Se prvič lotevata ANALNEGA SEKSA? TAKO bosta to počela kot profesionalca!

Izvolita mini vodič po analnem seksu, ki vama bo prišel še posebej prav, v kolikor bosta to počela prvič. Pa ni za kaj! 😉

Se prvič lotevata ANALNEGA SEKSA? TAKO bosta to počela kot profesionalca! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 3. 2021

Morda se bo to, kar bomo zdaj rekli, slišalo grdo, ampak občutek, ko prvič dobiš prst v ritko je ... hja, kot da imaš prst v ritki. 😅

Kaj pa si mislila, kakšen bo? In točno takšen, ko si (nisi) mislila, je tudi naslednjih 10–20 krat, s to razliko, da si vsakič bolj sproščena in vedno manj na to gledaš negativno.

A še preden se (prvič) prepustiš analnemu seksu, si zapomni, da se morata za ta korak strinjati oba! V kolikor si to resnično želiš, sledi spodnjim navodilom analne (pred)igre.

1. (Pred)igra ne bi smela boleti.

Zato zmeraj poskrbita za lubrikant na osnovi vode. Maksimalno se sprosti, ne glede na tisti občutek, ki spremlja ta seksualni podvig (tj. kot bi morala opraviti veliko potrebo). Nič ti ne bo "ušlo", samo sprosti se!

S pomočjo TE tehnike boš doživela najbolj vrtoglavi ANALNI orgazem doslej!

2. Razjasni z njim nekatere stvari, ki mu morda niso (dovolj) jasne.

Na primer to, zakaj je analni seks pogosto neprijeten in/ali boleč. Bistvo je, da s penisom oziroma seks pripomočkom ne vstopi s celotno dolžino, saj je prav to najpogosteje vzrok bolečine. Vstopiti bi namreč moral le z manjšim delom, tj. relativno plitko, saj se živčni končiči, ki med analnim seksom nudijo užitek, nahajajo na samem anusu.

3. Tempo ne sme biti prehiter.

Vemo, da vaju analni seks asociira na vse tisto, kar sta videla v pornografskih filmih, ampak pozabita na to. Če kje, potem sta pri analnem seksu res potrebna potrpljenje in pravilna priprava (tako fizična kot psihična).

"Če se ga pravilno lotiš, je analni seks ORGAZMIČEN" (8 ISKRENIH izkušenj bralk)

4. Analni seks ni tako umazan, kot se zdi.

Pravzaprav se na območju anusa in v spodnjem delu rektuma nahaja izjemno malo ostankov umazanije – vsekakor precej manj, kot bi pričakovala.

5. Najboljši je v kombinaciji s še eno stimulacijo.

Vaginalno, stimulacijo ščegetavčka ali bradavic, ... karkoli te vzburja. Le redkim ženskam namreč za doživljanje orgazma odgovarja zgolj analni seks. Najpogosteje je on le dodatek drugim vrstam stimulacije.

6. Poskrbita za higieno.

Pazita, da prst, penis, seksualni pripomoček oziroma igračko ali karkoli drugega, kar uporabljata med analnim seksom, brez predhodnega temeljitega čiščenja ne vstavljata potem še v vagino.

7 stvari, ki jih nikar ne počni med analnim seksom (svarijo zdravniki!)

7. Ne sili(ta) se.

V kolikor si analni seks že nekajkrat preizkusila, pa ti nikoli ni bil prav zares všeč, se ne sili zato, ker si prepričana, da je le vprašanje časa, kdaj boš svoje mnenje spremenila. Če ti do zdaj ni bil všeč, obtaja možnost, da ti nikoli ne bo postal. Po drugi strani pa je to morda le odvisno od partnerja, tempa ali pa kakšnega drugega dejavnika.

8. Ni potrebe po depilaciji z voskom.

Le redke ženske se poslužujejo brazilske depilacije samo zato, da bi lahko preizkusile analni seks. Seveda govorimo o resničnem življenju. Ne izgubljaj časa!

Preberi še: Seks terapevt razkriva TRIK, kako se lahko s partnerjem med seksom še bolj povežeta

Priporočamo tudi: 101 seksi trik za popolno popestritev vajinih posteljnih aktivnosti