Moški, ki počne TO, te nikoli (ampak res nikoli!) ne bo prevaral ❤️

6. 3. 2024
Moški, ki počne TO, te nikoli (ampak res nikoli!) ne bo prevaral ❤️ (foto: Profimedia)
Profimedia

Strokovnjaki pravijo, da lahko s pomočjo tega 👇 v hipu ločiš zveste moške od nezvestih ... In to še preden ti zagrenijo življenje!

Draga naša, najbolj mirna boš ob moškem, ki ...

1. ... zasluži približno enako kot ti.

Nedavna študija je namreč pokazala, da obstaja manjša verjetnost, da te bo prevaral, če imata podobne prihodke. Moški, ki zaslužijo veliko več ali občutno manj od svoje partnerke, so bolj nagnjeni k nezvestobi. To je v prvem primeru najverjetneje povezano z občutkom nadmoči, v drugem pa manjvrednosti.

2. ... ima monogamne prijatelje.

Gary Newman, avtor knjige "The Truth About Cheating" (v prevodu: Resnica o varanju), trdi, da je moški bolj nagnjen z varanju, če se nahaja v istomisleči družbi, tj. če je takšno vedenje med njegovimi prijatelji normalno in sprejemljivo. Predstavljaj si tole: tvoj partner ima prijatelja, ki vara svojo ženo. Pa ne samo to, on je tisti, ki mu pogosto tudi služi kot "alibi" in zanj laže. Kaj misliš, o čem vse je še pripravljen lagati?

3. ... se ob tebi počuti ljubljeno.

Ni nujno, da imata tedenske seks maratone, da bi si zagotovila, da si ne bo zaželel druge ženske. Sodeč po raziskavi Garyja Newmana večina moških ne vara zato, da bi zadovoljili svoje seksualne potrebe, ampak pred čustvene.

Ne spreglej:

4. ... je ekstrovert.

Raziskave so namreč pokazale, da introverti pogosteje varajo, ker bodo v primerjavi z ekstrovertiranimi osebami veliko prej sprejeli nemoralno ponudbo. Kar samo potrjuje znan rek o psu, ki veliko laja, a ne grize (ali pa tiha voda bregove dere 😉).

5. ... posluša heavy metal.

Če verjameš ali ne, je raziskava o povezanosti med varanjem in vrsto glasbe, ki jo rade poslušajo določene osebe, pokazala, da so najbolj "zlati" tisti vezani moški, ki poslušajo heavy metal. Iiiiii! 😍

6. ... prihaja iz velike družine.

Anketa spletne strani za zmenke Seeking Arrangements je pokazala, da so nezvesti najpogosteje tisti, ki so v družini edinci.

7. ... se ne vzburi ob skoraj vsaki (malo bolj seksualni) stvari.

Raziskava, objavljena v Archives of Sexual Behavior (v prevodu arhivi spolnega vedenja), je namreč pokazala, da so moški, ki se enostavno vzburijo in hitreje dobijo erekcijo, bolj nagnjeni k varanju.

Vir: Cosmopolitan.hr

Morda te zanima še: "Kako naj tašči postavim mejo? Zdaj, ko sem rodila, hoče ..." (klic na pomoč Slovenke)

Preberi tudi: Če te nekdo začne žaliti, je vse, kar moraš narediti, le to, da izgovoriš te 3 besede

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu