Si pripravljena, da se znebiš samskega stanu?

Nekaj orožja boš že potrebovala, da podreš zid do njegovega srca, ni pa tako težko, kot si morda predstavljaš. 

Si pripravljena, da se znebiš samskega stanu? (foto: getty images, profimedia, shutterstock) getty images, profimedia, shutterstock
21. 8. 2016

1 Pokaži veselje do življenja

Cosmo novinar in strokovnjak za odnose Matthew Hussey pravi:

"Najbolj neverjetne ženske, ki jih poznam, so si vse podobne v eni točki: ljubijo življenje in se navdušijo nad vsako še tako neznatno stvarjo! Na balkon je priletela ptica? Kako lepo!

Glavni junakinji uspe premagati vse težave in osvojiti princa? Vredno solz sreče! Zunaj je posijal sonček? Greva na sladoled! Življenjska strast je nalezljiva in fantje komaj čakajo, da bodo staknili tvoj virus."

2 Podaj mu roko (dobesedno)

Matthew pravi: "Dotik v pravem trenutku ima neverjetno moč. Ne pravim ti, da zagrabi za zadnjico, medtem ko se steguje čez točilni pult, ti pa svetujem, da med pripovedovanjem česa lepega ne držiš rok v žepih!

Dotakni se njegove roke, ramena, hrbta ... Čutil bo tvojo odprtost, toplino, ene­rgijo in si zaželel, da z dotiki ne bi bila tako skopa. Mogoče se ti zdi osladno, a branja usode z roke na prvem zmenku se ne bo branil noben fant."

3 Opazi njegove kvalitete

"Fantje se težko uprejo puncam, ki v njih vidijo le najboljše. Rad bi začel svoj posel, da ne bi bil več odvisen od svoje družine, vse je dobro premislil, ima vizijo in voljo, da vse uresniči.

Namesto ljubosumnega muljenja, ker si na hitro izračunala, koliko dragocenega časa bi to ukradlo vama, ga podpri in pokaži občudovanje. Ne le da si te bo želel za punco, s tabo bo hotel deliti vse," pravi Matthew.

4 Razdelita si odločitve

"Na prvem zmenku pri naročanju NIKAR ne naroči istega kot on. Resnično premisli, kaj bi rada jedla, in se ne oziraj nanj. Nato pa jej!

Ne razbrskaj svoje solate z nizkokaloričnim prelivom, ker to ni seksi, ampak pokaži, da si samozavestna punca, ki dobro ve, kaj hoče. Njoke! Špagete! Vampe! Ali karkoli že.

Verjetno bo prvič on plačal račun, a ti bodi pripravljena, da ga po večerji povabiš še kam na drink. Navdušen bo!"

Po predlogi Matthewa Husseyja priredila Alja Maček

Preberi še: 10 znakov, da ni pravi zate ali pa 7 večnih resnic o ljubezni, ki si jih nočemo vedno priznati