"Bila sem del SEKSI igre svoje naj prijateljice in njenega fanta, in to na najbolj BIZAREN način ever"

Naša bralka s Štajerske te s to zgodbo zagotovo ne bo razočarala. 🔥

<strong>Usnjena jakna</strong> je še eden tistih vsestranskih kosov, ki nikakor ne smejo manjkati v tvojem modnem repertoarju. Ne glede na to, kakšnega stila je, najbolj seksi jo bo naredila tvoja 'briga-me-za-vse' drža! (foto: Profimedia Profimedia) Profimedia Profimedia
6. 11. 2021

Med dobrimi prijatelji je v navadi, da nobena stvar ne ostane skrita, pa naj bo ta še tako nerodna. Da to zares drži, potrjuje tudi prigoda naše bralke.

»S kolegico Pio sva si zares blizu in veva praktično vse ena o drugi. Poznava se tako dolgo časa, da so se nama v vseh letih uskladili menstruaciji, najina fanta sta postala dobra prijatelja in celo družini sta se med seboj povezali. Skrivnosti med nama torej ni.

Najin odnos se tudi med karanteno ni veliko spremenil, zgodilo se je le to, da sva kavi namesto v baru večkrat popili prek videokonference in se tako pogovarjale in ostajale v stiku.

V tem času pa se je zgodilo tudi, da sem poklicala ob precej neprimernem času.

Bil je torek, ura pa nekje okoli petih popoldan. Ko sem jo poklicala, je trajalo kar precej časa, da se je oglasila. Pravzaprav sem želela že prekiniti, ko se je Pia vsa zadihana oglasila na telefon.

»Hej (globok vzdih), trenutno sem nekoliko zasedena,« se sliši skozi slušalko. Poleg njenega nenavadnega globokega dihanja sem v ozadju slišala še bolj nenavadne zvoke.

»Hej, čudno zveniš. A telovadiš,« sem jo nato vprašala in istočasno v ozadju slišala njenega fanta, kako ji nekaj šepeta.

»Ej, a te lahko pokličem nazaj?«

V njenem glasu se je slišalo tiho hihitanje in globoko dihanje in hitro sem dojela, za kaj gre. Pia se mi je na telefon oglasila sredi seksa! In po zvoku sodeč je bil ta seks zelo vroč. Seveda sem nato prekinila klic in ji poslala sporočilo, v katerem sem dejala, da želim po koncu akcije izvedeti vse podrobnosti in Pia seveda ni razočarala.

Uro ali dve kasneje me je poklicala in opisala, kaj je počela s fantom medtem ko sem ju jaz nehote zmotila. Ko sem slišala, kako vroče je zares bilo, mi je bilo žal, da sem ju zmotila. Ne le, da sta seksala, ob tem sta se še igrala igro vlog, v kateri je Pia bila seksi tajnica. No, pravzaprav je klic tako postal le del njene igre. Izjemno!«

Preberi še: »Potisnil sem ga na mizo, mu slekel hlače, in …« (Primorec o vročem seksu v pisarni direktorja)

Priporočamo tudi: »Med delom od doma se redno SAMOZADOVOLJUJEM in počutim se odlično« (priznanje Ptujčanke)