"Špricala sem predavanje, da sem se naučila fafati" (vroča izpoved dekleta)

Zgodilo se je pred nekaj leti, ko sem ravno začela študirati in še nisem imela izkušenj s fanti.

"Špricala sem predavanje, da sem se naučila fafati" (vroča izpoved dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 12. 2021

S prijateljico sva v cerkvi poučevali nedeljske urice, kar je pomenilo, da sva morali tam biti večino časa, ko so se dogajale stvari, povezane z mladinskimi skupinami. Pretežno sva jim pomagali in pazili otroke, če je kateri od staršev poleg poučevanja potreboval še varstvo.

Občasno bi "špricali" in šli na sladoled ali kavo, če nisva imeli veliko dela. Sčasoma je spoznala tipa, ki je iskreno že na prvi pogled izgledal kot tipični poredni fant in z njim sva se začeli vedno pogosteje družiti.

Kot študentka, precej potrebna brez možnosti olajšanja, sem ju vedno na skrivaj opazovala, ko sta se mečkala. Že takrat sem si jo želela pof*kati. In tudi njega.

Nekega večera me je zalotila, ko sem ju gledala skozi razpoko v vratih. Mislila sem, da bo jezna, a me je povabila noter. Bila je ob postelji, zgoraj brez in na kolenih, z njegovim penisom tik ob obrazu.

Še nikoli prej nisem nobenega videla v živo, zato sem bila iskreno vznemirjena. Očitno se je videlo, saj me je vprašala, če sem se že kdaj dotaknila kakšnega ali ga povlekla. Iskreno sem ji odgovorila, da nisem.

Ves ta čas sem na sebi čutila njegov pogled. Njegove oči so se sprehajale po mojem telesu, naenkrat sem se v svojih cerkvenih oblačili počutila zelo umazano. Prijela me je za roko in me povlekla k sebi na tla.

"Ne boj se," mi je zašepetala in vodila mojo roko proti njegovemu tiču. Bil je ogromen, jaz pa prestrašena, a vendar je nisem hotela razočarati.

In iskreno sem bila tudi noro potrebna.

Z eno roko je zaobjela njegovega tiča, z drugo pa počasi do njega vodila mojo glavo. Dovolila mi je, da ga poljubim in poližem, si vzamem čas in ga dobro spoznam. Sčasoma, ko sem polizala prav vsak centimeter, sem ga vzela v usta. Začela me je voditi, medtem ko so njegove roke potovale čez moje prsi. Še nihče me ni nikoli videl nage.

Z rokami me je zgrabila za majico, jaz pa sem ji jo pomagala sleči. Všeč mi je bil občutek, da me gledata. Prsi so mi skočile iz modrca. Na obrazu se mi je narisal gromozanski nasmešek. Vrnila sem se nazaj k čaščenju tiča pred seboj, medtem ko mi je ona odpenjala modrc.

Na kratko sem se ustavila, da pogoltnem slino, nato pa sem jo poljubila. Moje roke so uživale v dotikih njenega telesa. Njene prsi so se popolnoma prilegale mojim dlanem.

Nakar me je on nežno povlekel za lase in ponovno pritegnil nazaj pozornost nase. Zgrabil me je za joške in začel ščipati bradavičke.

Zastokala sem od užitka, ko sta oba raziskovala moje telo, grizljala vsak svojo bradavičko, medtem ko ga je moja roka nežno zadovoljevala. Bila sem željna in želela sem več, zato sem se ponovno premaknila nižje in ga vzela globoko, kolikor je šlo. Nekje do polovice. Še nikoli v življenju nisem bila tako vzburjena.

Zdaj ga je z roko zadovoljevala ona, jaz pa sem sesljala in poljubljala njegovo glavico. Ko je bil skoraj pripravljen na konec, mi je rekla, naj odprem usta in ga še naprej obdelovala z roko, dokler mi s spermo ni zalil jezika in obraza.

Njegovi roki nikoli nista zapustili mojih prsi, niti med vožnjo nazaj, in do trenutka, ko sem se očistila in prišla v cerkev, so bile moje bradavičke močno razdražene, v ustih pa sem še vedno lahko čutila okus po njem.

Iskreno še nikoli v življenju nisem doživela česar takšnega, a takrat še nisem vedela, da je to bil šele začetek.

Po predlogi Olivie Morellan

Preberi še: "Med seksom se ju sliši v sosedno vas" (brutalno iskrena izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: Resnična zgodba: Po le enem zmenku mu je poslala 65,000 sporočil, nato pa storila TO