'S prijateljico si deliva prijatelja za seks' (naša bralka razkriva pikantne podrobnost)

»OMG, kakšno naključje, tudi mojemu seks prijatelju je ime Matic.«

'S prijateljico si deliva prijatelja za seks' (naša bralka razkriva pikantne podrobnost) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 5. 2022

Znan rek pravi, da je svet majhen in po branju izpovedi naše bralke se ne bi mogli bolj strinjati.

»S sošolko Jasno sva postali dobri prijateljici že prvi teden faksa, po tem, ko sva se skupaj zabavali na brucovanju v Ljubljani. Ker sva bili tako povezani in vsako sekundo dneva preživljali skupaj ter si delili vse, so vsi mislili, da sva prijateljici že sto let. In kot se je izkazalo na koncu, sva si delili tudi prijatelja za seks. 

Obe sva namreč zvesti uporabnici aplikacij za zmenke in hitro sva ugotovili, da sva nevede v preteklosti že hodili na zmenke z istimi osebami. Kar naju seveda ni motilo, saj je šlo zgolj za zabavo in ne iskanje prave ljubezni.

Nekega večera sva skupaj sedeli na kavču in si pripovedovali zgodbice z najinih zmenkov, nakar mi je ona začela pripovedovati zgodbo o seksi Maticu, s katerim že nekaj tednov seksa. Opisala je vse podrobnosti, od njegovih najljubših poz, do njegovega videza, pa do tega, kako med seksom vzdihuje.

"Moževa ljubica je hkrati moja najboljša prijateljica, in TAKO funkcionira naša družina" (iskrena izpoved)

»OMG, kakšno naključje, tudi mojemu seks prijatelju je ime Matic in prisežem, da tudi on med seksom vzdihuje kot nor,« sem rekla in ji pokazala njegov profil.

V trenutku, ko je zagledala fotografijo, je skočila s kavča in na pol v šoku na pol v smehu zakričala: »Nina, z istim tipom seksava!«

Po trenutku tišine sva se obe začeli smejati. Kako je možno, da sva v celi Ljubljani naleteli na istega fanta? Novica, ki bi najbrž veliko prijateljstev končala ali pa postavila pred veliki izziv, pa naju sploh ni spravila s tira.

K sreči sva se obe strinjali, da naju to pač ne moti, zato sva se obe še naprej (ločeno, seveda) dobivali z njim in uživali v dobrem seksu.«

Fotografije: Profimedia