TA 14- dnevni SEKS program bo vajine počitnice naredil še bolj VROČE (pripravljena?)

Naj se vajin PREGREŠNO dober dopust 2021 začne! 🔥 P.S. Nujno preizkusita Venerin metuljček! 😉

TA 14- dnevni SEKS program bo vajine počitnice naredil še bolj VROČE (pripravljena?) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 7. 2021

Sonce pripeka, morje valovi in moški, ki ga ljubiš, je v svoji počitniški izdaji prav božanski. Za Cosmo ustvarjalce počitnice pomenijo le eno – dva tedna (ali več) pregrešnih strasti!

Naša ‘seks sekcija’ je pripravila 14-dnevni čudovito čuten program, ki je namenjen pospeševanju vajinega ljubezenskega življenja. Ni pomembno, kam se odpravljata, odštevanje se začenja!

1. dan: Pripravi ga na najbolj nore počitnice

Najprej poskrbi za pravo razpoloženje. Pravzaprav ima tvoj najdražji pravico izvedeti, da bo naslednjih 14 dni tvoj seksualni suženj, kajne?

Pošlji mu erotično elektronsko sporočilo ali mu napiši pismo, v katerem natanko opišeš, kaj si mu pripravila – lahko pa mu le namigneš in prihraniš presenečenje za kasneje.

Če se odpravljata na skupni dopust, mu v njegov kovček skrij kos vročega spodnjega perila ali seks igračko, o kateri sta se pogovarjala, da bi jo bilo zanimivo preizkusiti. Če sta se odločila dopustovati doma, mu igračko ali hlačke skrij pod vzglavnik.

2. dan: Pozor! Roke stran!

Ne skočita takoj v posteljo, kajti najboljši način, da vzbudita lakoto po seksu, je izogibanje. Sama se uleži na posteljo in poskusi z ‘ognjenim dihanjem’.

Zapri oči in desetkrat globoko vdihni, izdihni pa v več kratkih, sunkovitih izdihih z odprtimi usti (pri izdihih uporabljaj tudi trebušno prepono).

Nadaljuj z globokimi vdihi in izdihi in si predstavljaj, da vdihuješ ogenj, ki potem kroži po vsem telesu. Misli usmeri v svojega partnerja in pospešuj dihanje.

Ko boš začutila vzburjenost, začni ritmično stiskati vaginalne mišice, a se ne dotikaj. Domišljiji daj prosto pot in s stiskanjem nadaljuj, dokler ne doživiš – ali prideš čisto blizu – orgazma.

3. dan: Pohoten poobedek

Povabi ga na večerjo, ob kateri bosta proslavila vajino 14-dnevno čutno popotovanje. Ko bo najmanj pričakoval, mu s stopalom zdrsni v mednožje ali pa mu na uho zašepetaj, kako si ga želiš. Kasneje ga do konca vzburi z vročim ljubimkanjem, nikar pa mu ne dovoli, da ti sleče hlačke.

“Takšna taktika vedno deluje,” trdi Sanja, 27. “Pohoti pustim odprta vrata, a se samemu seksu izogibam, dokler mi skoraj – včasih se zgodi, da mi jih – ne strga hlačk. Moje draženje in obenem izmikanje ga naredi neverjetno pohotnega in dejstvo, da si me neznosno želi, zelo vzburja tudi mene.” Ko ne boš mogla več zadrževati zadnje ovire, se prepusti prvemu počitniškemu seksu.

4. dan: Z dotiki do seks ekstaze

Danes spoznaj vsak delček njegovega telesa. Na prostem ga z oljem za sončenje zmasiraj od glave do nog. Trije dotiki tvojih dlani in prstov bodo spremenili navadno sproščajočo masažo v erotično doživetje.

‘Pajkove nožice’ je vrsta nežnih dotikov, ki bodo tvojega moškega prebudili iz lenobnega poležavanja. Z blazinicami prstov nežno ‘steci’ gor in dol po njegovem telesu, kot bi čez njegovo telo stekel pajek. Vzemi si čas in 10-krat ponovi, nato nadaljuj z glajenjem.

Z dlanmi v dolgih potegih prekrij njegov hrbet, nato pa uporabi celo telo za ‘prsno masažo’.

S prsmi se tesno stisni ob njegovo telo, z nežnim drsenjem bradavičk po telesu pa ga še dodatno vzburjaj. Da še poudariš občutja, med erotično masažno ne govori. In sedaj? Pripravi ga, da ti vrne uslugo ...

