"Sem poročena mati dveh otrok in sem intimna s tipom, ki sem ga spoznala preko spleta" (zgodba bralke)

"Ob sredah zjutraj oblečem otroka, nato pa uredim še sebe. Večer prej si obraz negujem z masko, depiliram dlačice na bikini predelu, zjutraj pa še pobrijem noge in se namažem z losjonom brez vonja."

"Sem poročena mati dveh otrok in sem intimna s tipom, ki sem ga spoznala preko spleta" (zgodba bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 9. 2022

Moža sem prvič prevarala pred enim letom. Zgodilo se je v nekem klubu, kjer je prijateljica imela dekliščino z veliko pijače in plesa. V nekem trenutku sem ugotovila, da vame nepremično strmi zelo privlačen mlajši moški. Pristopil mi je in po tistem večeru sva se videla še nekajkrat. Grozno mi je sploh priznati, kako malo krivde sem čutila med dobivanjem z njim. Če bi moja otroka izvedela, kaj počnem, bi umrla od žalosti.

To je bilo nenačrtovano tveganje, a vendar sem se z njim še naprej videvala. Tip iz kluba je dajal pobudo, jaz pa sem sprejela igro.

Poročena sem sedem let in imam dva otroka. Zdi se mi, da sva se z možem totalno izključila iz najinega zakona. Ne seksava več, poleg tega pa se niti ne spomnim, kdaj sva se nazadnje objela in poljubila. Ne drživa se več za roke. Edino, o čemer se pogovarjava, je o stvareh, ki jih je potrebno postoriti doma.

Gre torej za minimalno vsakodnevno komunikacijo. Nekajkrat sem ga poskušala na to opozoriti, mu reči, da potrebujem več pozornosti, a se ni nič spremenilo, jaz pa sem že utrujena od prošenj. Poleg vseg tega se je tudi fizično precej zapustil.

Ko mi je prijateljica povedala za spletno stran, na kateri poročene ženske in moški iščejo obstransko zabavo, sem si na njej še isti dan ustvarila profil.

Tako sem spoznala Toma, tipa, s katerim že več mesecev enkrat tedensko seksam. On je star 35 let, je poročen in ima tri otroke, ampak pravi, da njegova žena ne uživa v seksu in se ves čas pritožuje.

Mislim, da bi se morala oba s Tomom ločiti – ne zato, da bi bila skupaj, ampak zato, ker je celotna situacija smešna. No, zaradi otrok sva oba ostala v svojih zakonih. Jaz imam z možem tudi zasebno podjetje, ki naju še dodatno obvezuje. A kljub temu se je besedica 'ločitev' počasi začela pojavljati v najinih pogovorih.

Vsako sredo, medtem ko je sinček v vrtcu, hčerka pa v šoli, preživim nekaj časa s Tomom. Dobiva se v hotelu, ki je na pol poti od mojega doma do njegove službe. Za dogovarjanje uporabljava klepetalnik in v trenutku, ko se dogovoriva, izbrišem zgodovino pogovora. Med tednom mu včasih pošljem kakšno svojo fotografijo, ko sem pod tušem ali v postelji ali pa celo fotografijo svojih prsi – da ga majo podražim. Zelo rada to počnem, še posebej, če vem, da je tisti hip sredi sestanka – do njega sicer ni pravično, ampak meni je zabavno.

Ob sredah zjutraj oblečem otroka, nato pa uredim še sebe. Večer prej si obraz negujem z masko, depiliram dlačice na bikini predelu, zjutraj pa še pobrijem noge in se namažem z losjonom brez vonja.

Tom ne želi, da uporabljam kakršnekoli dišave, da ne bi njegova žena česa zavohala. Otroka odložim v vrtcu in šoli, se oglasim v pisarni in se javim možu, nato pa si izmislim, da imam neke obveznosti. Še nikoli mi ni postavil kakšnega dodatnega vprašanja. Tom zmeraj pride v hotel prvi, plača pa z gotovino. Pošlje mi SMS s številko sobe in me pred vrati čaka, da me sleče še isto sekundo, ko vstopim.

Kondomov ne uporabljava, saj sem jaz na kontracepcijskih tabletkah, zanj pa sem z gotovostjo prepričana, da nima nobene spolno prenosljive bolezni. Čakanje na sredo je za oba precej naporno, zato je seks pogosto zelo divji, včasih celo grob – divji poljubi, občasno šeškanje po zadnjici, kdaj tudi kaj več ...

Zato nihče od naju nima dolgih nohtov. Včasih se je znalo zgoditi, da sem prišla domov z odtisom Tomove roke na zadnjici – če bi mož videl, bi pač okrivila kakšno prijateljico.

Ko zaključiva, v postelji odpreva steklenico vina in gledava posnetke na Youtubu. Zanimivo je to, da sva gledala videe tako mojih kot njegovih otrok, ki sva jih posnela z mobiteli. In, če sem popolnoma iskrena, se kdaj pogovarjava tudi o njegovi ženi in mojem možu – zdi se nekoliko čudno, ampak je res.

Pogosto seksava večkrat – ob steni, na postelji, na komodi, v kopalnici, jaz na njem, on na meni, ... ter si med tem govoriva, kako si želiva drug drugega. Dan po najini sredi nikoli ne grem na fitnes, ker sem preveč izčrpana.

Tomov ritual pred slovesom je tak, da se oprha in poje pomarančo. Pravi, da tako odstrani vse vonjave na njegovi koži in ustnicah, tako seksa kot mene.

Sama takšnih ritualov ne potrebujem, saj je moj mož tako nezainteresiran, da se sploh ne bi mogel spomniti, kakšen vonj sem imela prej, kaj šele, da bi opazil spremembo.

Odpeljeva se domov, na poti pa prijateljici pošljem sporočilo, da je vse v redu. Včasih dobim tudi sporočilo od Toma, ki mi napiše, da je prispel domov, je utrujen, da je bilo fantastično in komaj čaka, da se ponovno vidiva.

Tega nihče ne opazi in zdi se mi, da sem ob sredah zvečer bolj sproščena in ljubezniva. V posteljo odidem popolnoma izčrpana. Moj mož že nekaj časa spi v drugi sobi, saj grozno smrči. Včasih Tomu iz postelje pošljem sporočilo, ampak le v primeru, ko sem prepričana, da ni nevarnosti oziroma ko vem, da njegove žene ni doma.

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: Zaradi TEGA gre narazen veliiiko več parov, kot jih gre zaradi varanja (šokiralo te bo!)

Priporočamo tudi: Te zanima, kakšen je kot ljubimec? Njegov PENIS ti bo o njem razkril čisto vse!