Moški razkrili, ZAKAJ uživajo v gledanju partnerke med seksom z DRUGIM

"Ko sva sama, sem sicer zelo dominanten, ampak mislim, da me pri 'cuckoldingu' najbolj vzburja prav to, da ..."

Moški razkrili, ZAKAJ uživajo v gledanju partnerke med seksom z DRUGIM (foto: Profimedia) Profimedia
17. 12. 2021

Običajno že misel na nezvestobo in seks z drugo osebo v nekom vzbudi ljubosumje in jezo. A ne v primeru teh moških, ki celo uživajo v tem, ko gledajo svojo partnerko med seksom z drugim moškim.

Poglej, kaj so njihovi razlogi:

"Že nekaj časa mi je všeč cuckolding [vzburjenje ob gledanju partnerja med seksom z drugo osebo, op. a.] in ga tudi izvajam s svojim dekletom.

Najbolj mi je všeč občutek brezpomoči. Mislim, da je to glavni razlog, zakaj me vzburja – gledanje, kako si jo pred mojimi očmi vzame nekdo drug. Ko sva sama, sem sicer zelo dominanten. Z drugimi moški ne komuniciram, bolj gre za gledanje. Odkar to počneva, sva kot par postala bolj strastna, pa čeprav sva si določila pravila.

Vsem, ki si želijo poskusiti, svetujem, da začnejo počasi in premišljeno. Stvari namreč lahko postanejo precej zapletene, v kolikor par ni prepričan, ali mu bo sploh to všeč."

–Simon, 29

"To počneva že deset let in nikoli si nisem mislil, da bo vodilo tako daleč. Tik preden sva se z ženo poročila, sem ji priznal, da sem biseksualec in da se rad oblačim v žensko. Zmeraj sem bil zelo ženstven.

Skupaj sva obiskala knjigarno z literaturo za odrasle, ki je imela v stenah odprtine [t. i. glory holes, ki so namenjene vtikanju penisa, op. a.]. Ves čas mi je govorila, naj pogledam skozi. Kasneje sem jo gledal, kako je seksala s penisom nekega tipa."

–William, 37

Šokantna izpoved Slovenke: "Mož mi je za rojstni dan podaril bon za ..."

"Najbolj me vzburja to, da vem, da moja partnerka v tem uživa. Gledanje tega, kako užitek preplavlja njeno telo in um, ne glede na to, ali seksa z drugim moškim ali pa jo oralno zadovoljuje ženska."

–David

"Predvidevam, da se ljudje med seboj precej razlikujemo, ko je govora o tem, kaj nas pri cuckoldingu vzburja. Zame je razlog ta, da se mi zdi zabavno gledati partnerke med preizkušanjem nečesa novega. Nečesa, česar še nikoli prej ni doživela.

A na začetku sva se močno borila z ljubosumjem. Zmeraj sem jaz tisti, ki je dominanten, ampak raje jo gledam, kako seksa s tipom osebe, kakršnega ni vajena. Rad sem vključen tako kot sodelujoči kot tudi gledalec.

Prav tako se je že zgodilo, da sem sam bil tisti, ki je imel seksualen odnos z drugim moškim."

–Sam, 31

"Med zabavo pri prijateljici me je oralno zadovoljil neznanec" (vroča izpoved dekleta)