5. dan: Vlažno in mokro

Čas je za poletno razposajenost v vodi. Če v bližini ni tolmunov, rek, jezer ali morja, uporabi tuš namesto slapu in kad namesto morja.

Pomembno pri vodnih avanturah je, da moški penetrira, še preden se potopita v vodne globočine. S tem bo ohranjena tvoja naravna vlažnost, izključena pa bo tudi možnost infekcije.

Če bosta našla kakšen manjši slap, poskusita stoječ položaj, pri katerem on stoji za vami. Za dodatno ravnotežje se oprimi skal, on pa naj te ljubkuje po vratu in se s igra s tvojimi bradavičkami.

Preveri pa 8 fantastičnih položajev za SEKS v vodi.  💦

6. dan: Intimnost, ki zbližuje

Danes dan preživita v postelji. Založita se s prigrizki, filmi in z igricami in si privoščita sproščajoč dan v dvoje. A držita se enega pravila: brez seksa!

Ljubimkajta in se ‘muckajta’, kolikor želita, a nikar (čeprav bo zelo težko) ne počnita ničesar drugega. To je odličen način za poglabljanje intimnosti in – večja kot je intimnost, boljši je seks.

Mnogo parov doživi občasen celibat, ko eden od njiju za nekaj časa odpotuje, in večina trdi, da je seks ob vrnitvi neverjeten. In zakaj ne bi takšnih trenutkov doživela brez odhoda enega? Kakorkoli, po današnjem dnevu bosta oba nestrpno pričakovala sedmi dan.

7. dan: Ugasnita luči, nastopajo roke!

Zaveži mu oči, nato vzemi njegove dlani v svoje in se z njimi počasi sprehajaj po celem telesu, da se boš počutila, kot da bi ga zaznavala prvič.

Pokaži mu, na kakšen način želiš, da se te dotika. Nato mu dlani položi na njegovo telo in mu pomagaj, da se sam sprehaja po svojem telesu, medtem ko ga ti opazuješ. Odstrani prevezo z oči. Sedaj si na vrsti ti.

Ko bosta oba preveč vzburjena za nadaljevanje igrice, si odkrij oči in ga opazuj med ljubljenjem, ali pa ostani v temi in se med seksom prepusti domišljiji.

8. dan: Zasebna zajčica

Igranje vlog je vedno dražljivo – preizkusita se kot fotograf in model in dobila bosta občutek ekshibicionistov brez predsodkov. Ko fotografira on, naj te postavi v položaje, ki so mu najbolj všeč, nato zamenjajta vlogi.

Andreji, 29, je poziranje svojemu Polaroidu zelo všeč. “Vedno sem si želela pozirati Jerneju, a me je odbijala misel na negative, ki jih razvijajo neznani ljudje. Zato sva z Jernejem kupila polaroiden fotoaparat, ki v trenutku izdela fotografije, in najine zabave so popolne.”

Nekaj nasvetov: najprej poskrbita za mehko svetlobo, zato svetila z navadno žarnico prekrijta s tanko prosojno tkanino (pazita, da ne povzročita požara!) ali prižgita sveče. Potem se prepričajta, da je v prostoru dovolj toplo.

‘Kurja koža’ ni seksi! Za videz lepo toniranega telesa naj te partner po telesu namaže z otroškim oljem. In če se kljub temu bojiš, da bodo fotografije prišle v napačne roke, jih takoj po zabavi uničita.

9. dan: Temperaturne skušnjave

Današnji dan smo poimenovali tudi deveto čudo oddiha. Napolni kozarec z ledeno mrzlo vodo in drugega z vročim čajem. Naredi požirek vode, ki bo ohladila tvoja usta, če v vodi plavajo ledene kocke, lahko s kocko ledu ohladiš tudi ustnice, in nato s hladnimi usti zaobjemi njegov penis.

Raziskuj ga od korena do glavice, dokler ne bo popolnoma hladen. Nato naredi požirek čaja – naj začuti vročino, medtem pa se z ledeno kocko v roki igraj z njegovimi jajčki.

Nadaljuj z vroče-hladno oralno igrico, dokler ne bo preveč vzburjen, da bi dočakal naslednjo menjavo – in zamenjajta vlogi.

