ŠOK! Nevesta izve, da je bodoča tašča skrivaj pomerila njeno poročno obleko: "Uničena je!" (resnična zgodba)

Mislila sem si: 'kaj za vraga se je zgodilo z njo, tašča jo je morala pomeriti', saj je izgledala uničeno. Naramnice so bile skoraj popolnoma raztegnjene.

ŠOK! Nevesta izve, da je bodoča tašča skrivaj pomerila njeno poročno obleko: "Uničena je!" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 10. 2021

Stara sem 26 in s partnerjem (28) sva zaročena že 4 mesece, poroko pa načrtujeva 18. oktobra.

Moja bodoča tašča me je ves čas živcirala in mi pošiljala predloge za poročno obleko ter mi govorila, da ona ve boljše in me skušala pripraviti do tega, da vzamem poročno obleko po njeni izbiri.

Ko je videla, da mi ne bo mogla vsiliti svoje odločitve, je zahtevala, da jo vzamem s seboj na pomerjanje, da mi bo lahko povedala svoje mnenje.

Preden sem odšla v nakup, sem jo poklicala in vprašala, če si želi priti zraven, a se je izgovorila, da je zaposlena s svojo hčerko. V nakup sem šla s svojo mamo in našla resnično lepo obleko, čeprav je stala nekoliko več, kot sem prihranila zanjo, a bila je vredna svojega denarja.

Na njej sem naredila še nekaj sprememb in bila je popolna. Ko je konec tedna prispela k meni, sem jo pospravila na varno, da se ne bi uničila.

No, včeraj, ko sem se vrnila z obiska pri mami, sem ugotovila, da mojega zaročenca ni doma, z njim pa je izginila tudi obleka. Takoj sem ga poklicala – vedoč, da jo je verjetno odnesel pokazati svoji mami, glede na to, da jo je vztrajno želela videti in odklonila vsakršen moj predlog, da ji pošljem fotografijo po Facebooku.

Ko mi je zaročenec potrdil, da jo je odnesel k mami, sem bila tako jezna! Po tem, ko se je odpravil v trgovino, mi je zagotovil, da bo doma čez pol ure. Čakala sem veliko dlje in ko je vendarle prišel domov, sem odhitela po svojo obleko, ki je bila pokopana pod vsemi vrečkami iz trgovine.

Vzela sem jo, da bi preverila, ali je vse v redu, in zadrga je bila strgana, sama obleka (blago) pa je bila raztegnjena.

Mislila sem si: 'kaj za vraga se je zgodilo z njo, tašča jo je morala pomeriti', saj je izgledala uničeno. Naramnice so bile skoraj popolnoma raztegnjene.

Takoj sem klicala taščo, ko mi je zaročenec povedal, da sta jo tako njegova mama kot njegova sestra pomerili. Bila sem strašansko jezna. Rekla mi je, da ni naredila nič narobe in da pretiravam ter da mi bo zamenjala strgano zadrgo. Odvrnila sem ji, naj mi da denar za novo obleko, glede na to, da je vsa raztegnjena in se mi več ne prilega.

Odklonila je in rekla, da verjetno nisem bila zadovoljna z izbiro obleke in od nje želim denar, da lahko kupim novo. Začela sem kričati na njo, ker jo je pomerila in uničila ter da sta s svojim sinom odgovorna za to in da bi morala plačati za novo.

Konec je, obleka mi več ni prav, naramnice so v groznem stanju.

Moja mama mi je sicer rekla, da bo plačala za popravilo, ampak jaz to obleko zdaj preprosto sovražim, ker jo je nekdo drugi nosil, še preden sem jo sama.

Jezna sem na oba in resnično razmišljam, da bi poroko prestavila na kasneje.

–Jezna uporabnica portala Reddit

Preberi še: Najbolj smešne in čudaške izjave tašč

Priporočamo tudi: "Želim si, da nikoli ne bi imela otrok ..." (srce parajoč zapis mamice)