Resnična zgodba: Po le enem zmenku mu je poslala 65,000 sporočil, nato pa storila TO

OMG, stavimo, da tako bizarne zgodbe še nisi slišala! 🤯

Resnična zgodba: Po le enem zmenku mu je poslala 65,000 sporočil, nato pa storila TO (foto: Profimedia) Profimedia
22. 12. 2021

Saj ni res, pa je! 33-letna Jacqueline Claire Ades je bila leta 2018 obtožena pošiljanja 65,000 sporočil moškemu, s katerim je bila leto prej na enem zmenku.

Ko jo je novinar v posnetku, ki si ga lahko ogledaš spodaj, o tem vprašal, je odgovorila: "To je vse? Meni se je zdelo veliko več." Kot poroča spletni portal Washington Post, jo je nato vprašal, če se ji ne zdi to nekoliko "pretirano".

"Ljubezen je pretirana stvar," mu je odgovorila.

Adesova je sicer priznala, da ve, da je vse skupaj "noro", ampak da za tem stoji. "Če želi, da grem v zapor, potem bom tudi šla. Cenim to. On je moja luč, zaljubljena sem. On ve, kaj narediti, in jaz sledim pravilom."

Z moškim, ki ga je leta 2017 spoznala prek spleta, sta bila le na enem zmenku, nato pa se je začelo nadlegovanje. Tekom 17 mesecev naj bi mu poslala ogromno neprijetnih sporočil, včasih jih je bilo kar 500 na dan.

"Samo poskusi me zapustiti ... Ubila te bom ... Ne želim biti morilka!" in "Upam, da umreš ... gnili umazani Žid ... lololol Sem kot novi Hitler ... tip je bil genialec." sta bili le dve izmed mnogih grozljivih sporočil, ki jih je odkrila policija.

Pričakovano je bilo moškega strah za svojo varnost. Zato jo je blokiral na aplikaciji, kjer sta se spoznala. To je bila očitno napaka, saj je Adesova to vzela kot znamenje in se iz Floride preselila v Arizono v njegovo bližino.

"Povedala sem mu, da če me bo kdaj blokiral, se bom preselila sem," je povedala novinarjem. "In on me je blokiral, zato sem prišla sem."

"Punci sem rekel, da se lahko videvava z drugimi, ona pa zdaj počne TO"

A Adesova se ni ustavila pri sporočilih. Aprila 2018 je vlomila v njegov dom in si pripravila kopel. Ko je moški med svojo odsotnostjo od doma preveril varnostno kamero, je na svoje presenečenje zagledal Adesovo med kopanjem v svoji kopalnici. Poklical je policijo, ki jo je aretirala.

Nato se je mesec kasneje prikazala v njegovi službi in trdila, da je njegova žena. Kot so povedale priče, se je vedla "iracionalno in je trdila, da je lastnikova žena." Ponovno so jo aretirali.

"Čutila sem, da sem srečala svojo sorodno dušo," je Adesova takrat povedala novinarjem. "Mislila sem, da bova počela to, kar počno vsi drugi, da se bova poročila in bo vse lepo, ampak ni bilo tako."

Na vprašanje, ali je nora, je preprosto odgovorila: "Ne, sem le oseba, ki je odkrila ljubezen."

Strokovnjaki so nato ugotovili, da je Adesova vendarle bila duševno bolna, zato so vse obtožbe opustili. Zdaj živi s starši v Floridi, prav tako ji ni dovoljeno imeti kakršnikoli stikov z moškim, ki ga je zasledovala.

Enag izmed posnetkov njenega intervjuja si lahko ogledaš tukaj:

"Prijateljica mi je priznala, da jo privlači moj OČE - kaj storiti?" (klic na pomoč Slovenke)