Resnični pari razkrili srceparajočo resnico, zakaj so dali otroka v POSVOJITEV

In ne, razlog ni bil to, da niso imeli dovolj denarja ... 😟

Resnični pari razkrili srceparajočo resnico, zakaj so dali otroka v POSVOJITEV (foto: Profimedia) Profimedia
23. 5. 2022

Odločitev dati otroka v posvojitev je že sama po sebi težka in spregovoriti o tem zagotovo ni nič lažje.

To so razlogi, zakaj so se nekateri pari odločili za ta korak:

1. "S punco sva se odločila najinega dojenčka dati v posvojitev, saj obstajajo ljudje, ki ga ne morejo imeti, pa si ga želijo. Čutila sva, da je tako prav."

2. "Svojo 'hčerko' sem pred 15 leti, ko je moja punca med porodom umrla, dal v posvojitev. Njena starša zdaj pravita, da me želi spoznati, ampak sem odklonil. Ona ni moja 'hčerka' in nikoli je ne želim spoznati."

3. "Svojega sina sem bil prisiljen dati v posvojitev, saj me je moja bivša zapustila, ko je zanosila, in ko sem se nazadnje z njo slišal, mi je rekla, da bo to storila."

4. "S punco sva dala najinega dojenčka v posvojitev. Najini starši so bili besni in zlomljenega srca, ampak takšna je bila najina odločitev."

5. "S punco sva za najinega sina in hčerko, ki sva ju dala v posvojitev, posnela video. Ko bosta izvedela resnico, bosta vedela, od kod prihajata in zakaj je bila to najboljša odločitev."

"Sovražim biti starš in ne prenesem svojega otroka" (brutalno iskrena izpoved očeta)

6. "Danes najina hčerka praznuje rojstni dan. Stara je 2 leti. Ko se je rodila, sva jo dala v posvojitev. Sovražim sebe in svojo bivšo, da sva to storila. Nisva je niti imela priložnost poimenovati."

7. "Zatem, ko je zanosila, sem izgubil zanimanje za seks s svojo punco. Gledal sem jo, kako je rodila, dala najinega otroka v posvojitev in to skrivala pred najinima družinama ... Še danes sem travmatiziran zaradi bolečine."

8. "Nekaj let nazaj sem odkril, da me je bivša žena po porodu varala. Zato sem najinega otroka dal v posvojitev, ne da bi ona za to vedela."

9. "S punco sva se uradno odločila, da dava dojenčka v posvojitev. Oba sva še študenta in preprosto preveč mlada. Moja čustva so trenutno popolnoma zmedena."

10. "S punco sva dala najinega dojenčka v posvojitev. Danes praznuje drugi rojstni dan! Njena starša sta nama poslala njene fotografije in videti je resnično srečna! Zares čutim, da sva se pravilno odločila."

11. "Z ženo sva pri 16 letih dala najinega dojenčka v posvojitev. Zdaj sva stara 26, sva poročena in uspešna. Pa vendar ne mine dan, da ne pomisliva na najinega sinčka. Bilo je izjemno težko, a to je bila najboljša odločitev za vse nas."

Vir: Whisper

"Prevaral sem svojo nosečo partnerko" (brutalno iskrena priznanja moških)