"Možu je uresničila veliko željo in organizirala trojček, nato pa odšla s …" (resnična izpoved)

8. 12. 2023
A potem ko je za možev rojstni dan organizirala seks v troje, je odkrila pravi razlog. Po tej izkušnji je namreč spoznala, da je istospolno usmerjena, kar jo je spodbudilo, da se je ločila od moža in le tri tedne pozneje začela razmerje z žensko iz trojčka. (foto: Profimedia)
Profimedia

Njen mož kaj takšnega zagotovo ni pričakoval! 😳

Žena in mati dveh otrok Theresa Rose (37) iz Amerike trdi, da je bila v zakonu ves čas nesrečna, a ni vedela, zakaj.

A potem ko je za možev rojstni dan organizirala seks v troje, je odkrila pravi razlog. Po tej izkušnji je namreč spoznala, da je istospolno usmerjena, kar jo je spodbudilo, da se je ločila od moža in le tri tedne pozneje začela razmerje z žensko iz trojčka.

"Ko sem prvič doživela intimno interakcijo z žensko, je bila fizična in čustvena povezanost zelo intenzivna," je povedala Rose. "Ko sem izkusila intimnost z žensko, sem si rekla: "Zato sem bila tako nesrečna v zakonu. Moj odnos z možem je bil čustveno zelo plitek in počutila sem se osamljeno v primerjavi z zdaj, ko sem v razmerju z žensko."

Rose je bila vzgojena v strogi katoliški družini in je povedala, da so ji že od malih nog govorili, da gredo vsi istospolno usmerjeni v pekel. Njena stroga vzgoja jo je prisilila, da je svoja čustva do žensk skrivala, dokler jih ni mogla več zanikati.

Ne spreglej:

Žal pa Rose mož pri tem ni podprl, ko mu je povedala, kakšna je v resnici. Rekla je, da je postal zelo nesramen in je vse povedal njenim konzervativnim staršem, skupnim prijateljem in skupini za preučevanje Svetega pisma, v katero je hodila.

Številni njeni bližnji te novice niso dobro sprejeli, kar je Rose pripeljalo v zelo depresivno stanje, ko je celo razmišljala o samomoru. Vendar se je nato začela družiti s svojo partnerko, za katero Rose pravi, da ji je rešila življenje. Skupaj sta že več kot leto dni in od takrat sta se preselila iz Kalifornije v Oregon, da bi skupaj vzgajala Roseina sinova, stara šest in osem let.

Rose ne govori več z nobenim od svojih staršev in zdaj trdi, da je ateistka, piše Daily Mail.

Preberi še: "Moj mož naredi vsa gospodinjska opravila, nagradim pa ga s seksom (zakon nikoli ni bil boljši)"

Priporočamo tudi: "Nečak je ves čas pri nas - šla sem k svakinji domov, tam pa naletim na prizor, ki ..." (zapis jezne Celjanke)

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan