andraž, 28 let, mi je zaupal:

Najbolj mi gredo na živce ženske, ki samo izzivajo in so običajno v diskotekah tiste najbolj razgaljene, nenehno na preži z očmi, polnimi pričakovanja. Če potem priplešeš k taki seksi ženskici, se dela francozinjo in zavija z očmi, češ, tole si si pa ti malo napačno razložil. Ni je bolj seksi stvari, kot če se takšna ‘paša za oči’ med plesom potem zna tudi simpatično odzvati, ali pa si celo vzame od moškega tisto, kar si želi ... To drznost moški cenimo, v na­sprotju s prepričanjem, da potem mislimo, da ste lahke.” Aleluja!

10 Vzame si tisto, kar si želi

Torej, boginja seksa se ne pretvarja, da je boginja seksa, če to (tisti trenutek) ni. Ona se ne spreneveda, koga in zakaj zapeljuje, izziva in draži z vročimi oblinami in pogledi.

In ne spreneveda se, da je včasih zunaj z namenom, da se da – hvalabogu! – kvalitetno dol. Če pa je zunaj zgolj zaradi zabave, do nesporazumov sploh ne prihaja.

No, razen v (ne tako osamljenih) primerih, ko kakšen neluciden moški osebek misli, da si ga zaprosila za cigareto zato, da ti bo vso noč dihal za ovratnik tvoje male D&G oblekice.

11 Daje vroče namige med predigro

Ko stvari postajajo vroče in še nista popolnoma gola, lahko predigro popestriš z drugimi deli telesa tako, da simuliraš gibe penetriranja in oralnega seksa. Kako?

Preizkusi nekaj predlogov, ki jih opisuje avtorica knjige The Good Girl’s Guide to Bad Girl Sex, doktorica filozofije Barbara Keesling.

“Ritmično se­saj njegove prste (priporočamo nožne) ali pa si z njegovo roko drgni področje med prsmi naprej-nazaj v ritmu počasnega seksa."

12 Drzne si biti predrzna

Odločno se vzpni nanj, mu razkreči noge in se namesti mednje. Nista še gola. Sprosti misli in ustvari gibanje vajinih teles, kakršno te najbolj vznemirja. Naj bodo tokrat tvoji poljubi drznejši.

Konica njegovega jezika naj postane (majčkeni) penis ... Prst svoje roke mu ponudi v sesanje v usta, ti pa mu z jezikom medtem spretno kroži okoli bradavičk, menjavaj ju, nato spet oblizuj ušesne mešičke, sesaj jeziček, spet poliži vrat ...

A ne dovoli mu, da se premika! In če ne bo priden, mu nato zveži še roke – uporabi pas, ruto, kar koli. Ko bo ‘nevarnost’ mimo, si počasi in zapeljivo sezi v mednožje in daj potem svoj prst ... v svoja usta. Za kazen.

Cosmo ti polaga na srce: moški imajo radi ženske, ki so ravno prav sramežljive (ne pretiravaj) in ravno prav packe. Utrgalo se mu bo, še preden boš prešla na veliki finale.

13 Naravnost obožuje oralni seks

Dobro poučena cosmopolitanka ve, da večini moškim dobra ustna obdelava njihove moškosti precej pomeni. Super! Felacija je trendi.

Oralni seks nudi poleg tesnejše, bolj intimne povezave z ljubljenim tudi občutek nepopisne seksualne moči in zadovoljstva, ki ga lahko tudi vsak trenutek izmeriš – iz stopnje blaženosti obraza svojega partnerja.

Z intenzivnim in čutnim sesanjem njegovega korenjaka ga tako vedno znova brezkompromisno izstreluješ naravnost v Nebesa.

14 Obožuje moškost v najožjem pomenu besede

Bolj ko se v zadevo poglabljam, vse bolj se mi zdi, da vem, zakaj je ravno zaradi tega boginja seksa na tem področju tako šibka. Sumim, da ji izvajanje oralnega seksa povzroča takšen užitek kot drugim neseksbogi­njam navaden seks.

In njen fetiš, da tako subtilno prisostvuje mutaciji tega mehkega črvička v takoooo trdega in pokooončnega korenjaka, je neizpodbitno njen najslajši seksualni egotrip.

Zato ga precej pogosto zahteva in si ga vzame tudi, kadar to on najmanj pričakuje. Logično. Do ušes je zaljubljena v njego­vega gospodiča Velikana. A tega ji res ne zameri prav nihče. Še najmanj pa on! Torej, častimo moški spolni organ! Amen.

15 Nesramno dobro ga oralno zadovoljuje

Bodi zelo poredna in mu med oralno akcijo še podvoji užitek. Med stra­stnim sesanjem ga boš z nezavednim seksi pogledom naravnost v oči spravila ob pamet, predvsem če ga sesaš z močno prilegajočimi se ustnicami, hkrati pa ga tudi oblizuješ ter z roko ritmično slediš svojim ustom ...

Ne pozabi najpombnejšega – da boš podaljšala trajanje dražljajev in okrepila njegovo vzburjenost, se vsake toliko od penisa povzpni k njegovemu obrazu, ga poljubi na ustnice oziroma se mu globoko prisesaj nanje.

Roke medtem le obdrži nežno, a čvrsto sprehajajoč po njegovemu penisu, nato pa se spet skloni do njegovih jajčk, ki mu jih med jezičnim obdelovanjem s svojimi ročicami (prosim, bodi nežna) gneti ...

Nato pa se mu zopet neusmiljeno prisesaj na penis. Vajo ‘oralnega odmika’ ponovi vsaj dvakrat in se šele potem popolnoma posveti tistemu, kar ti je najbolj všeč.

Za trenutek bo popustila močna seksualna napetost in mu boš tako omogočila kasnejši izliv. Bo pa toliko slajši.

Sprašuješ, ali je treba narediti vsaj dva odmika od predmeta poželenja? Odvisno, ravnaj se po občutku ... A kakor koli že, ne meci si peska v oči – oralna boginja – to so sanje vsakega moškega!

Če slučajno zatrjuje drugače, laže ali pa ... Draga moja, da tako predrzno laže?!?

Za konec naj ti izdam še svojo majceno ‘skrivnost’, ki je (kar lepo priznaj) nekaj resnično uporabnega. Vsa filozofija je str­njena v kratek stavek: ko se boš počutila kot boginja seksa, boš to tudi postala.

Napisala: Marta Lamovšek

Preberi še: "Večina porničev je posnetih tako, da kažejo njegov užitek - in ne njen!" (ženske o XXX filmih)

Priporočamo tudi: SKRIVNOST ODKRITA: Na teh 5 krajih boš najlažje spoznala ljubezen svojega življenja