"Obrača se mi želodec - moja 19-letna hči se dobiva z moškim, ki je star ..." (klic na pomoč Slovenke)

2. 10. 2023
"Obrača se mi želodec - moja 19-letna hči se dobiva z moškim, ki je star ..." (klic na pomoč Slovenke) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Ne veste, kako zelo sem nanjo jezna. Ima očeta, edinka je, nikdar je nisva razvajala, morala je delati za to, kar si je želela ... Le kje sva zavozila?"

"Moja hči ima očitno resne mentalne probleme. Že par let gleda samo za veliko starejšimi moškimi, mislila sem, da gre za kakšno fazo. Pa ne, stvar se stopnjuje.

Stara je 19. Ne vem, zakaj mi je to prikrivala, ampak sem izvedela, da se dobiva s 50 letnikom, ki je poročen. Obrača se mi želodec.

Ne veste, kako zelo sem nanjo jezna. Ima očeta, edinka je, nikdar je nisva razvajala, morala je delati za to, kar si je želela. Ni bila nikoli princeska, morala je čistiti, že od začetka srednje šole dela dijaška dela.

Ima prijatelje in prijateljice, normalno se z njimi druži, ne kadi, je razgledana, simpatična in rada bere. Le kje sva zavozila pri vzgoji hčerke?" je na forumu zapisala Slovenka in naletela na različne odzive.

"Mislila sem si: pa kaj, če izgleda kot moj oče, saj je samo večerja, kajne?" (osebna izpoved)

"Mogoče vam bo pa jasno, da to nabijanje o tem, kako otrok ne razvajate, ne vodi prav v uspeh. Če bi ji kaj več privoščili, se ne bi slačila za torbice in čevlje," je ostro komentirala ena uporabnica.

"Možno je, da jo pač privlačijo starejši. Nič ni narobe s tem, je polnoletna in treba ji je pustiti, da uživa življenje. Mogoče si bo nekoč premislila in jo bodo zanimali 20-nekaj letniki, mogoče ne. Edino napačno je, da se je vezala z nekom, ki je že v zvezi, in s tem bo mogoče njemu in njegovim nekoč povzročila težave.

Bolj verjetno je, da jo pravzaprav privlači finančno stanje teh starejših moških, ki je praviloma seveda veliko boljše kot finančne zmožnosti njenih vrstnikov," pa je odgovorila druga.

"Spala sem z moškim, ki je deset let starejši od mojega očeta.

Nikoli nisem razumela, zakaj nekatere tako privlačijo starejši moški, ampak vse to se je spremenilo nekega sobotnega večera, ko sem v baru srečala Toma. Bil je prijazen moški ter mi je ves čas ponavljal, da imam lepe lase in da nosim čudovito obleko.

Rekel mi je, da je star 32 let, ampak je izgledal starejši ..." je v svoji izpovedi zapisalo neko 20-letno dekle. Zgodbo smo v celoti pred časom objavili prav na našem portalu, kako se je vse skupaj odvilo, pa preberi tukaj.

Če postavimo vse stereotipe na stran, mnoge ženske (tako pravijo razne raziskave) izbirajo starejše moške prav zaradi njihove zrelosti, modrosti in finančne stabilnosti.

Kaj pa o tem meniš ti?

"Sem ljubica 20 let starejšemu moškemu, a vsakič, ko mu omenim TO, znori" (izpoved Slovenke)