Sledi, ki kažejo, da je vajina ljubezen zelo globoka (Št. 2!!!)

Se sprašujete tako kot v pesmi: “How deep is your love?” Sva ubran par? Cosmo razkriva najpreprostejše sledi, po katerih boste ugotovile, kako blizu sta si v resnici. Bodite pozorne na male stvari!

Sledi, ki kažejo, da je vajina ljubezen zelo globoka (Št. 2!!!) (foto: Unsplash.com/Toa HeftibaGul Kurtaran) Unsplash.com/Toa HeftibaGul Kurtaran
29. 3. 2018

Saj veste, kako gre: s prijateljico lahko ure in ure analizirata vajini zvezi, pa še niste vsega ‘predelale’. Niste še razdelale vseh vidikov vajinega odnosa in niste še ujele vseh odtenkov, s katerimi bi lahko potrdili: “Ja, to je to!”.

Vendar je včasih dovolj, da se ozrete na najbolj očitne stvari, pa vam bo jasno, kako globoka je vajina ljubezen.

Neverbalni znaki včasih povedo več kakor ure in ure govorjenja in razglabljanja.

Tisto, kar delamo, ne da bi razmišljali, pove največ o tem, kaj v resnici mislimo – to so reakcije, ki jih ne kontroliramo zavestno, ampak se zgodijo spontano.

Po našem vodniku dekodirajte globino vezi, ki jo nakazuje vajino obnašanje med prijatelji, ‘razdejanje’, ki ga storita v postelji med seksom, in celo taka banalnost, kot je podoben stil oblačenja v prostem času.

Priznam, nikoli nisem zmogla docela razumeti, kako se lahko dva zrela in odrasla osebka oblečeta v enako kričeči in neokusni, po možnosti celo ‘šuškasti’ trenirki. Pa kaj bi o tem.

Psihologi pravijo, da to nekaj pove o vajini zvezi. Nekaj pa tudi o vajinem okusu … Pa si poglejmo, na kaj bodite pozorne.

1 Vajini gibi so usklajeni

Včasih se vam zazdi, kot da bi gledale zrcalno podobo. Ko sta npr. skupaj na kavču in stegnete noge, v isti sekundi on naredi enako; ko on prekriža nogi, vi storite enako: dogaja se vama, da nenamenoma ‘oponašata’ eden drugega. To pomeni, da sta popolnoma usklajena.

Tako pri živalih kot ljudeh je značilno, da oponašamo tisto, kar nam je privlačno. Zrcaljenje pride še posebno do izraza pri dvorjenju; za race je značilno, da se v paru popolnoma usklajeno potapljata pod vodno gladino.

Lahko bi rekli, da se tako fizično kaže vajina psihična povezanost. Zrcaljenje pove, da sta enakih misli in vama daje prijetne občutke varnosti in stabilnosti, ki je temelj vsake ljubezni.

2 Ko odhajata, gledata eden za drugim

Ja, ja, saj vemo, kako to gre: ko sta noro zaljubljena, se ne moreta nagledati eden drugega. Če vajina zveza traja že kar nekaj časa, pa se ob odhodu še dolgo poslavljata z očmi – to pomeni, da sta več kot zaljubljena.

Ne jemljeta eden drugega za samoumevnega in ob slovesu še vedno čutita seksualno napetost in tesnobnost ločitve.

S tem, da se spogledata, si hočeta še zadnjič vtisniti v spomin podobo ljubljene osebe in podaljšati vajin skupni čas skupaj.

Čeprav vesta, da ne bo dolgo, ko se bosta zopet srečala, štejeta minute in sekunde do takrat, ko bosta lahko zopet skupaj.

3 Vajini zenici se razširita, ko se pogovarjata

Opazujte njegove oči, medtem ko se pogovarjata. Opazite, da ima očke kot črne gumbke? Če se vama to dogaja, kadar si gledata v oči, pomeni, da si vroče želita eden drugega.

Razširjene zenice namreč kažejo, da ste vznemirjeni. Prekaljeni kvartopirci vam povedo, da lahko po zenicah soigralca ugotavljajo, ali ima zmagovalno kombinacijo …

Normalno je, da se ‘zabodeni’ pogled po najhujši zaljubljenosti počasi izgublja, kar pa ne velja za pare, pri katerih je seksualna in čustvena vez izjemno močna – ta dva sta se še po letih ljubezni sposobna vsakič pogledati s posebno intenzivnostjo in opazovalec kar čuti močno vez intimnosti, ki je spletena med njima.

4 V družbi rada sedita skupaj

Hitro – zaprite oči in si zamislite, kako sedita, kadar gresta ven s prijatelji. Če vedno sedita drug ob drugem, pomeni, da sta eden drugemu v oporo.

Antropološko gledano izhaja tako vedenje še iz bolj bojevitih časov, ko sta se dva kolega družno borila proti sovražniku.

To seveda ne pomeni, da si s prijatelji niste blizu, pomeni le to, da ste si najbolj blizu s svojim moškim.

