TAKO se obnaša moški, ki te ima namen kmalu ZAPUSTITI

Kako veš, ali vajino razmerje drvi proti prepadu? To lahko razbereš iz njegovega obnašanja.

TAKO se obnaša moški, ki te ima namen kmalu ZAPUSTITI (foto: Profimedia) Profimedia
19. 6. 2022

Znaki, da v razmerju nekaj "ne štima" so pogosto zelo zgovorni že sami po sebi, a vendar jih včasih (nehote) spregledamo oziroma jih ne želimo videti.

Strokovnjak za partnerske odnose Mark Rosenfeld opredeljuje 5 znakov, ki lahko nakazujejo na to, da te bo morda kmalu zapustil:

1. Pomanjkanje seksa

Se le s težavo spomniš, kdaj sta nazadnje bila intimna? Se on izogiba seksu ali si noče zanj vzeti časa? Potem je jasno, da je prihodnost vajine zveze vprašljiva.

2. Komunikacija med vama peša

"Spomnim se, kako sem v eni izmed preteklih zvez prišel do točke, ko sem se začel počutiti neprijetno. In nisem bil prepričan, zakaj, ampak zdaj vem. To je bil dan, ko več nisem imel občutka, da lahko povem vse, kar mi roji po glavi," pravi Mark. Srečni pari si brez zadržkov povedo vse in dobro vedo, kako pomembna je komunikacija.

3. Med vama več ni zaupanja

Pogosto gre ven s prijatelji in dobiva sporočila od dekleta, ki ga ne poznaš … Zato mu preprosto ne moreš več zaupati in ta občutek je skrajno neprijeten. Seveda je to včasih le stvar tvoje nesigurnosti, ampak tukaj govorimo o intuiciji. Ko ti nekaj pravi, da v vajinem razmerju ni vse v najlepšem redu, je morda čas, da to preveriš, preden te preseneti z odhodom.

4. Tvoja sreča je odvisna od njega …

… on pa se ne potrudi, da bi te osrečil. Najprej naj razjasnimo tole: tvoje čustveno stanje nikoli ne sme biti odvisno od nekoga drugega. Seveda ima partner vpliv na tvoja čustva, a težava se pojavi, ko to postane pretirano. Če sta več časa nesrečna kot srečna, potem mu očitno ni mar za tvojo srečo.

5. V razmerju noče sodelovati

Ali je pripravljen na sodelovanje v smislu, da skupaj razrešita morebitno težavo? V kolikor se ne želi potruditi in se raje vsakič, ko načneš pogovor, umakne, potem to ni dober znak.

No, zgornji znaki vedno ne pomenijo, da te bo partner zares zapustil.

Vsekakor pa lahko sporočajo, da v zvezi nekaj ni v redu in da je morda čas za pogovor. Ne pozabita: komunikacija je ključna v vsakem razmerju in lahko reši marsikatero težavo!

Preberi še: Si vedela, da v zakonu obstaja 5 FAZ? Preveri, v kateri se nahajata vidva!

Priporočamo tudi: TO, kateri bližnji osebi te NAJPREJ predstavi, veliiiiiko pove o njem!