Ta seks(i) trik bo iz tebe napravil legendo

Vsi doktorati na svetu se ne izplačajo, tale iz poredne znanosti pa ti bo navrgel precej dobička (če seveda jemlješ orgazme kot plačilno sredstvo).

Ta seks(i) trik bo iz tebe napravil legendo (foto: Profimedia) Profimedia
6. 11. 2020

Če se boš naučila, kako prav ravnati z njegovim zakladom, te bo po božje častil, v postelji pa, juhu, razvajal kot kraljico.

Njegov paketek je darilo, ki ga lahko odviješ vsak dan znova. Bi si lahko predstavljala še kaj boljšega? Me že ne, pa smo nore tudi na čevlje!

Trik, ki bo iz tebe napravil legendo:

Ko ga obdeluješ z usti, naj bo tvoj jezik ves čas nekoliko zunaj: širok in raven. Tako boš še dodatno dražila frenulom oziroma notranjo stran penisa. Z eno roko primi njegova jajčka in se z njimi nalahko igraj.

Veliko užitka zate? Preizkustita naslednje tri seks položaje ...

So položaji, med njimi trije takšni, v katerih ti pobereš smetano, ne da bi njega to motilo in ne glede na velikost njegovega penisa. Odlično!

ježa

Z iztegnjenimi nogami se usedi na njegova stegna (in nanj, se razume) tako, da ga gledaš v oči. Z boki se premikaj naprej in nazaj. Njegova glavica se bo drgnila ob tvojo točko G, zraven pa boš dražila še svoj ščegetavček.

misij

Noge dvigni pod pravim kotom in se rahlo obrni na eno stran tako, da bosta obe tvoji stopali na eni njegovi rami, za boljši učinek pa lahko noge še prekrižaš. Tvoja muca tako postane super ozka, kar pomeni več draženja za oba.

fotelj

Udobno naj se namesti na stol ali v fotelj in razširi noge, ti pa se z ritko pritisni ob njegov trebuh. Prime naj te za boke in ti malo pomaga, a res čisto malo. Kot in globino penetracije nadziraš ti!

Predstavi mu njegovega namestnika ...

vibrator

Ne, to ni njegov najboljši prijatelj oziroma najboljši prijatelj(ček) od najboljšega prijatelja (če se razumemo), ki te osrečuje, ko njega ni doma – v mislih imamo tvoj vibrator! Luka, to je moj vibrator. Vibrator, to je Luka. Spoznajta se!

Z njim ga podraži na mestu, ki mu strokovno pravimo perinej, po domače pa presredek, najdeš pa ga med anusom in jajčki. Prijale mu bodo tudi vibracije okrog korena penisa!

Po predlogi Anne Breslaw priredila Alja Maček
Fotografije: getty images, NC, profimedia, shutterstock

Preberi še: Strokovni erotični namigi, ki bodo še bolj podžgali vajin seks

Priporočamo tudi: "Seksi smo že, svobodne pa ne!" (iskrena izpoved naše novinarke)