"Moj mož naredi vsa gospodinjska opravila, nagradim pa ga s seksom (zakon nikoli ni bil boljši)"

7. 12. 2023
"Moj mož naredi vsa gospodinjska opravila, nagradim pa ga s seksom (zakon nikoli ni bil boljši)" (foto: Profimedia)
Profimedia

Statistike še vedno kažejo, da ženske opravljajo več hišnih opravil kot moški, a naša bralka je v svojem domu temu naredila konec! 🤭

Kaj narediti, če vajino spolno življenje ne funkcionira najbolje? Razdelita si gospodinjska opravila! Vsaj tako pravi naša bralka, poimenujmo jo ...

... Maša (ime je spremenjeno), ki se s svojim možem veliko bolje razume, odkar sta si gospodinjska opravila in skrb za otroke razdelila bolj enakomerno.

"Vedno sem bila jaz tista, ki je delala večino vsega, kljub redni službi in še popoldanski dejavnosti. Mož je seveda ob koncu svojega delavnega dne pričakoval seksi zapeljivko, dobil pa izmučeno delavko, ki je imela vsega dovolj, v kuhinji pa goro umazane posode, ki je čakala prav nanjo.

Ko sem mu v enem izmed najinih prepirov zabrusila, da imam dovolj tega, da sem njegova mama, čistilka in kuharica, sva prišla do točke, kjer sva se odločila, da si delo doma razdeliva tako, da mu jaz napišem seznam opravil, v zameno (če naloge tudi dobro opravi, seveda) pa dobi redne posteljne aktivnosti.

In to se je pravzaprav dejansko zgodilo.Mož trenutno opravlja vsa gospodinjska opravila, jaz pa se mu rade volje oddolžim z divjim seksom, včasih kar na mestu, ki ga je prej pospravljal. Ne pravim, da tak pristop deluje za vse pare, a nama je koristil."

In kaj na to pravijo strokovnjaki?

Zakonski terapevti in svetovalci se strinjajo, da je to lahko dober način za vzdrževanje ne zgolj spolne sle v zakonu, ampak tudi dobrega odnosa in celo romantike. 

Zakonca ali par si tako lahko hišna opravila omislita kot neke vrste tekmovanje, najboljši pa na koncu dobi nagrado - seks, zmenek ali kaj drugega.

Zanimivo, kajne? Se ti tole zdi pametno ali si prepričana, da v tvojem primeru to sploh ne bi delovalo?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: "Moja punca se mi GABI, saj sem odkril, da pod oblačili nosi ..." (izpoved zgroženega Slovenca)

Priporočamo tudi: "Med naju se je prikradel nekdo tretji ... a to ni bila druga ženska" (srce parajoča izpoved)

Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan