"Takšen je v resnici spolni odnos z moškim, ki ima malega" (brutalno iskren zapis novinarke)

Poleg tega, da se boš ob tem zapisu precej nasmejala, najdeš v njem tudi nasvete iz prve roke za seks z moškim, ki ni najbolj obdarjen. 😉

"Takšen je v resnici spolni odnos z moškim, ki ima malega" (brutalno iskren zapis novinarke) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet) Profimedia, Obdelava: Cosmo splet
27. 5. 2023

Nikoli nisem zahtevala, da mora moški, s katerim sem, imeti velik penis. Konec koncev velikost penisa ni nekaj, o čemer razmišljaš, dokler nimaš neke neobičajne izkušnje, ki jo lahko primerjaš s preteklimi.

Nato pa sem seksala z moškim, ki je imel majhnega, in moje dojemanje, kaj je "malo" in kaj "veliko" se je popolnoma spremenilo.

V resnici ga nisem nikoli izmerila, ampak rekla bi, da je bil njegov penis v erekciji nekoliko daljši od mojega palca (nekje pet centimetrov), širok pa morda nekoliko več od zavitka kovancev po 50 centov. Torej precej manjši od povprečnega penisa [okoli 13 cm, op. a.]. Nekaj mesecev sem vztrajala, da bi se prepričala, ali najboljše stvari resnično pridejo v najmanjših pakiranjih.

Strokovnjaki enotno: TA velikost penisa NAJPOGOSTEJE pripelje žensko do orgazma (bi si mislila? 🤯)

In takšen je bil seks z moškim, ki ima majhnega:

1. Na začetku sem bila presenečena.

Prišla sem do točke, ko me le redko katera stvar preseneti. A vendar sem, ko sem prvič segla dol, da bi se dotaknila njegovega penisa, ostala presenečena in zmedena, glede na to, da sem vajena seksa z moškimi z bolj tipično velikostjo.

Zato sem se odločila pogledati malo bolje in celo v delno zatemnjeni sobi lahko videla, da bo seks z njim preceeeeej drugačen o tistega, česar sem vajena.

2. Naučiti sem se morala, da ne sprašujem "Je že noter?".

Vem, grozno je, da sploh pomislim na to, ampak včasih se mi resnično ni niti sanjalo, ali je že noter ali ni. Večkrat sem celo stisnila mišice medeničnega dna, da sem preverila, če ga lahko začutim. Pa še takrat nisem bila popolnoma prepričana.

Neopazno sem segla z roko navzdol in se pretvarjala, da se dotikam same sebe za malo dodatnega vzburjenja, ter tako preverila, če je v meni. To je še posebej veljalo, ko sva bila v misionarskem položaju.

Če ni ravno obdarjen, seksajta TAKO in zdelo se ti bo, da ima OGROMNEGA

3. Ogromno sva seksala v položaju po pasje.

To je bil dobesedno edini položaj, v katerem sem ga dejansko malo začutila. Pravzaprav je na neki točki postal edini položaj za seks s penetracijo, saj sem se resnično bala, da bi ga po nesreči vprašala "Je že noter?"

4. Postala sem mojstrica "globokega grla".

Če sem iskrena, tudi ko sem imela njegov celoten penis v ustih, ni šlo za nobeno "globoko grlo", saj je komaj dosegel točko, ki povzroči tisti refleks bruhanja. Ampak njemu je bilo to zelo všeč.

5. Naučila sem se uživati v analnem seksu.

Preden sem spoznala to osebo, sem analno seksala morda dvakrat ali trikrat, in to s svojim fantom s faksa. Niti malo mi ni bilo všeč in verjetno je to bilo pretežno zato, ker je imel prevelik penis. A vendar, če vaginalno ničesar ne čutiš, moraš preizkusiti kaj drugega. In to je bil analni seks.

Moški z mikro penisom želi, da veš naslednje stvari ...

Pri njem sva oba imela korist. Sama sem dejansko nekaj čutila (in to brez bolečine!), prav tako pa tudi on.

6. To je bilo edinokrat, ko sem dejansko uživala v prejemanju oralnega seksa.

Ne maram oralnega seksa. Nikoli ga nisem in nikoli ga ne bom. Ampak ta tip je to počel neverjetno dobro. Verjetno bi to rekla vsaka ženska, ki je kadarkoli bila s tipom, ki ima majhnega, ampak je res.

In ne samo to, da je bilo fantastično, to je želel početi ves čas. Kar je bilo super, saj mi sicer seks ni nudil zadovoljstva. Bilo je preprosto ... UAU.

7. Spoznala sem, da je bilo reči, da je "velik", zelo slaba ideja

Čeprav sem prepričana, da se moški z malimi penisi svoje "pomanjkljivosti" še kako zavedajo, si predstavljam, da se o tem ne pogovarjajo kaj pretirano. No, ta tip je bil glede tega zelo odprt. Ne bom rekla, da je o tem govoril ves čas, a vendar tega dejstva tudi ni ignoriral.

Je velikost penisa genetsko pogojena? Znanstveniki pravijo TO (če si se morda spraševala)

Prvič, ko je omenil svojo velikost, je vse skupaj postalo nekoliko neprijetno. Nisem vedela, kaj naj rečem. Mu naj rečem, da sem že videla manjše? Mu naj rečem, da se zdi večji, kot je videti? Kaj naj ženska v takšni situaciji naredi?!

Idiotka kot sem, sem rekla: "Kaj pa govoriš? Saj pa je precej velik!" To je seveda vodilo v prepir, v katerem mi je očital, da mu lažem in ga želim le potolažiti. Kar je bilo seveda res, ampak kaj drugega pa bi naj rekla?

Takrat sem spoznala, da o nekaterih stvareh preprosto ni potrebno razpravljati. Še posebej, če to rečeš zgolj, da bi bila prijazna, in je stvar popolna laž ... in gre za velikost penisa.

Prevedeno in prirejeno po Amandi Chatel

To je EDINIH 5 stvari, ki bi jih morale o SPERMI vedeti (vse) ženske

Fotografija: Profimedia