Slovenec se je odpravil na Grindr zmenek, in doživel BIZARNO presenečenje (izpoved bralca)

Če si se spraševala, ali se na zmenkih na slepo zgodijo bizarne stvari, ... ja, se! Preberi, kaj je doživel naš bralec.

Slovenec se je odpravil na Grindr zmenek, in doživel BIZARNO presenečenje (izpoved bralca) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2021

»Obožujem Grindr. Medtem, ko morajo moji hetero prijatelji iti na tisoč in en zmenek, preden se lahko prične akcija, se jaz na tej aplikaciji v nekaj stavkih zmenim za neobvezujoč seks. In dogodivščine, ki sem jih doživel zaradi te aplikacije, se ne bi morale zgoditi nikjer drugje.

Horoskop: TO astro znamenje čaka DIVJE poletje, polno ljubezni (si pripravljena?)

Ravno prejšnji teden mi je pisal fant, ki ga na videz poznam že iz srednje šole in vedno se mi je zdelo, da bi morda lahko bil gej. Očitno sem imel prav! Ne bom lagal, njegovega sporočila sem bil zelo vesel.

Najin pogovor je izgledal nekako takole:

»Hej«

»Hej«

»A prideš do mene?«

»Ok, a imaš prostor?«

»Ne, bova kar na stopnišču…«

»Okej, pridem.«

In res, ko sem prispel do njegovega bloka, mi je odprl vrata in skupaj sva odšla do najvišjega nadstropja, kjer imajo skupno sušilnico in vhod na teraso. Ker sva bila tam v sredo med delavnim časom, je blok bil precej bolj tih in zaradi tega me ni skrbelo, da bi naju kdo zasačil med seksom.

Hitro sva prešla k stvari in na moje presenečenje, je bilo seksati na stopnicah precej enostavno, ograja pa je pri tem služila kot dobra oporna točka. Seveda je pomagalo tudi dejstvo, da je bil moj »zmenek« zelo privlačen in dober v seksu.

Ko sva zaključila sva se hitro pozdravila in dogovorila, da ostaneva na vezi, če bova še kdaj na volji, da se srečava. Tako preprosto je vse skupaj v našem svetu.«

Fotografije: Profimedia