TAKO spermo pogoltneš kot profesionalka (četudi sprva nisi prepričana, ali bi to storila)

Odločila si se, da mu boš uresničila velikansko željo in pogoltnila. Kaj pa zdaj? 👇

TAKO spermo pogoltneš kot profesionalka (četudi sprva nisi prepričana, ali bi to storila) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 4. 2022

Vse smo se že kdaj znašle na razpotju – izpljuniti ali pogoltniti? V kolikor si se končno znašla na točki v življenju, ko si se odločila za slednje (beri: našla moškega, za katerega veš, da je to vredno storiti), so tukaj trije koraki, da bo tvoja odločitev dokončna.

1. Ne pogoltni, če si tega ne želiš.

Ne glede na to, kako močno želiš ugoditi svojemu partnerju, ne počni tega le zato, ker ti je on rekel.

Ja, sperma ni ravno najboljšega okusa, in če nisi pripravljena pogoltniti, te nihče ne more prisiliti. Pomembno je, da v seksu uživata oba. In nikoli ne boš uživala v nečem, česar ne želiš narediti.

Ne dovoli, da te partner prisili v karkoli, pa tudi goltanje sperme.

2. Predstavljaj si, da gre za "ta kratkega".

V kolikor si torej pripravljena vendarle pogoltniti, poskusi to narediti kakor hitro je možno. Tekstura in, kot že rečeno, okus, nista niti najmanj prijetna, zato si boš naredila uslugo, če boš to opravila po hitrem postopku.

Vendar pa ne hiti. Morda mu najprej dovoliš, da mu pride po tvojem obrazu. Kasneje, v kolikor še zmeraj nisi 100 % pripravljena pogoltniti, pa bi to nekoč rada storila, mu dovoli, da mu pride v tvoja usta (nakar vsebino izpljuneš).

Zapomni si: teh korakov ne delaš zato, ker bi rada ugodila njemu, ampak, ker skušaš ugotoviti, ali ti to sploh odgovarja. Ko boš na tem teritoriju že povsem domača, pa poskusi prvič pogoltniti.

Pogoltneš ali izpljuneš? 6 dejstev o SPERMI, zaradi katerih boš naslednjič dvakrat premislila

3. Moški je pomemben.

Moški, za katerega si pripravljena to storiti, je vsekakor pomemben. Sama se moraš zmeraj dobro zavedati, do katere meje si pripravljena v seksu iti, in enako velja zanj. Partnerju moraš povedati, kaj čutiš do goltanja.

Naj ti ne bo nerodno postaviti meje, še preden začneta z akcijo. Kasneje bo namreč to nekoliko težje.

V kolikor te moški skuša prisiliti v goltanje, je to vsekakor rdeči alarm. Kako naj bi sploh uživala v nečem, ko pa si v to prisiljena? Poskrbita, da se nahajata na isti ravni. Daj mu vedeti, v kolikor ti nekaj povzroča neprijeten občutek. Verjela ali ne, goltanje je precej velika stvar. Je veliko več kot seks, je izjemno intimno, invazivno dejanje, o katerem se je potrebno pogovoriti.

Vrhunec

Goltanje ni zgolj neko seksi dejanje, s katerim želiš na svojega moškega narediti vtis. Tudi sama moraš v njem uživati in edini način, kako lahko to storiš, je, v kolikor se ob tem počutiš sproščeno in to počneš v svojem tempu.

In kaj, če ti ne bo všeč? Pa kaj potem. Ni se ti potrebno siliti, prav tako pa bodi pozorna, da te v to ne skuša prisiliti niti tvoj partner.

Povzeto po Meghan Madness

"Fantu sem rekla, da si želim uporabiti seks igračke - a njegova reakcija me je prestrašila" (zapis ženske)