Seks RECEPT: Njegovim JAJČKOM naredi TO, in spravila ga boš ob pamet

Spoznajte velike skrivnosti naslade in si poživite seksualno življenje. Tokrat vam bomo nanizali nekaj predlogov s seznama igračkanj z njegovimi jajčki. Torej, drage bralke, preberite predloge in ga spravite ob pamet.

Seks RECEPT: Njegovim JAJČKOM naredi TO, in spravila ga boš ob pamet (foto: Profimedia) Profimedia
2. 4. 2021

Ne, ne bomo vas učili, kako ravnati v postelji z njegovim “premoženjem”. Verjamemo, da že dobro veste, za kaj gre, in da ga znate prijeti, pobožati, vzburiti, razplamteti. Skratka, da obvladate prijeme, ki partnerja vzburijo in popeljejo v ekstazo.

Opozorili bi vas radi le na to, da je pozornost najpogosteje namenjena le njegovemu mednožju, penisu, majhna kroglična “priveska” ob korenu uda pa ostaneta zanemarjena.

Preprosto ju spregledamo, čeprav sta v resnici vira velikih užitkov. Tudi za vas, kaj šele za moške. Jajcem torej delamo krivico.

Za večino žensk sta moški “žogici” le ozadje, morda dekoracija, dopolnilo, ki nebogljeno binglja med nogama, medtem ko sta vsa slava in pozornost usmerjeni k štrlini.

“Stoodstotno se strinjam, da je naša mošnja pri ženskah močno diskriminirana,” je svoje izkušnje povzel 27-letni Marko.

“Vselej teče beseda o velikosti penisa, kar kaže, da smo moški zelo obremenjeni z dolžino in debelino svojega mednožnega bogastva, ženske pa po tihem pristajajo na stereotip, da večji penis obeta večji užitek.

Ne eni ne drugi se na jajca niti ne spomnimo. Vendar so še kako pomembna. Ob ustrezni ročni obravnavi nam ponujajo paleto dodatnih užitkov in povečajo senzibilnost, skratka močno izboljšujejo kakovost seksualnega odnosa.

Žal imam občutek, da ženske ne vedo, kaj bi z njimi, še manj se zavedajo dodatnih čutnih razsežnosti, ki jih obdelava teh malih frnikol omogoča.

Po dosedanjih doživetjih bi bil moj povzetek o tej temi kaj klavrn. Zdi se mi namreč, da se ženske v najboljšem primeru sicer zavedajo ugodja, ko z roko objamejo moška moda, in hkrati instinktivno čutijo, da je tudi nam prijetno, potem pa ne vedo, kako naprej.

Morda smo za takšno stanje veliko krivi sami moški, ker pač ni v naši naravi, da bi na veliki zvon obešali svoje občutke in stopnje doživljanja.

”Se torej strinjamo, da so male moške kroglice neupravičeno zapostavljene? Predpostavimo, da se, in prisluhnimo še strokovnjakom.

Seksologi so skorajda soglasni: z brezskrbnim odnosom do moških mod zanemarjamo vir velikih seksualnih užitkov. So pomembna erogena cona in lahko izzovejo nesluteno vznemirjenje. Ženske naj si moške občutke približajo s primerjavo. S svojimi prsmi.

Se pravi, da z zapostavljenimi kroglicami počnite tisto, kar si želite, da bi partner počel z vašimi prsnimi oblinami. Preprosto, kajne? In še nekaj! Ko jih ženske (dobesedno) držite v rokah, držite v rokah tudi ključ od vrat seksualnega raja.

Zatorej se velja potruditi. Vse, kar morate storiti, je, da se z njimi naučite učinkovito ravnati, podobno kot ste se naučile, kaj početi s penisom. Zdaj pa kar k “receptom” za neizmerne “jajčne” užitke!

Zaposlite obe roki

Najboljši pregled nad moškimi jajčki boste imele, če boste legle na bok in se oprle na komolec, glava pa naj bo nekoliko višje od glavnih junakov te zgodbe. Pred očmi boste imele celotno področje, ki se mu nameravate posvetiti. Začnite počasi in partnerju najprej povejte, da imate v mislih nekaj drugega, da se boste namreč poigrale z njegovima kroglicama.

Se sprašujete, zakaj naj bi mu dale manevrski prostor za prilagoditev, da tokrat ne bo v obravnavi le njegov najboljši prijateljček, ampak tudi bližnja okolica? Sprememba vašega odnosa (če seveda tega še niste počele) bo v začetku verjetno pri njem sprožila nekaj nervoze.

Njegov mali organ je namreč izjemno občutljiv in terja previdno ravnanje. V mislih prilepite nanj rdečo nalepko “lomljivo”.

Zato si predstavljajte, da imate v rokah prava kokošja (ali kakšna druga) jajca, ki jih ne želite zlomiti. In nikoli, res nikoli, jih ne potegnite premočno, ali celo grobo, še manj pa, da bi jih grizle.

