Slovenka razburjeno: "Moški brez otrok je ok, ženska pa NI?"

"Če dedci nočejo imet otrok, jih ljudje pustijo na miru, jih ne zmerjajo. Ko pa ženska noče imet otrok, jo pa zmerjate s suho vejo, z jalovko in podobno."

Slovenka razburjeno: "Moški brez otrok je ok, ženska pa NI?" (foto: Profimedia) Profimedia
15. 8. 2022

"Moški brez otrok je ok, ženska ni ok? Berem temo o tem, zakaj eni nočejo imet otrok, pa tudi v reali je vedno tako:

Če dedci nočejo imet otrok, jih ljudje pustijo na miru, jih ne zmerjajo. Ko pa ženska noče imet otrok, jo pa zmerjate s suho vejo, z jalovko in podobno. Zakaj že?

Pa ženske, ki nočejo imet otrok, zmerjate. Nikogar pa ne motijo dedci, ki naredijo otroke, pa odpeketajo stran od njih, eni celo vse naredijo, da ne plačajo preživnine. Ampak teh se pa ne zmerja," se je na slovenskem forumu oglasila razburjena ženska.

Slovenka na forumu priznala, da je razočarana nad svojima otrokoma, in dobila TAK odgovor

Takole ji je odgovoril en moški:

"Jaz sem moški, pa mislim, da se vsak odloči za sebe in nisem nikoli obsojal tistih žensk, ki so se same odločile, da ne želijo otrok. Eni nikoli nimamo tega v sebi, eni se znajdejo v takšni situaciji, da jih nimajo, drugi pa si jih na smrt želijo. Vsak od nas mora živet zase, ima svoje ideale, če pa nekdo drug misli drugače, pa ga je treba pustit, da živi svoje življenje, brez da je obsojan in zaničevan."

Priznamo, mi glede na zgodovino odgovorov na omenjenem forumu vsekakor nismo pričakovali takšnega korektnega odgovora od moškega. 😳 Pa ti? Vsekakor bravo!! 👏

Kaj pa o takšnem razlikovanju meniš ti?

Zaupaj nam v komentarju pod to objavo na Facebooku.

Slovenka na forumu vprašala, zakaj nekateri nočejo imeti otrok - TAKŠNE odgovore je dobila