S TEM preprostim trikom boš VSAKIČ doživela eksplozivni orgazem

Pripravi se na najboljši vrhunec doslej, in to s pomočjo trika, ki je ... pravzaprav povsem logičen.

S TEM preprostim trikom boš VSAKIČ doživela eksplozivni orgazem (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet) Profimedia, Obdelava: Cosmo splet
14. 1. 2021

Da bi vedela, kaj si želiš v postelji in da bi lahko partnerja lažje usmerila k temu, kaj ti odgovarja, moraš najprej dobro spoznati svoje telo.

Zato je, po mnenju strokovnjakov, najboljši trik do vrtoglavnega orgazma prav samozadovoljevanje.

Naslednjič pred seksom torej namesto klasične predigre poskusi z malo samozadovoljevanja (lahko to počneta tudi skupaj ;)) in šele takrat, ko boš že noro vzburjena, nadaljujta kot sicer.

Tukaj pa je še nekaj dodatnih nasvetov, s pomočjo katerih ti vrhunec ne uide:

1. TI zgoraj

O tem smo sicer pisali že večkrat, a vendar ni odveč ponoviti, da je položaj, ko si ti zgoraj, izjemno koristen, če želiš doseči vrtoglavi orgazem. V njem namreč lahko med seksom drgneš svoj klitoris ob partnerjevo sramno kost in mnoge ženske prav na tak način najlažje doživijo orgazem.

Je skupni orgazem res tako težko doseči? 8 trikov, s katerimi vama bo VEDNO uspelo

2. Trening za vrhunec

Saj veš, kako pravijo: vaja dela mojstra. In tudi intenzivnejši orgazem zahteva nekaj treninga – brez skrbi, ta ni niti malo naporen ali neprijeten.

Keglove vaje so odlične za učvrstitev mišic medeničnega dna. Najprej začni tako, da stisneš mišico (kot bi želela preprečiti uhajanje urina), zadržiš približno 3 sekunde in sprostiš. Postopoma nato povečuješ zadrževanje, vse do 10 sekund.

3. Skupna pustolovščina

Mnoge raziskave so pokazale, da skupno ukvarjanje z adrenalinskimi športi ali pa že zgolj gledanje nečesa vznemirljivega oziroma strašljivega spodbudi izločanje dopamina, ki se sicer sprošča tudi med vročimi posteljnimi igricami.

Kunyaza: S pomočjo TE tehnike boš doživela najintenzivnejši orgazem doslej!

4. Kdor čaka, dočaka

V kolikor boš med seksom nekoliko odlašala z orgazmom, bo ta še močnejši, ko mu boš končno dovolila, da te prevzame. Torej, ko začneš čutiti, da se približuje, rahlo znižaj tempo – in to počni tako dolgo, dokler zdržiš. Ko se bosta vso to vznemirjenje in strast nabrala, bo tvoje telo skoraj dobesedno eksplodiralo.

5. Vroča sporočila

Sploh veš, kakšen fantastičen učinek lahko imajo? Poglej, kako se lotiš sekstanja, tukaj -> Top VROČA seks sporočila, ki mu bodo DVIGNILA ...

6. Sproščenost je ključ

Kot verjetno že sama veš, stres tvojemu libidu in seksualnemu življenju nasploh ne dela absolutno nobene usluge. Zato se potrudi svoje težave pustiti v službi ali pa jih vsaj med seksom skušaj odmisliti ter se posveti svojemu partnerju in užitku. Sprosti se!

Preberi še: 'Kako naj mu povem, da hočem med seksom poskusiti IGRAČKE?' (+ odg. na druga žgečkljiva vprašanja o pripomočkih)

Priporočamo tudi: Horoskop: TO je astro znamenje, ki je v letu 2020 največkrat SEKSALO