Tako si brez besed pokažeta, kako zelo se ljubita!

Ni treba, da ga zadušiš z objemi in mu potem nudiš umetno dihanje, da bi fant dojel, kako zelo ga imaš rada. In obratno, da bi ti dojela, kako te on ljubi.

Tako si brez besed pokažeta, kako zelo se ljubita! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 12. 2017

Nič ni lepšega kot to, da svojemu moškemu izraziš naklonjenost in se on odzove ...

Vendar še tako čudovita izjava prične sčasoma bledeti, posebno ob pogosti uporabi. Zelo pomembno je, da najdeš posebne, nove, sveže načine, s katerimi mu boš povedala, da ga ljubiš.

Saj veš: besede ne pomenijo dosti, če jih ne podkrepimo z dejanji.

Pazi: obstajajo sladki seksi načini, s katerimi mu daš vedeti, da ga imaš rada, obstajajo pa tudi načini, ob katerih bo pomislil, da si iz filma ‘Kako se znebiti fanta v 10 dneh’. Najti moraš pravo mero.

Da bi se dobro naučile lekcije, smo vprašale fante, katera dejanja imajo najraje in jim poženejo kri po žilah ter vznemirijo srce in še kaj drugega ...

Pripravljena na akcijo?

1

"Všeč mi je, kadar se Mojca nežno privije k meni, ko spiva. Takrat začutim, da sva povezana in da ji je lepo ob meni."

2

"Najraje imam, ko se mi punca pridruži pod tušem, da eden drugemu zdrgneva hrbet."

3

"Andreja mi prinese kavo v posteljo, kar je še posebno prijazno, saj zelo težko vstanem – resnično nisem jutranji tip. Če to ni čudovito, potem ne vem, kaj je."

4

"Naročila mi je, naj jo pokličem, ko bom na poti domov. Povedala mi je, da si me močno želi. Že med telefoniranjem sem bil čisto iz sebe. Ko sem prišel domov, me je čakala v najbolj seksi opravi takoj sva šla v akcijo!"

5

"Po prepiru me Sandra vedno zagrabi za roko ali pa me poljubi, da prekine napetost. Všeč mi je, da se ji zdi tako pomembno, da se pobotava in ne gojiva zamere."

6

"Ko sem imel v službi izjemno naporen dan in sestanek za sestankom, mi je Jasmina naročila kosilo, ki so mi ga dostavili v pisarno."

7

"Zelo sem bil slabe volje, saj se je moj prijatelj ravnokar odselil. Bil sem zoprn, a si nisem znal pomagati. Manca bi si lahko z vso pravico organizirala dan po svoje, a me je povabila, da grem z njo teč. Všeč mi je, da mi je znala pomagati, da sem se razbremenil, ne da bi se pri tem vtikala v moje razpoloženje."

8

"Vesel sem, ko me objame. Ko me poboža. In to iz čistega miru."

9

"Ko sva se pozno ponoči vračala z zabave, sem si zaželel zapeljati krog ali dva po ljubljanski obvoznici in poslušati svojo priljubljeno glasbo – zelo naglas. Kljub moji povsem očitni ignoranci do njene utrujenosti je privolila."

10

"Ana me vpraša za nasvet o pogajanju za plačo ali kako naj se obnaša do nesramnega kolega v službi. Zelo veliko mi pomeni, da tako ceni moje mnenje."

11

"Moj prijatelj David je preživljal hudo krizo, ko sta se razšla s punco. Pojma nisem imel, kako naj mu pomagam. Tako se je moja Meta ure in ure pogovarjala z njim in to mu je resnično pomagalo. Tega nikoli ne bom pozabil."

12

"Zjutraj velikokrat zaspim. Kadar imam sestanek zelo zgodaj, me moja punca Kristina kliče po telefonu tako dolgo, dokler me ne zbudi. Kar nekajkrat me je že rešila."

13

"Hrano ponavadi pripravljava skupaj. Vendar včasih pripravi svežo sadno kupo za oba, jaz pa medtem lahko gledam TV."

14

"Ko sem šel zadnjič iz službe, sem opazil listek, ki je bil prilepljen na okno mojega avtomobila. “Si za malo romantike (in malo seksa) zvečer?” Maja je šla mimo moje pisarne na poti domov in mi pustila sporočilo."

15

"Včasih ob sobotah zjutraj ‘skočim’ ven in nama prinesem še tople francoske rogljičke. Helena je vedno tako vesela. Opazi vsako malenkost, ki jo naredim zanjo, in s tem mi pokaže, da je še vedno zaljubljena vame."

