"Spim s sinom od svoje prijateljice" (izpoved Slovenke)

"Kako prijateljici povedati, da sem zaljubljena v njenega sina?" se sprašuje Slovenka v iskrenem zapisu.

"Spim s sinom od svoje prijateljice" (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 6. 2022

"Ne vem, kako naj začnem. Imam 40 plus, imam prijateljico mojih let. Zaljubljena sem v njenega sina, ki ravnokar končuje študij. Prek kratkim sem bila pri njih na zabavi in v nekem trenutku sva se v kuhinji poljubila. Bila sva sama. Pripravljala sva hrano in pijačo.

Ves večer sva se spogledovala, dokler nisva za trenutek izkoristila priložnosti in se izmuznila z zabave za cca. 20 minut. Našla sva primeren prostor in se strastno ljubila. Potem sva na zabavo prišla v razmaku 10 minut.

Kako prijateljici povedati, da sem zaljubljena v njenega sina?

Zdaj se zvečer na skrivaj dobiva in se strastno ljubiva. Sem ločena, živim z najstniško hčerko. Hčerka sumi, da imam moškega. Ampak ji nič ne povem.

Vem, da to ne bo dolgo trajalo, ampak zdaj uživam. Prijateljica mi ves čas govori, naj si najdem moškega, ampak jaz ljubim njenega sina. Kako ji povedati ali pa je bolje, da sem tiho? Ne bi je rada izgubila, ker mi je res top."

Na zapis se je odzvalo kar nekaj oseb, najbolj zanimive komentarje pa delimo tukaj:

1.

Ravno en tak primer je pri moji prijateljici. Njena sošolka in najboljša prijateljica je pri 40-ih 'zabluzila' z njenim 20-let starim sinom. Moja prijateljica je skoraj dušo spustila, ko se ju je trudila spravit narazen. Ampak še danes, po 20-ih, letih sta skupaj, imata skupen interes, s katerim odlično služita. On je zdaj 40, ona 60. Dobro funkcionirata in nič jima ne manjka. Mati se je pa tudi sprijaznila, čeprav s to sošolko ravno ne prijateljujeta več.

Avtorica, tiho bodi in počakaj, kam se bo zadeva obrnila. Mogoče vaju bo minilo in je itak boljše, če nihče nič ne ve. Lahko bosta pa ostala skupaj, zato prihrani moči za borbo proti razkurjeni materi. :)

2.

Kaj je pa to takšnega? A ko tipi pripeljejo domov 'babe', ki bi jim po letih lahko bile hčere, je ok, če pa ženska pripelje moškega, ki je po letih lahko njen sin, pa to ni ok? Ne bit toliko zategnjeni, sploh ti avtorica ne. Če vama je obema kul, furajta dalje. Odrasla sta pa tako oba, tako da ni panike. Ženske se vedno nekaj obremenjujete, če imate mlajšega moškega: "joj, kaj bojo pa drugi rekli?!" Tipi se s tem nikoli ne obremenjujejo, tako da se tudi vam ni treba.

3.

Izgubila boš prijateljico in izgubila boš ljubimca. Če boš tiho, prijateljstvo več ne bo takšno, kot je bilo. Če ji poveš, prijateljstva sploh ne bo več. Mali se ti bo odpovedal takoj, ko bo mama izvedela. Tukaj si zgrešila na celi črti. Ubila si 2 muhi na en mah. Ni pozitivne rešitve. Išči novo prijateljico in išči novega moškega. Zdaj pa, če si že začela ta cirkus, vztrajaj do konca predstave, saj si karto drago plačala. Pač uživaj, dokler bo trajalo, ker kasneje bo konec vsega na obeh straneh.

Kakšen nasvet pa bi avtorici zapisal dala ti?

Zapis je bil objavljen na portalu med.over.net

Preberi še: "Možu sem povedala, da bi rada seksala z drugimi moškimi, in TAKO se je odzval ..." (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: Moški si med seksom želijo, da z njihovimi JAJČKI počneš TOLE (utrgalo se mu bo!)