'S fantom sva med VROČIM seksom uničila kopalnico' (iskrena izpoved naše bralke)

Se še spomniš tistih prvih mesecev s fantom, ko sta vsak dotik in poljub ekstra vroča? Ko želiš z njim preživeti vsako sekundo dneva in ob tem seveda imeti mir pred drugimi? Spodaj preberi v kakšni situaciji se je znašla naša sveže zaljubljena bralka.

'S fantom sva med VROČIM seksom uničila kopalnico' (iskrena izpoved naše bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 12. 2021

»Od vedno sem rada gledala romantične filme, v katerih dekle spozna fanta tam, kjer ga najmanj pričakuje. In ravno to se mi je zgodilo. Spoznala sem ga namreč v folklorni plesni skupini, kjer sva iz prijateljskega odnosa hitro prešla v vročo ljubezensko zvezo. Prav zaradi tega sem se še posebej veselila plesnega tekmovalnega vikenda v Portorožu, saj je to pomenilo, da bom z njim lahko končno tudi sama v sobi, brez da bi bili blizu tudi moji ali pa njegovi starši.

No, moje veselje je hitro prekinila novica, da bova morala s fantom sobo deliti še z dekletom, ki je bilo že nekaj časa zaljubljeno vanj. V sobi je bil en pograd ter dodatno ležišče, na katerem sem pristala jaz, medtem ko je moj fant spal na spodnjem delu pograda. 

Mu seks s teboj pomeni le potešitev ali nekaj več? (4 RAZLIKE med seksom in ljubljenjem)

Zvečer, po dolgem dnevu tekmovanja, sem se pred spanjem stisnila k njemu na njegovo posteljo, kjer se je crkljanje hitro sprevrglo v poljubljanje in dotikanje. Da ne bi zbudila cimre, sva hitro odšla v kopalnico, kjer so obleke kar letele z naju. Kmalu je postalo tako vroče, da nisem mogla biti več tiho.

Moji glasni vzdihi pa niso bili edina stvar, ki bi lahko zbudili ne le cimro, ampak celoten hotel. Ko me je fant dvignil in posedel na lijak ter se z vso močjo stisnil k meni, sva naenkrat zaslišala močan hrup. Očitno sva ob vsej strasti spregledala, da je bil lijak že precej star.

Hitro sem skočila dol in pogledala proti lijaku. Ne le, da sva lijak premaknila čez polovico kopalnice, uspelo nama ga je tudi prelomiti na dva dela. Po začetnem šoku sva se oba začela nekontrolirano smejati in v trenutku sva pozabila, da v sobi nisva bila sama.

Od smeha objokana sem po nekaj minutah pokukala v sobo v upanju, da cimra še vedno spi in očitno je bila v precej globokem spancu, saj je bila še vedno v enaki pozi kot preden sva odšla v kopalnico.

Kolikokrat moramo seksati, da se zaljubimo?

Naslednje jutro, ko je bil čas za odhod domov, sva s fantom kar se da hitro pospravila svoje stvari in odhitela iz hotela, preden bi kdo opazil, da sva kopalnico malce »preuredila«.

Čeprav se je vikend odvil drugače, kot sem načrtovala, je to zgodba, ki jo bom za vedno imela v spominu. In seveda tudi nauk, kako pri seksu poskrbeti, da kopalnica ostane v enem kosu."