Takšen način zapeljevanja je edini, ki zares deluje!

Spoznaj nekaj čisto preprostih dejstev, ki delujejo pri zapeljevanju vedno in povsod, ne glede na spol zapeljevalca.

Takšen način zapeljevanja je edini, ki zares deluje! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 5. 2016

Ne glede na to, ali gre za zapeljevanje z moške ali ženske stvari, veljajo enaki principi …

1 Pristnost

Zanj: Če žensko pelješ na pico, se ji boš zdel veliko bolj dostopen, kot če se bosta znašla na večerji, kjer vama bodo za veliko denarja postregli nekaj grižljajev najbolj vročih specialitet ta hip. Bolj kot izbor lokacije, pa očara pristop – odkritost, vrednote, odnos do družine in prijateljev … vse to so stvari, ki vedno delujejo!

Zanjo: Če je moškemu mar le za avto, službo in športno društvo, se bo zanj zanimala le ženska, ki pada na avtomobile in poln bančni račun … Ti nisi med njimi, kajne?

2 Zanimanje

Zanj: Če se zanimaš za žensko, njeno delo, težave s šefom, odnosom s prijateljicami, prigode, ki so se ji zgodile v otroštvu, njene sanje in načrte za prihodnost … je zmaga na tvoji strani, saj se bo ženska ob tebi počutila varno, ker ti bo lahko zaupala trenutne misli.

Zanjo: Zanimanje mora biti obojestransko. Če boš ves večer govorila le o sebi in niti za sekundo ne boš pustila do besede svojemu spremljevalcu ali mu celo zastavila kakšnega vprašanja, ne pričakuj ponovnega povabila na zmenek.

3 Pamet

Zanj: Ker vsaka moderna ženska potrebuje čustveno in intelektualno spodbudo s strani moškega, ona zagotovo pričakuje, da se bosta na zmenku lahko pogovarjala o vseh mogočih temah. Zato pokaži zanimanje za knjige, gledališče, izlete, zabavo vseh vrst … na tak način se vama piše lepa in predvsem raznolika prihodnost.

Zanjo: Če boš na zmenku govorila le o trendih ličenja in novi barvi las, za katero si se odločila samo zaradi zmenka z njim, si ne obetaj kaj dosti od vajinega nadaljnjega druženja. Pokaži, da si iz drugačnega testa in da imaš nekaj znanja tudi o gospodarstvu, politiki, kulturi, avtomobilih … Če nimaš pojma, pa ga kot strokovnjaka na določenem področju prosi za pojasnila. Z veseljem ti bo razložil vse podrobnosti.

4 Povezanost

Zanj: Ko ženska začuti, da sta povezana na vseh področjih, se ti bo popolnoma predala – ti si pravi zame, bo prepričana podnevi in ponoči!

Zanjo: Ko se moški odloči, se odloči in ostane zvest. Če pa naletiš na moškega, ki ni povsem prepričan, če si sploh prava zanj, se nikar ne trudi dokazovati, da si boljša od drugih žensk. Če tega ne vidi sam, ni vreden tvoje pozornosti. Če z njim kljub temu vztrajaš, te opozarjamo, da ti lahko zlomi srce – lahko se namreč zgodi, da se boš navezala nanj, on pa bo odšel k drugi!

Preberi še: "Kako sem šla z neznanim fantom, ki sem ga spoznala prek Tinderja, na prvi zmenek v Maroko" (resnična zgodba naše novinarke Anamarije)