Ko se bo partner sprostil in vam zaupljivo prepustil “masažo” občutljivih kroglic, z eno roko odločno zagrabite penis in roko pomikajte gor-dol (kar že obvladate), z drugo pa z dlanjo nežno objemite jajca in jih previdno potisnite navzdol.

Vzbudile mu boste prijeten občutek trenja. Gibe morate uskladiti. Ko boste roko na penisu pomaknile navzdol, jajca sprostite, ko greste po penisu navzgor, jih spet rahlo podvihajte proti anusu.

Roke naj bodo mirne, za kar boste potrebovale nekaj vaje. Še majhen namig. Če želita preprečiti prehitro ejakulacijo, za nekaj časa zadržite nasladni kroglici v podvihanem položaju.

Neopazna črtica

Ko se boste pobliže spoznale z njegovima kroglicama in ju podrobno naštudirale, boste opazile tenko, precej neopazno črtico na koži, kjer sta oba testisa združena.

Črtica je speljana do penisa in je najobčutljivejši del mošnje. Z njeno obdelavo boste svojega dragega spoznale z raznovrstnimi užitki, ki ga bodo prepričali, da se je z jajčki vredno igrati.

Začnite na spodnjem delu črtice, torej na delu med anusno odprtino in korenom penisa, in se z jezikom dvigajte do njegovega uda. Na poti nazaj uporabite še roki in rahlo božajte oba testisa. Ko boste opazile, da ga strast že pošteno razganja, se ne ustavite.

S konico jezika krožite po stičišču mod in penisa, nato se spustite kak centimeter niže in z vrhom jezika nežno krožite. Vaš izbranec bo predel kot mačka, na to lahko stavite.

Opisana igra ima še dodatno prednost.

Zadovoljstvo se lahko podaljša v neskončnost (če se seveda prej ne utrudite), kajti brez neposredne stimulacije penisa mu ne bo prišlo. Gre torej za dolgotrajen užitek brez nevarnosti neželenega izliva.

Velika usta

Pogoltniti njegova mošnjička je seveda lažje ženskam z večjimi usti. Če imate manjša, lahko kljub temu poskusite, a za nobeno ceno ne pozabite skriti zob za ustnici. Pomagajte si z domišljijo in si predstavljate, da nastopate na tekmovanju, na katerem naj bi zmagovalka pojedla čim več kremnih rezin.

Seveda v omejenem času, zato velja na široko odpreti usta in vanje stlačiti čim več. Tokrat se pač ne boste basale z blejskimi sladicami, ampak boste vase vsrkale njegova jajčka.

Vaš partner se bo počutil vznemirljivo, toplo in izjemno dražljivo, ve pa ne pozabite, da gre za nežnejšo varianto kot pri penisu. Doživljanje bo zanj veliko bolj čutno in počasnejše, skratka bolj doživeto.

Hkrati se bo moški počutil ljubljen, če pa boste uporabile še jezik in z njim sledile zavitim kožnim vzorcem vsakega od testisov, ga boste dodatno stimulirale.

S sapo in vlažnostjo mu boste vzbudile utripajoč občutek, ki ga bo povečal aktiven jezik. Za vstopnico v raj uporabite še roko. Z njo mu drgnite ud, a bodite previdne, da mu ne bi prehitro prišlo.

Spravite se na vrh

Najneprimernejši seksualni položaj za igro z jajčki (to seveda veste) je misijonarski. Takrat sta namreč njegova “dvojčka” zunaj vašega dosega. V najboljšem primeru pridete v stik s kroglicama, ko ob gibanju udarita ob vašo zadnjico. Zato morate za igro z jajčki zamenjati lego – pogumno se spravite na vrh.

Idealno je, če se lahko obrnete tako, da gledate proti njegovim stopalom, kajti z lahkoto boste segle po njegovih jajčkih.

Če vam ta položaj ni všeč in boste raje obrnjene k njegovemu obrazu, se boste za dotik njegovega mednožja morale malo obrniti in seči z roko za svoj hrbet. Ko se boste namestile v želeno pozo, aktivirajte svoje boke. Ne priporočamo sunkovitih gibov, ampak raje zakrožite.

Nanj bo vaše gibanje učinkovalo, kakor da bi mu v dimlje pošiljale valove, s testisi v vaši dlani pa bo valovanje postalo še intenzivnejše. Ko se bo njegova vznemirjenost bolj in bolj stopnjevala, boste opazile, da se velikost njegovih mošnjičkov manjša, kar je znak njegovega ugodja in bližajočega se izliva.

Če želite podaljšati užitek, upočasnite gibanje. Ko mu bo prišlo, se ne umaknite. Še nekaj trenutkov zadržite jajčka v dlani, da se mu ne bo porodil občutek nenadne zapuščenosti. Tega si gotovo ne želite, mar ne?

