Se vajina 'zabava' po seksu konča? Napaka! Tole čudovito stvar počnita ...

Se vajino intimno druženje po orgazmu konča? Napaka! V družbi drug drugega in v prijetnih trenutkih, polnih ljubezni, morata uživati čim dlje. Priporočamo, da takoj po seksu počneta nekaj od naslednjega ...

Se vajina 'zabava' po seksu konča? Napaka! Tole čudovito stvar počnita ... (foto: Profimedia) Profimedia
20. 1. 2017

Pravzaprav lahko čarobnost po seksu traja vse do naslednjega jutra (ko bosta verjetno morala vsak svojo pot), zato je tukaj nekaj predlogov, kako jo skrijeta med rjuhe, da vama ne pobegne v noč.

Takoj po orgazmu

Še preden ‘pade ven’, ga objemi z nogami in se močno stisni k njemu, da bo ostal v tebi. Pri tem ga nežno božaj po hrbtu, ritki in drugje, kjer ga dosežeš, da se bo počutil zares ljubljenega. Bližina, ki veliko pomeni obema, je najboljši način za sprostitev po vrhuncu.

Veliko fantov po seksu premami zaspanost. To preprečiš s povabilom pod tuš – kapljice vaju bodo poživile in za nekaj časa odplavile željo po spanju, pa še tesno skupaj bosta stala, ker v tuš kabinah običajno ni ravno veliko prostora, ter se po mili volji objemala in poljubljala.

Ko se vroča akcija konča, vajina čutila z velikim veseljem sprejemajo različne dražljaje. Ob posteljo recimo postavita radio ali pa prenosne zvočnike povežita s katero od malih napravic, ki predvajajo glasbo, ter najprej poskrbita za prijetne in mirne pesmi, ki so obema všeč.

Uro pozneje

Ker sta pokurila veliko energije, je čas, da jo dobita nazaj. Pripravita si prigrizek iz sadja in temne čokolade. Preden pojesta vse sladkosti, se z njimi malce poigrajta. Pri tem seveda uporabita domišljijo in mogoče se ponovno vzburita ter si zaželita drugega kroga.

Privošči mu masažo zadnjice. Mišice v njej so med seksom kar pridno delale, zato potrebujejo sprostitev. Izhodišče naj bo del, kjer se ritka stika z nogama, nato pa gneti kožo navzgor proti hrbtu. Potem si za užitek na vrsti še ti, zato vlogi zamenjajta.

Potopita se v sanje. Če ne moreta biti objeta vso noč, vsaj zaspita skupaj. Gola se ‘zložita’ v žličko (fantom menda bolj ustreza, če je njihova punca zadaj), prepletita noge, si za lahko noč zašepetajta nekaj lepega in dovolita, da vaju spanec posrka vase.

Prihodnje jutro

Če vama čas dopušča, se dolgo mečkajta v postelji, a zdržita brez seksa. Nežnost vama bo v spomin priklicala preteklo dogajanje med rjuhami, misel na jutranje poležavanje pa vaju bo v dobro voljo spravljala ves dan.

Nikar ne hitita z oblačenjem in zajtrkujta gola. Tudi povsem običajna jutranja opravila bodo dobila zapeljiv ali – še bolje – erotičen pridih, če bosta oblačila še nekaj časa pustila ležati tam, kjer sta jih odvrgla prejšnji večer.

Ko odide, mu v sporočilo napiši, kaj ti je bilo preteklo noč najbolj všeč, in vprašaj, kateri je bil njegov najljubši del. Nato predlagaj nekaj trikov za prihodnjič, da bosta komaj čakala novo posteljno dogodivščino.

Priredila: Nuša Oblak

Preberi še: 5 top načinov za vajin najbolj ČUTNI SEKS do zdaj! ali pa Obstajajo 4 vrste partnerskih zvez! Poglej, katera traja najdlje