TO so seks SKRIVNOSTI, ki moške izstrelijo med zvezde

Čeprav smo moški zelo preprosta bitja, tudi za nas obstajajo triki, s katerimi nas izstrelite med zvezde. Tokrat iz moških ust v ženska ušesa. 

TO so seks SKRIVNOSTI, ki moške izstrelijo med zvezde (foto: Profimedia) Profimedia
29. 1. 2022

Vem, da imate ženske veliko bolj čutno telo in da se je za vas treba veliko bolj potruditi, da vam je seks super. Vem tudi, da naj bi moški veliko manj komplicirali, da naj bi nas že samo to, da seksamo, navdušilo do skrajnih meja. Ampak to ni čisto res.

Mislim, da smo moški ravno tako polni stimulativnih točk, ki nam sprožajo okrepljene užitke, težava je le v tem, da tega pogosto ne znamo spraviti v besede. V tem članku pa bom storil točno to.

Vzburjanje

Lahko ga seveda pobožaš po mednožju in v trenutku bo stal pokončno, pripravljen za akcijo. Toda danes ne bom govoril o tem, kako moški čuti preproste stvari, ampak o tem, kako čuti bolj prefinjene metode. Pri ogrevanju je najlepše čutiti vzburjeno žensko oz. dovolj je, če jo le vidiš.

Z vsemi moškimi, s katerimi sem se o tem pogovarjal, smo se strinjali, da nič ne požene krvi hitreje v naše druge možgane kot to, da se ti ženska vsa pohotna nastavi. Moški smo vizualna bitja in nas zelo hitro stimulira to, kar vidimo.

Ženska, ki se rahlo skloni in napne ritko, upajoč, da jo pohotno moško oko zagleda in si jo vzame, sproži tisti vroči občutek paritvenega plesa in sproži domišljijo. Takšna domišljija je seveda dobra tudi za ženske užitke. Ko moški vidi napeto ritko ali pa zgolj razgaljen vrat, pospremljen z ženskim stokom, takoj dobi ideje, kaj bi počel s to žensko, željno njegove spolne pozornosti.

Nastavljanje seveda ni edina stvar, ki v nas prebudi poželenje. Preden se lahko zares posvetita eden drugemu, se je treba znebiti oblačil. Ženske, še posebej če ste dlje časa z istim moškim, pozabite, kako zelo nas gledanje ženske, ki se slači, vzburja.

Ko vas gledamo, kako lezete iz hlač, kako si odpenjate modrček, ko pustite spodnje hlačke na sebi, ker želite, da jih mi potegnemo z vas, se norija v naših hlačah šele zares začne. Ženske ste noro lepe, zato nam dajte čas, da vas gledamo.

Ročne tehnike

Čutiti ženske roke po telesu je fantastično, še posebej če ženska ve, kaj z njimi početi. Čeprav si moški želimo, da bi nas čim prej prijele po ‘motivatorju’ naših življenj, nam v resnici zelo ugaja, če se mu nekaj časa izogibate.

Bolj ko smo nestrpni, dlje časa ko se ukvarjate z našim telesom, bolj bo občutljivo za dotik, ko se ta zares zgodi. Seveda pa je naš užitek odvisen od tega, kako se nas dotikate. Nežnost nam ugaja, a ne predolgo. Ko se naše telo, še posebej pa naš penis, navadi na dotik, ga je treba prijeti tudi močneje. Brez strahu, penis je trpežna mišica.

Ko govorimo o dotikanju z rokami, nam najbolj prija raznovrstnost. Hočemo, da se nas dotikate z obema rokama, ena naj bo na penisu, druga na modih, stegnih ali trebuhu. Hočemo, da nam daste občutek, da se nas ne morete dovolj naužiti, zato nam tako ugaja, če sta obe roki dejavni.

Hočemo, da spreminjate intenzivnost v vseh pogledih. Držite ga nežno, nato spet stisnite močneje, hitro, počasi, dolgi, nato kratki gibi. Ko vse to počnete, se zares počutimo, kot da nas premetavajo valovi ženske pohote. Ne vemo, kaj točno počnete, vemo samo, da pod kožo vremo od užitka. Ob takem začetku si v nadaljevanju obetamo pravo naslado.

Ja, oralni seks imamo zelo radi. Seveda hočemo imeti občutek, da ve to rade počnete. Če slučajno ne, to čutimo in potem tudi nam ni toliko do tega. Še vedno uživamo, ampak raje imamo, da vse, kar počnemo skupaj v postelji, ugaja obema. Ne glede na vse možne tehnike najbolj uživamo, če vidimo, da uživate ve.

In če vidimo, da ga imate rade v ustih, se začne risati nasmešek, ki se ga še nekaj ur ne da izbrisati. Radi imamo, da nam daste vedeti, da ga boste vzele v usta. Pričakovanje je vedno sladko. Tudi gledamo radi. Prizor ženske glave nad našim centrom da že sam po sebi dovolj razlogov, da pomislimo na boga.

Oralni seks

Zelo pomemben nam je prvi stik vaših ust z glavico penisa. Odlično je, ko začutimo toplino in vlažnost. Ta prvi stik se po občutku lahko zelo približa penetraciji. Če je dovolj konkreten, nas pripelje zelo blizu vrhunca, potem pa se užitek samo še nadaljuje.