Bradavični učinek

Telo je prepredeno s številnimi živčnimi končiči in potmi in nekatere povezave so takšne, da pritisnete na enem koncu, rezultat pa izbruhne povsem drugje.

Ena od vročih poti pri moških združuje prsno bradavico z njihovimi kroglicami. Zatorej preprosto smuknite z roko pod njegovo srajco ali majico in začnite ljubkovati bradavičko. Ujemite jo med palec in kazalec ter jo nežno božajte.

In kaj se bo zgodilo?

Kmalu bo v jajcih začutil prijetno gomazenje. Če se bo še skoncentriral na prve mravljince v mednožju, bo njegov občutek ugodja še večji. Takšna igrica ima še eno prednost. Privoščite si jo lahko kjerkoli. V družbi, med plesom, na zabavi ali v nabitem avtobusu.

Če se želite prepričati o tovrstnem “daljinskem” delovanju, lahko kot po naključju podrsate po njegovih prsih in se ga med opravičilom dotaknite še z roko, potem pa kar pogumno poškilite navzdol. Tudi na njegovem obrazu boste opazile spremembo, saj bo presenečen nad nenadnim vznemirjenjem.

Neestetska 69

Najbolj prijazen položaj za obdelavo testisov je položaj, ki z estetskega zornega kota daje človeku najmanj dostojanstven videz. To je znamenita devetin- šestdesetica. Toda naj vam estetska merila ne preprečijo užitkov. Urno se ulezite na hrbet in pustite partnerja nadse, naj bo na vseh štirih, seveda, glavo in noge pa morata imeti v nasprotnih smereh.

Njegova jajčka se bodo znašla nad vašimi usti, on bo imel pred seboj vašo vagino in z jezikom si bosta lahko ponudila neizmerno količino užitkov.

Čar opisanega položaja je v tem, da sta viseča testisa nekoliko raztegnjena in toliko bolj čutna. Karkoli že mu boste počele, izjemno intenzivno bo čutil vsak vaš gib. Pa naj bo šlo za oblizovanje, poljubljanje ali grizljanje ohlapne kože jajc.

Zanj bodo občutki izjemno seksualni in vznemirljivi. Vedite še to, da se testisi mnogo bolj odzivajo na rahel pritisk kot le na dotik. Zakaj? V njih je namreč nešteto občutljivih živčnih končičev. Med vašim ljubkovanjem bo seveda on intenzivno uporabljal svoj jezik in vam užitke enakovredno vračal. Pazite le, da vas strast ne bi preveč zanesla, kajti zobje in jajca ne gredo skupaj. Da ne bo kakšnega auuuu.

Previdno praskanje

Ko ga želite le malo poščegetati, nikakor pa spraviti ob pamet in pripeljati na rob seksualnega prepada, uporabite nohte. Pazite, da ne boste imele preveč našpičenih, ampak gladko zaokrožene. Občutljivost in čutnost nista enaka pri vseh ljudeh, zato raziščite njegove “šibke” točke in poiščite svojo lastno pot.

Za začetek ga vprašajte, kakšni dotiki ga najbolj spravljajo ob pamet. Ko boste imele smer nakazano, preidite k dejanjem. Medtem ko se boste igrale s penisom, spustite roko do njegovega vznožja in nato z nohti rahlo popraskajte njegova jajčka. Gibe oblikujte krožno, nežen pritisk nohtov in prstov pa izmenjujte.

Občutek, ki ga boste vzbudile pri njem, ga bo presenetil in stresel kot pri potresu. Če tovrstnega doživljanja poprej ni bil vajen, vas bo navdušilo, kako hitro se bo privadil novemu občutku vznemirjenosti.

Moška točka G

Če ste s partnerjem tako daleč, da se lahko odkrito pogovarjata o podrobnostih seksualnega uživanja, poskusite še z naslednjo tehniko. Z nekoliko razširjenim korakom ga postavite s hrbtom ob steno, pokleknite in se z usti lotite njegovega štrlečega prijateljčka.

Sočasno z eno roko objemite njegove dragocene kroglice in s palcem nežno drgnite predel med anusom in penisom.

Rahel pritisk bo pri njem vzbudil erotično mravljinčenje in povečal napetost. Potem se približajte še z drugo roko, in sicer z robom dlani pri zapestju, sredinec pa usmerite proti anusu in na drobno krožite.

Če želite raziskovati naprej, kar pogumno s prstom poiščite njegovo točko G. Medtem še naprej obdelujte njegov ud in ljubkujte jajca, tako da boste sočasno “napadale” kar štiri moške stimulativne centre. Če se bojite, da ne bi zmogle vsega tega, naj vas potolažimo. Ne boste imele časa, da bi se utrudile, ker bo vaš dragi medtem postavil časovni rekord do orgazma.

Napisala: Andreja Gorišek