Strokovnjakinja: 'Penisi bodo z leti postajali čedalje MANJŠI, in TO je razlog!' (+ kako to preprečiti)

OMG! Ko bo tvoj dragi tole videl, bo naslednjič dvakrat premislil ...

Strokovnjakinja: 'Penisi bodo z leti postajali čedalje MANJŠI, in TO je razlog!' (+ kako to preprečiti) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 4. 2021

... če si res želi v McDonald's-u naročiti kokakolo s plastično slamico ali pa v trgovini za sadje uporabiti navadno plastično vrečko!

Kakšne veze ima zdaj to z njegovim penisom, se sprašuješ?

Razen v primeru, da si zadnjih nekaj let preživela v jami ali na samotnem otoku brez internetne povezave, nimaš nobenega razloga, da ne bi vedela, v kakšno črno luknjo tone naš planet.

Kakorkoli, čas je, da vsi skupaj stopimo na realna tla, saj naj bi se čas iztekal tudi obdarjenim moškim.

Epidemiologinja dr. Shanna Swan (na dnu članka najdeš tudi njen intervju) je nedavno prav o tej tematiki (med drugim) napisala celotno knjigo, kar kaže na to, da zadeva le ni tako nedolžna, kot se zdi na prvi pogled.

Je velikost penisa genetsko pogojena? Znanstveniki pravijo TO (če si se morda spraševala)

V kolikor podnebna kriza in otoki smeti, ki s svetlobno hitrostjo dušijo morja in oceane, zate niso zadosten razlog, da te začne skrbeti o prihodnosti Zemlje, pa morda centimeter ali dva manj bo!

Težava tiči v industrijsko proizvedenih kemikalijah. 

Te – poleg tega, da postopno zmanjšujejo povprečno velikost moškega spolovila – grozijo tudi s tem, da bi lahko prišlo do šokantnega zmanjšanja plodnosti in motnje erekcije. Večina izdelkov iz plastike namreč vsebuje kemikalije, kot so bisfenol A in nekateri ftalati, ki lahko škodujejo našemu zdravju, saj med drugim slabo vplivajo na hormone.

3 moški predstavili bizaren izdelek za MENSTRUACIJO🩸, in svet je zgrožen

Dobra novica je sicer, da so odrasli moški v tem primeru varni, česar pa z gotovostjo ne moremo trditi za bodoče generacije. V kolikor ti je mar za njihovo prihodnost, je morda dobro, da se vendarle v največji možni meri odpoveš (no, odpovesta) plastičnim vrečkam, slamicam, plastenkam in podobnim velikim onesnaževalcem našega planeta, ki so do danes dobili že svoje odlične alternative, ter namesto tega gresta raje posaditi kakšno drevo. 😇

Tukaj si lahko ogledaš intervju z omenjeno strokovnjakinjo o vplivu plastike na naše telo in hormone:

Na današnji Svetovni dan Zemlje ti tako polagamo na srce, da se potrudiš po svojih najboljših močeh vsak dan poskrbeti za naš planet – če ne iz kakšnega drugega razloga, pa vsaj zavoljo prihodnosti naših moških zanamcev. 😉

'Lahko zanosim MED menstruacijo?' (+ 11 vprašanj o zanositvi, ki ti jih je nerodno zastaviti ginekologu)

Pripravila: N. Š.
Fotografija: Profimedia