Tudi pri oralnem seksu je pomembno, da niste prenežne, saj po določenem času samo poljubov sploh ne čutimo več. Vaš objem mora biti močan, še bolje je, če oralni seks podprete tudi z rokami, saj še vedno velja, da nam prija več vrst dražljajev.

Penetracija

Kot pri oralnem seksu je tudi tukaj prvi vbod nekaj najbolj intenzivnega za naš užitek. Penis se končno sreča s tistim, po čemer hrepeni vsako sekundo dneva in zaradi česar smo pripravljeni naredi marsikatero neumnost.

Ko mu to končno damo, nas v zahvalo nagradi s takšnim ugodjem, ki nas pripelje zelo blizu orgazma. Ta ženska vročina, občutek drsenja, najgloblji stik z vašim telesom – vse skupaj je podobno občutku letenja.

Če ste ve na vrhu, morate nanj sesti počasi, potem nekaj trenutkov mirovati, vse skupaj pa pospremiti z globljim vdihom ali nežnim stokanjem. Prvi trenutki, ko razpremo stene vaše mojstrice hipnoze, so za moške že skoraj uničljivo intenzivni.

Tudi če smo mi na vrhu ali pa zadaj, nam zelo ugaja, če ga damo počasi v vas, nato pa se ve premikate po svojem občutku. Mislim, da v začetnih trenutkih vaše telo ve bolje od nas, kakšen ritem, intenzivnost in globina nam najbolj zatresejo živčne končiče.

Da se nam do konca zmeša, pa moramo slišati le še vaše stokanje, ki seveda ne sme biti narejeno. Najlepše nam je, če stokate, kot da nočete, pa si ne morete pomagati.

Ljubezenski položaji

Težko seveda rečem, kakšen položaj nam je najbolj všeč, ker ima verjetno vsak svojega, ampak mislim, da s položajem, ko je moški zadaj, težko zgrešite. To izvira iz moške navdušenosti nad žensko ritko. Radi jo gledamo in radi se zaletavamo vanjo. Obožujemo zvok, ki nastaja ob tem, poleg tega pa imamo zelo priročen dostop do vaših prsi, nad katerimi se moški rod ravno tako navdušuje.

Ko svojega moškega bolje spoznate, boste tudi ugotovile, katere položaje ima najraje. V vsakem primeru pa je pomembno, da vas lahko dobro opazuje. Premikanje vaših prsi v ritmu, ki ga narekuje naše porivanje, je najlepše gibanje, ki si ga lahko zamislimo.

Oblika, ki jo naredi vaš hrbet, ki se preliva v boke, medtem ko ste na vseh štirih – to so prizori, ki naredijo iz seksa tako nujen del naših življenj. To, da veste, kaj nam prija, pa vam da še eno orodje naše naslade. Če ugotovite, da mu paše, če vas gleda, ko ste na njem, mu zakrijte uči in ne dovolite, da vas vidi. Pričakovanje in navdušenje nad tem, kako lepo bo, ko vas bo spet videl, začini užitek.

Orgazem

Čeprav je pri seksu pot pomembnejša od cilja, ljubimo orgazem. Kako se ob tem počutimo, pa je seveda odvisno tudi od vas. Pri moškem ni težko ugotoviti, kdaj mu bo prišlo. Izraz na obrazu se nam spremeni, frekvenca se poveča in naš ud še bolj otrdi.

Za podaljšanje njegovega užitka ob orgazmu ne morete zgrešiti, če se za nekaj sekund umirite, nato pa počasi začnete premikati boke. Tudi po orgazmu smo še zelo občutljivi in dobro premikanje nam podaljšuje ekstazo, v kateri smo se ravnokar znašli.

Če se medtem z rokami lotite še mod, dela med modi in anusom in pa tudi dela okoli anusa, se nam užitki le še množijo. Po orgazmu nam ponovno prija oralni seks, ki nam da občutek, da ste zelo zadovoljne s tem, kar smo ravnokar počeli z vami. Moškim je pomembno, da ste od naših užitkov veliko imele tudi ve.

Umirjanje

Orgazem smo doživeli, na kratko ste ga še ‘polupčkale’, vemo, da je bilo obema super, čas je, da se umirimo. Razen seveda, če nas pogled na vašo ritko tako vznemiri, da si ne želimo počitka, ampak bi takoj nadaljevali. V tem primeru umirjanje sledi po drugem zaporednem seksu.

Po orgazmu je penis kar občutljiv, zato ga morda nekaj časa raje pustite pri miru. A tudi počitek je še vedno del seksa in tudi takrat lahko poskrbite, da mu je lepše. Začnete lahko s tem, da mu poveste, kako dobro vas je obdelal – moški ego je vedo lačen. Nato pa nam prijajo vaši dotiki.

Povsod smo občutljivi, kjerkoli nas boste božale, bomo uživali. Po nekaj trenutkih se lahko vrnete tudi med noge, še posebej na moda. S tem ne morete zgrešiti, če slučajno ne veste, kje bi moškega božale. Velika verjetnost je, da po seksu zaspimo. Če bi nas rade zbudile, se vrnite na točko o oralnem seksu.

Simon Zajc

Preberi še: "Že 12 let sem poročena s spolnim obsedencem!" (Kako prepoznamo odvisnost od spolnosti?) in Z možem sva eno leto seksala vsak dan in zgodilo se je TO!

Priporočamo tudi: Kaj o vajinem odnosu pove način, kako se najraje crkljata?