Resno razmerje na obzorju

V življenju ni nič zelo resno, je pa res, da ljubezensko razmerje včasih postane malo manj neresno. Preveri, ali si se zares pripravljena odreči samskemu stanu.

Resno razmerje na obzorju (foto: Shutterstock) Shutterstock
3. 7. 2010

Tako drugačen od drugih

Fant, ob katerem se zbujaš vsako jutro, je popolno nasprotje fičfiričev, na katere si vedno padla. Saj ti je všeč njegova zunanjost, a še bolj ceniš njegovo umirjenost in stabilnost. Čutiš, da imaš ob sebi nekoga, ob katerem si postala bolj uravnotežena in zrela, ter da se imaš od njega veliko za naučiti. Mogoče si pa res na pravi poti …

Ko ti reče, da te ljubi …

… ne pobezljaš od strahu in se ne postaviš v nizki start. Če ne bi čutila prav, bi te njegovo izkazovanje čustev prestrašilo/obremenilo/spravilo v paniko. Očitno si v sebi opravila s strahom pred trpljenjem, ki je povezano z izgubo ljubezni. Dejstvo, da želiš tvegati in se soočiti z najglobljimi čustvi ter s fantom, ki do tebe ne čuti le spolne privlačnosti, je znak, da si zrela za naslednji korak.

Vezani te ne zanimajo več

S temi je lahko: od njih pobereš le smetano, poleg tega pa te nič ne zavezuje, da ne bi tudi ti smela imeti vzporednih razmerij. Kar nenadoma pa te zasedeni moški ne vznemirjajo več, nasprotno – čutiš zgolj solidarnost do njihovih punc in žen ter si predstavljaš, da najbrž ne bi bilo lepo, če bi se znaša na njihovem mestu … ker se počutiš ena od njih. Da se ne bi rada poročila? Ti? Z njim?

Anja Osojnik