"Skoraj sem jo že zaprosil, potem pa sem ugotovil, da je nekoč bila ..." (izpoved moškega)

"Kako naj si te podobe izbijem iz glave? Želim si, da jih nikoli ne bi videl."

"Skoraj sem jo že zaprosil, potem pa sem ugotovil, da je nekoč bila ..." (izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 12. 2022

Pripravljal sem se na to, da bom svojo punco vprašal, če bi se poročila z mano, nato pa sem izvedel, da je bila nekoč porno igralka. Zdaj je ne morem niti prav pogledati. Stara je 32, jaz pa 37.

To sem odkril, ko mi je eden izmed njenih bivših na Facebooku poslal sporočilo s povezavo do BDSM rubrike neke spletne strani za odrasle, v kateri so bili tudi posnetki moje punce.

Našel me je preko profila njene sestre – moja punca namreč nima nobenih družabnih omrežij. Zmeraj mi je govorila, da lahko na neki točki pričakujem, da se mi bo njen bivši oglasil, saj je tip moškega, ki rad povzroča težave.

V hipu sem vedel, da je tip pripravljen na maščevanje – in želim si, da ga ne bi poslušal.

Takoj, ko je tisti dan po službi vstopila v najino stanovanje, sem jo soočil z novico. Njena šokirana reakcija mi je v istem trenutku potrdila, da je njen bivši govoril resnico.

Rotila me je, naj ne gledam posnetkov, in mi rekla, da si želi ta del življenja pustiti za seboj. Priznala mi je, da je uživala v ustvarjanju teh sočnih vsebin, nato pa je ta isti bivši, ki je kontaktiral mene, nad njo začel vršiti pritisk. Sčasoma jo je prisilil, da je začela snemati vedno bolj ekstremne posnetke.

V skrbi, da več nikoli ne bo mogla početi česar drugega, je nadaljevala z delom dlje, kot je želela.

Nakar se je končno odločila, da ima dovolj in za vedno zapustila svoje staro življenje. Prekinila je stike s svojim fantom, službo in vsemi prijatelji iz tistega časa ter se preselila.

Zmeraj se mi je zdelo čudno, da nima veliko prijateljev. Vsakič, ko bi jo vprašal o njenem življenju, preden sva se spoznala, se je zaprla vase. Zdaj mi je končno jasno.

Želim si, da posnetkov nikoli ne bi pogledal, ampak me je radovednost premagala in sem to storil.

Čeprav imava precej razgibamo spolno življenje, sva se oba strinjala, da naju ne zanimajo trojčki, orgije, menjava partnerjev ali voajerizem. Najino spolnost raje ohranjava zase.

Zato jo je bilo gledati med seksom s toliko različnimi moškimi in ljudmi naravnost grozno – in kot idiot sem pogledal vse posnetke.

Kako naj si te podobe izbijem iz glave? Želim si, da jih nikoli ne bi videl.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Večkrat dnevno masturbiram, do seksa s punco pa mi ni - je z mano vse ok?"