Poleg tega je nenehno dotikanje – s komolci, koleni – način, s katerim ohranjata in poglabljata vajino povezanost.

5 Vajino posteljo je zadela granata

Vsaj videti je tako – ko se zjutraj zbudita, so rjuhe zmečkane do neprepoznavnosti nekje pri nogah – nimata pa nikakršne potrebe, da bi hitela postiljati, ampak jih pustita tako ves dan.

To kaže na to, da sta popolnoma intimna. Ko ste zaljubljeni, preživite veliko časa med rjuhami in se ne ukvarjate veliko z ravnanjem, pa tudi menjate jih bolj poredko.

Nezaveden razlog za to, da ljubimci ‘pozabljajo’ menjati posteljnino, bi lahko našli v tem: če se dovolj dolgo valjata po njej, bo vajin vonj ostal tudi takrat, ko vaju ne bo – tako delček njega vedno ostane z vami, tudi ko njega ni … in vaše telo se bo prijetno počutilo v tem gnezdu intimnosti, ki sta si ga spletla …

6 Zadovoljna sta, če stikata glavi

Pomislite, kako vam gre na živce, če se kdo, ki vam ni blizu, približa vaši glavi, ali pa vas celo potreplja po njej. Biološko smo pogojeni, da ohranjamo razdaljo in skušamo zaščititi najpomembnejši del našega telesa.

Čeprav v ljubezni včasih res izgubimo glavo, pa nam gesta, da dva rada tiščita glavi skupaj, veliko pove o njiju.

Pove, da si popolnoma zaupata, saj sta pripravljena ‘spustiti ščite’ in drug drugemu ponuditi najranljivejši del telesa.

Psihologi celo pravijo, da je potreba po stiku z glavama najboljši pokazatelj, da je ljubezen resnična. Ustvarita si polje, v laterem sta v popolni harmoniji, in vajin krog intimnosti je popoln.

7 Ob vikendih se podobno oblačita

Pa pozabite na ‘šuškaste trenirke’, o katerih smo govorili na začetku – to so ekstremi. Govorimo o situacijah, ko opazite, da se ob odhodu na tržnico ali na kavo k prijateljici oba oblečeta v športna oblačila in copate – ne da bi se prej dogovorila.

Če eden od drugega nezavedno ‘pobirata’ stil oblačenja, s tem svetu in sebi sporočata, da sta enotna in da sta tim.

Pomeni, da sta se pripravljena prilagajati eden drugemu tako v stilu oblačenja kot pri okusu za glasbo in hrano.

Pripravljena sta se torej ‘zgledovati’ drug po drugem in sklepati kompromise, za katere vam ni žal, temveč so vam v veselje. To pa nakazuje, da sta poleg čisto banalnih stvari pripravljena deliti tudi – življenjske cilje.

8 Imata svoje skrivne kode

Če imata s fantom skriven pogled ali gib – ‘uščipneta’ se v pas ali potegneta za ušesno mečico, kadar sta na službeni zabavi ali na družinskem srečanju, misleč: »A se ne bi midva raje mečkala?« ali »A si slišal, kaj je rekla? Res je nora!« – je to znamenje, da sta popolnoma usklajena.

Pari, ki so si zelo blizu, ‘iznajdejo’ svoje vrste govorico, pri kateri je očitno, da se tako dobro poznata, da se ‘bereta’.

Sta telepatsko povezana in ustvarjata ekskluzivno zvezo, v kateri ni prostora za druge. Samo spogledata se in vesta, da imata dovolj te zabave.

Brez predhodnega dogovora se začneta poslavljati – vsak s svojega konca sobe, tako da hitro ‘podelata’ vse prisotne. Komaj čakata, da prideta do avta, kjer sta zopet lahko sama ... v svojem svetu ...

9 Negujeta drug drugega

Zaljubljenca se stalno dotikata, božata lase in popravljata ovratnike, pa naj je to videti še tako smešno. Vzroke lahko zopet iščemo v evoluciji – pri primatih je ta faza dvorjenja zelo pomembna, saj ji ponavadi sledi parjenje.

S tem izražata pripadnost, poleg tega pa tudi skrbita za higieno. Pri bolj ‘napredni’ vrsti se je to preoblikovalo v nežno odmikanje pramenov las z obraza ljubljene.

Gre pa tudi za simboliziranje lastništva – če take geste uporabljata v javnosti, svetu hočeta povedati, da sta skupaj in da ne želita nikakršnega vmešavanja.

Če pa nežne, neseksualne geste uporabljata tudi, kadar sta sama, imajo globlji pomen: želita skrbeti drug za drugega.

Opazujte ga, kako vam že petič popravlja ovratnik, s katerim ni nič narobe, vas pogladi po laseh, pa zopet popravlja ovratnik. Ne tečnarite, da je z vašim ovratnikom vse v redu, raje mu povejte, da ga imate tudi vi radi.

Napisala: Nataša Pevec

Preberi še: "Z možem sem se prvič zapletla na dan, ko se je poročil z drugo"

Priporočamo tudi: 4 skriti znaki, da ga NORO privlačiš