10. dan: Vzburjena do prstov na nogi

Stopala so med predigro večkrat zapostavljena, a pravilni dotiki s prsti ali z jezikom lahko po telesu pošljejo dražljaje, ki močno stimulirajo našo željo po ljubljenju.

Najprej si privoščita piling stopal na morski obali (ali v domači kadi), nato nežno pritiskaj na različne dele, ki bodo prižigali ogenj po njegovem telesu.

Če ga želiš še dodatno vzburiti, poskusi s sesanjem njegovih prstov, za vsakega posebej si vzemi čas in ga poliži, kot bi bil bonbon.

11. dan: Boginja ljubezni

Dan za dekleta z močnim srcem – čas je za Venerin metulj. Gola se uleži na hrbet. Partner naj si prste navlaži z lubrikantom in začne nežno masirati notranji del tvojih stegen.

Nežno naj draži območje okrog vagine in počasi napreduje proti klitorisu. Venerin metulj je tehnika, pri kateri moški uporablja obe roki.

S palcem ene roke naj stimulira klitoris, s tremi prsti druge roke pa naj raziskuje celoten predel vagine. Menjanje hitrosti in intenzivnosti dotika te bo pripeljalo do roba in nazaj (ali pa čez). Tvoj užitek mu bo dobesedno ležal na dosegu ... prstov.

12. dan: Povedala ti bom, če ...

Čas je za odkrit pogovor. Oba na pet listov papirja napišita pet skritih fantazij – stvari, o katerih sta vedno sanjala, pa vaju je bilo preveč strah, da bi jih omenila drug drugemu.

Vsak list papirja z opisano fantazijo vrzita v vrečko, nato pa jih izmenjaje vlecita iz nje. Ko bosta glasno prebrala vseh deset fantazij, izberita dve, ki ju bosta danes uresničila.

Jana, 31, se je takšno igrico igrala s svojim fantom:

“Mislila sem, da sva poizkusila že vse, in prepričana sem bila, da poznam vse njegove skrite fantazije, a razkril mi je, da si želi, da bi sredi noči skupaj odšla v njegovo pisarno, kjer bi si me na pisalni mizi vzel od zadaj. Stvar sva preizkusila in popolnoma je zadovoljila najina pričakovanja.”

13. dan: Vročica peresa

Rahel dotik s perjem ponuja popolnoma nove občutke in predstavlja razburljivo spremembo prstom ali jeziku.

Eden od vaju naj se gol uleže na posteljo in leži popolnoma negibno, drugi pa naj s peresom nežno razišče vsak del telesa.

Začni pri obrazu in se počasi premakni navzdol, še prav posebej pa se posveti bradavičkam, popku, predelu za kolenom in – če boš zdržala – stopalom. Predel genitalij prihrani za konec.

Ko se mu približaš, s peresom najprej zaokroži po notranjem delu stegen do kolkov in se pri partnerju čisto na koncu osredotoči na območje med glavico penisa in modi, on pa naj konča z draženjem dela med ščegetavčkom in nožnično odprtino.

Počasno napredovanje bo zanesljivo pripeljalo do eksplozivnega konca.

14. dan: Veliki finale

Prišel je vrhunec! Zadnji dan skupnih počitnic si privoščita najboljše.

Najprej preizkusita Venerin metulj na njem. Z eno roko se posveti penisu, dva prsta druge roke pa položi na njegov presredek (predel med zadnjično odprtino in modi). Med vzburjanjem menjaj hitrost, a z obema rokama uporabljaj enak tempo in pritisk.

Nato se pripravita na položaj lotusa. Usedita se tesno skupaj, da si gledata v oči, in noge čvrsto prepletita za partnerjevim hrbtom. Ko vstopi vate, se nagnita nazaj in se z menjajočim ritmom predajta strasti.

Nato se premaknita v položaj škarij. Uleži se nanj, tako da se vajini telesi stikata na skoraj vsakem delu. Zgrabi ga za zadnjico, da omogočiš globljo penetracijo, medtem ko se s svojim telesom premikaš ob njegovem.

Dajta si duška in končajta glasno, kot se za veliki finale spodobi.

Napisala: Anja Hameršek

Preberi še: 7 problemov, ki jih prinaša 'fafanje' (iskreno o tem, kaj si mislimo, medtem ko ga vlečemo)

Priporočamo tudi: Wohoooooo! TO je najbolj POREDNO znamenje zodiaka (ki preprosto obožuje SEKS)