16

"Moja punca ni čisto nič osladno romantična; kakor tudi jaz ne, vendar – svoj hladilnik napolni z mojim najljubšim pivom. Če to ni ravno prav ohlajena izjava ljubezni …"

17

"Kadar greva s Katjo na romantični zmenek, se zeeelo dolgo ureja, vendar se nikoli ne pritožujem. Ko pride iz kopalnice, je tako lepa, da mi vedno vzame sapo, in vem, da je ta večer lepa samo zame …"

18

"Moje dekle pokliče, ko ve, da me ni doma, in na tajnici pušča seksi obetajoča sporočila."

19

"Ko sem bil na službenem potovanju, mi je punca po mobilcu poslala svojo fotografijo (vsa zagorela v kopalkah) s sporočilom: “Komaj čakam, da te poljubim; povsod …” Komaj sem čakal, da jo vidim (v živo)."

20

"Ko kuham za svojo žensko, mi je popolnoma jasno, da to ni najokusnejši obrok v njenem življenju. Vendar ga ona zmaže v slogu ‘s kruhom pomazano’. Obožujem jo!"

21

"Najbolj všeč mi je, kar stori Marta, ko prideva na kakšno zabavo – zagrabi me za roko in tako skupaj ‘vkorakava’. S tem mi pokaže, da je vesela, da je tam z mano."

22

"Moja punca mi vedno posname najljubše oddaje, kadar zvečer delam."

23

"Včasih rad pogledam ’butast’ film.Sara jih ne mara, takrat raje kaj postori po stanovanju. Ne morem si kaj, da ji ne bi razlagal zapletov in razpletov (butastih in bolj butastih), ki se odvijajo. Najbolj srečen sem, ko me z naklonjenostjo vpraša, kaj se je zgodilo potem …"

24

"Med prepirom je imela Polona navado zelooo glasno vpiti, kar me je zelooo motilo. Sedaj se zelo trudi, da bi znižala ton, in zaradi tega sem jo še bolj vzljubil. Dejstvo, da je zaradi mene pripravljena spremeniti zelo močno izraženo karakterno potezo, pove vse."

25

"Odpovedala se je zabavi s prijateljicami in se raje odločila za običajen večer v dvoje."

26

"Vedno pogosteje se dogaja, da jo pokličem in mi pove, da me je ravnokar hotela poklicati. Zdi se mi, da sva zelo povezana."

27

"S punco živiva zelo daleč stran. Včasih mi pove, kateri film bo gledala zvečer. Na ta način mi pove, da bi ga rada gledala z mano. Če le morem, ga gledava ‘skupaj’."

28

"Vedno kaj ‘brkljam’ okoli hiše in sem velikokrat ‘poškodovan’. Punca tako zavzeto skače okoli mene z obvezami in obliži, da sem prav ganjen."

29

"Včasih me zelo dolgo masira in ne pričakuje, da jo bom kasneje masiral tudi jaz. Seveda jo potem tudi jaz."

30

"Včasih bi raje videla, da bi večer preživel z njo, a vseeno dopusti, da grem s svojo klapo na pivo. Z velikim veseljem se ji potem posvetim."

Pa še nekaj dejanj, s katerimi ga boste osvojile ...

"Šla sem v šolo plezanja – čeprav me je višine strah – ker je moj Janko nor na ‘plezarijo’. Med tečajem je ves čas pogledoval k meni in bil je tako smešen s tistim svojim ponosno-zaskrbljenim izrazom na obrazu." – Ksenija, 36

"S Petrovim psom se veliko ukvarjam – peljem ga v park, tečem z njim in do nezavesti mu mečem žogico, saj vem, koliko mu ta vreča bolh pomeni. Ob natrpanih dnevih mi je še posebno hvaležen." – Ana, 23

"Že dopoldan me je po e-pošti obvestil, da je sklenil res pomemben posel, za katerega je garal zadnjega pol leta. Predlagala sem, da se v odmoru za kosilo dobiva v parku; prinesla sem sendviče, ki jih ima najraje, jagode in šampanjec. Zelo veliko mu je pomenilo, da nisem mogla počakati do večera, da proslaviva." – Tina, 28

Napisala: Mercedes Javornik

Preberi še: 6 posteljnih trikov, ki moškega spravijo ob pamet

Preberi tudi: Kako preprečiti, da bi moški varal?